Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ntinasaris

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ntinasaris

  1. ntinasaris

    KENAK Freeware

    Σας ευχαριστώ για την αμεση ανταπόκριση!ήδη διορθώθηκε,καλή συνέχεια...
  2. ntinasaris

    KENAK Freeware

    Συνάδελφε πολλά μπράβο για την προσπάθεια σου και εύχομαι με κάποιον τρόπο να ανταμοιφθείς για αυτήν.Πριν λίγο εγκατέστησα την έκδοση kenakv3 ,δημιουργόντας αυτόματα την βιβλιοθήκη της.Κάνοντας επεξεργασία τα μεγέθη που ήδη έχεις ενδεικτικά και προσπαθόντας να δημιουργήσω το τεύχος σε pdf μου βγάζει το εξής μήνυμα:"TCPDF ERROR: Missing or incorrect image file: http://localhost/kenakv2/includes/filemanager/userfiles/adiafani.jpg".Παρέλειψα κάποιο αρχείο?
  3. Συνάδελφε Faethon11 σε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση που έδωσες . Σωστή η παρατήρησή σου ,στην περίπτωση μου όμως πρόκειται για κατοικία μειωμένου συντελεστή και το αντίστοιχο απόσπασμα της εγκυκλίου 17854/12.2.90 λέει τα εξής : 3. Ο Προϋπολογισμός Π των υπογείων βοηθητικών χώρων, των ελευθέρων χώρων PILOTIS και των ημιυπαίθριων χώρων των κτιρίων, είναι: Π = Ε Χ [0.50 Χ (ΕΤΑ)] όπου: Ε = η επιφάνεια του αντίστοιχου χώρου (ΕΤΑ) = η ενιαία τιμή αφετηρίας του άρθρου 4 της Απόφασης. 4. Υπενθυμίζεται ότι για κτίρια αποκλειστικά μιας ή το πολύ δύο κατοικιών ή προσθήκης μιας ανεξάρτητης κατοικίας σ'αυτά, με επιφάνεια κάθε μιας απ'αυτές μικρότερη από 120 τ.μ. , ο προϋπολογισμός (όπως περιγράφτηκε στη παρ. Β11) είναι: Π = Ε [Χ (ΕΤΑ) Χ 0.60 Χ (ΣΖ)] Στις περιπτώσεις αυτές, ο προϋπολογισμός Π των υπογείων βοηθητικών χώρων, των ελευθέρων χώρων PILOTIS και των ημιυπαίθριων χώρων των κτιρίων αυτών είναι, το μισό της αντίστοιχης τιμής μονάδας ήτοι: Π = Ε Χ 0.50 Χ [(ΕΤΑ) Χ 0.60 Χ (ΣΖ)] . Άρα σε αυτήν την περίπτωση ο ΣΖ δεν πρέπει είναι ίδιος όπως στην κατοικία,δηλαδή 0.75?
  4. Καλησπέρα θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με τον συντελεστή ζώνης ,που υπεισέρχεται στον προϋπολογισμό ενός οικοδομοτεχνικού έργου .Είναι δυνατόν να πρόκειται για το ίδιο έργο ,με συντελεστή ζώνης 0.75(πρόκειται για οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων) και να απαιτεί ο υπάλληλος να θέσω μονάδα για τον η/χ και το υπόγειο και 0.75 για την κατοικία?! *Στην περίπτωση ανάλυσης του προϋπολογισμού για τις εισφορές του ιδιοκτήτη (για το ΤΕΕ είναι μονάδα) .
  5. Κάποιος συνάδελφος ,για το βήμα 7 εαν γνωρίζει στην επιλογή είδος εγγραφής έχει τρείς και παραπάνω εκδοχές(Ταμειακή-Συμψηφιστική ,Αξιόγραφων) τι διαλέγουμε στην περίπτωση κατάθεσης μέσω τραπέζης σε λογαριασμό? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.