Μετάβαση στο περιεχόμενο

*top*

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Ν. Ερυθραία, Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

*top*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. *top*

    P-PN.rar

    όλα τα αρχεία lisp, φορτώνονται στο autocad ως εξής: στην commandline πληκτρολογούμε "lsp" και enter. μετά " l " (δηλαδή load) και enter. εμφανίζει το παράθυρο με όλα τα lisp αρχεία. επιλέγουμε - κανουμε browse το αρχείο που θέλουμε να φορτώσουμε και πατάμε load. αυτό ήταν! μετά πληκτρολογούμε απευθείας στην commandline την συντόμευση εντολής για κάθε lisp αρχείο. (η συντόμευση εντολής είναι συνήθως το όνομα του lisp) καλή δουλειά!
  2. εξαιρετική δουλειά!ευχαριστώ!
  3. ευχαριστώ πολύ συνάδελφε!ειδικά το φύλλο με τα τρίγωνα πανοράματος... είναι εξαιρετικό!
  4. 4.639 downloads

    Σεμινάριο του ΤΕΕ σύνταξη πράξεων τακτοποίησης και αναλογισμού και σύνταξη διορθωτικών πράξεων εφαρμογής-Νοέμβριος 2012
  5. συναδελφε, ανεβαζω μια φωτογραφια για να καταλαβεις τι γινεται. δεν ειναι και ιδανικη.. φαινεται ο παραπλευρος δρομος, αμεσως δεξια το αυλακι και το ακινητο που περιγραφω ειναι το ακριβως απο πανω
  6. Συνάδελφοι καλησπέρα, θα ήθελα τη βοηθειά σας σε κάτι που ψάχνω εδώ και μέρες αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω ακόμη απάντηση. έχω ένα ακίνητο 4,5 στρ. εκτός σχεδίου άρτιο αλλά μη οικοδομήσιμο γιατί κατατμήθηκε μετά το 2003 και δεν εχει πρόσωπο σε αναγνωρισμένο κοινόχρηστο δρόμο. απαλλοτριώνεται τμήμα του 300τ.μ. περίπου για την κατασκευή αρδευτικής διώρυγας, η οποιά προβλέπεται να έχει παράπλευρη οδό. ωστόσο, μετά την απαλλοτρίωση το εναπομένον τμήμα δεν εφάπτεται απευθείας με την οδό αλλά με το κανάλι της διώρυγας. η οποια έχει βάθος περίπου 3μ. ο ιδιοκτήτης μπορεί να ζητήσει την κατασκευή ράμπας για να αποκτήση προσβαση στο ακινητό του. επομένως μεταξύ της ιδιοκτησίας και της παραπλεύρου παρεμβάλεται το κανάλι. Ερώτησεις: 1)θεωρώ ότι έχω πρόσωπο στην παράπλευρο ή όχι? 2)το ακίνητο δεν θα γίνει άρτιο και οικοδομήσιμο? γιατί σύμφωνα με την Εγκ. 104/86, το ακίνητο έπρεπε να είναι άρτιο και οικοδομησιμο. όμως δεν πρόκειται για απαλλοτρίωση για τη διάνοιξη οδούς αλλά για την κατασκευή διώρυγας.. αν έχει κάποιος συναντήσει παρόμοια περίπτωση θα μου έλυνε τα χέρια
  7. το σπιτι υπηρχε πριν την αγορα.. και φυσικα εχει κανει προεκτασεις!!! εχει βαλει κανα δυο δωματια παρανομα... αλλα φαινοταν πιο ειναι το παλιο περιγραμμα, οποτε οταν μετρησα πηρα σημεια πανω στο σπιτι ωστε να μπορω να βγαλω και το παλιο περιγραμμα και τις νεες επεκτασεις...
  8. συναδελφε, δυστυχως ο ιδιοκτητης δεν ηξερε που ειναι ακριβως τα ορια του τα παλια απο το 1986 που αγορασε το τεμαχιο... εχει αλλαξει τελειως απο τοτε. εχει βαλει κηπους με μαντρα και περιφραξη! το καταλαβα οτι εχει αλλαξει τα ορια απο τη σχεση που εχουν με το σπιτι... το παλιο τοπογραφικο με τη σημερινη κατασταση δεν εχει σχεδον καμια σχεση! και μου το παραδεχτηκε και ο ιδιος οτι εχει παει "λιγακι" στο γειτονα!!! βρηκα οταν πηγα να μετρησω καποιους παλιους σιδεροπασσαλους της παλιας περιφραξης επειτα απο αρκετο ψαξιμο.. και ανακαλυψα οτι το κτηματολογιο εχει παει με βασει αυτους! εννοειται οτι ο ιδιοκτητης θα υπογραψει πως μου υπεδειξε ο ιδιος τα ορια, αλλα το θεμα ειναι να μην εχει προβλημα μετα και με το κτηματολογιο!!! τελικα, θεωρεις οτι πρεπει να την παρουσιασω την περιφραξη την καινουργια στο τοπογραφικο μου? και ας ειναι στο οικοπεδο του γειτονα?? το βασικο προβλημα μου ειναι οτι βρισκεται εν μερει μεσα στην ιδιοκτησια και εν μερει στο γειτονα!!!
  9. ειναι ποιοτικα τελειως λαθος... για παραδειγμα.. στη μια πλευρα το οριο περναει το πολυ 2 μετρα απο την ανατολικη πλευρα του σπιτιου σε ενα παλιο τοπογραφικο που μου εδωσε του 1986 και συνοδευει το συμβολαιο... και σημερα.. η περιγραξη απεχει 6 μετρα απο την πλευρα αυτη!!!!
  10. τελικα το τοπογραφικο αποδειχθηκε πολυ πιο δυσκολο απο οτι περιμενα... ειχε τρελη κλιση... ηταν γεματο δεντρα και χρειαστηκε να βαλω 5 στάσεις στην οδευση για να παρω το κτιριο!!! αλλα έχω ενα τελευταιο προβλημα.. λοιπον, ο ιδιοκτητης εχει την γνωστη σε ολους μας πολιτικη της επεκτασης των οριων!!!!ειχε βαλει την περιφραξη του ΟΠΟΥ να ναι!!! δεν ειχε καμια σχεση με τα πραγματικα ορια!!! επισης... δεν ηξερε να μου πει ακριβως που ηταν τα σωστα ορια!!!!!! οταν το ακουσα μου εφυγε το σαγονι!!!!! τελος παντων... πηρα το κτηματογραφικο διαγραμμα απο το κτηματολογιο με τις συντεταγμενες που εχουν περασει αυτοι! και σκεφτομαι να κρατησω τα ορια που λεει το κτηματολογιο!!! εσεις τι γνωμη εχετε??? επισης, η περιφραξη που εχει βαλει αυτος οπου θελει... τεμνει τα πραγματικα ορια!!! βρισκεται στο οικοπεδο του γειτονα!!! αυτη την περιφραξη την παρουσιάζω στο τοπογραφικο οτι υπάρχει??? η βάζω τα ορια του κτηματολογιου και δεν την παρουσιαζω καθολου??? οποιος γνωριζει... ας μου δωσει τα φωτα του γιατι τα εχω παιξει ελαφρως!!!!!
  11. *top*

    KorKTH.lsp

    βρηκα τη λύση για το πρόβλημα με τη γραμματοσειρά.. επιλέγουμε format, text styles , και η σωστή γραμματοσειρά είναι η ngreekn.shx.. επιλέγουμε αυτη τη γραμματοσειρά και εμφανίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.