Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • EETT προς παρόχους: "Πρέπει να αναγράφετε τις τελικές τιμές των υπηρεσιών"


    ι αναγραφόμενες τιμές στις τηλεπικοινωνίες πρέπει να είναι οι τελικές τιμές των υπηρεσιών και να συμπεριλαμβάνουν το αντίστοιχο κατά περίπτωση τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας, συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, καρτοκινητής τηλεφωνίας και τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση, καθώς και τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ).

     

    Τα παραπάνω ορίζει σύσταση που εξέδωσε η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) προς τις εταιρίες παροχής δικτύων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών σχετικά με τις αναγραφόμενες τιμές των υπηρεσιών τους στους τιμοκαταλόγους, τα ενημερωτικά έντυπα, τα διαφημιστικά φυλλάδια, τις διαφημιστικές καταχωρήσεις, τις ιστοσελίδες και τα έντυπα των προσφορών τους προς τους καταναλωτές.

     

    Οι εταιρίες παροχής δικτύων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών έχουν προθεσμία ενός μηνός από την κοινοποίηση της σύστασης έτσι ώστε να προσαρμόσουν σύμφωνα με αυτή τις αναγραφόμενες – προσφερόμενες τιμές των υπηρεσιών τους.

     

    Η σύσταση ορίζει επίσης ότι κατά την υποβολή προσφορών προς τους συνδρομητές με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. μέσω τηλεφώνου, έντυπα, ηλεκτρονικά κλπ), οι προσφερόμενες τιμές πρέπει να είναι οι τελικές τιμές πώλησης και να περιλαμβάνουν εκτός από τον ΦΠΑ και το αντίστοιχο κατά περίπτωση τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας, συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, καρτοκινητής τηλεφωνίας και το τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση.

     

    Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ η ενσωμάτωση όλων των τελών στις αναγραφόμενες – προσφερόμενες τιμές, ώστε αυτές να αντιπροσωπεύουν την τελική λιανική τιμή πώλησης, θα αυξήσει το επίπεδο διαφάνειας στην αγορά και θα διευκολύνει τους συνδρομητές να κατανοούν καλύτερα το κόστος των υπηρεσιών που λαμβάνουν και να συγκρίνουν ευχερέστερα τις τιμές των προσφερόμενων υπηρεσιών κατά τη διαδικασία επιλογής μεταξύ διαφορετικών παρόχων ή/και υπηρεσιών.

     

    Πηγή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=451954





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.