Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Γαλλία: Προχωρά το mega project του Πυρηνικού Αντιδραστήρα των 26 δις δολαρίων


    Η Electricite de France SA θα προχωρήσει κανονικά με το project πυρηνικού αντιδραστήρα των 26 δισ. δολαρίων στο Hinkley Point στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ο χρεωμένος γαλλικός ενεργειακός όμιλος ενέκρινε μια αύξηση κεφαλαίου την Παρασκευή, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος jean-Bernard Levy.

     

    Η μετοχή της εταιρείας υποχωρεί 6,5%. Ο Levy τόνισε πως το project -το οποίο οδήγησε τον οικονομικό διευθυντή της EDF, Thomas Piquemal να παραιτηθεί τον περασμένο μήνα για ανησυχίες σχετικά με την χρηματοδότηση- είναι σημαντικό για το μέλλον του γαλλικού κλάδου πυρηνικής. Το project θα διασφαλίσει τις γαλλικές θέσεις εργασίας και την τεχνολογική ανεξαρτησία, τόνισε.

     

    "Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ηλεκτρική ενέργεια στη Γαλλία, πρέπει να προχωρήσουμε με το Hinkley Point”, τόνισε ο Levy σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe1. "Είπα ναι στο Hinkley Point”, πρόσθεσε.

     

    Ο Levy δήλωσε ότι θα προχωρούσε σε διαβούλευση με τα συνδικάτα τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες για να πάρει την γνώμη τους για το project, μετά από την ανακοίνωση της αύξησης του κεφαλαίου.

     

    "Το κόστος είναι γνωστό και είναι υπό έλεγχο. Το project είναι πολύ επικερδές”, σημείωσε.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/special-editions/europaikes-ypodomes/item/34608-gallia-proxora-to-mega-project-tou-pyrinikoy-antidrastira-ton-26-dis-dolarion





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.