Jump to content

xathi

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

About xathi

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Τρίπολη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Απάντηση από το Σώμα Επιθεώρησης Νοτίου Ελλάδας Τμήμα Επιθεώρησης Ενέργειας ΝΕ Συνεπώς 1)ΠΕΑ που έχει εκδοθεί πριν τον 11ο του 2017 πρέπει να ανακληθεί από τον ενεργειακό επιθεωρητή που το εξέδωσε και κατόπιν να εκδοθεί νέο από οποιονδήποτε ενεργειακό επιθεωρητή. 2)ΠΕΑ που έχει εκδοθεί μετά τον 11ο του 2017 "τροποποιείται" με ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ μόνο από τον ενεργειακό επιθεωρητή που το έχει εκδόσει.
 2. Καλησπέρα και παρακαλω για την βοήθεια όποιου γνωρίζει... Σε εξοικονομω Β κύκλου ολοκληρωσα εργασίες θερμοπροσοψης χωρις ικριώματα και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΕΜΚ. Έχω ήδη ανεβασει όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά για έλεγχο και εκταμίευση αλλα βάσει των ανωτέρω (όχι άδεια σε εργασίες θερμοπρόσοψης) δεν το βλέπω να προχωρα....Γνωρίζει κανείς τις επιλογές που υπάρχουν απο δω και πέρα ή πάμε για πατατρακ???
 3. έλεος με τις μπαρούφες των τεχνοκρατών και των ειδικών των υπουργείων.....τι νομίζουν ότι είμαστε???Δεν μπορούν να βγάλουν εγκαίρως έναν οδηγό προγράμματος και μας "απειλούν" ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα!!!! Τα ίδια με τα αυθαίρετα, τα ίδια και με το εξοικονομώ....ΕΛΕΟΣ.... Η κα Σδούκου.... "Η κ. Σδούκου είναι τα τελευταία χρόνια σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη και στην ομάδα των στενών συνεργατών του για ενεργειακά θέματα. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1978. Έχει πτυχίο Νομικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και δύο μεταπτυχιακούς τίτλους από το Πανεπιστήμιο του Bristol
 4. Όσοι μέχρι σήμερα είχαν FREEPOS-τερματικό-VIRTUAL POS από την viva, είχαν ουσιαστικά ένα τερματικό στο κινητό τους για να χρεώνουν τις πιστωτικές κάρτες των πελατών τους με τη συνεργασία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ-vivawallet. Το FREEPOS-τερματικό-VIRTUAL POS καταργήθηκε, όχι όμως και η δυνατότητα χρέωσης πιστωτικών καρτών μέσω διαδικτύου VIRTUAL POS από το περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ-vivawallet. Η προσφορά της ΕΘΝΙΚΗΣ σε εμένα μοιάζει με την αντίστοιχη παροχή της vivawallet, δηλαδή χρέωση πιστωτικών καρτών ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-VIRTUAL POS. Δηλαδή καμία επιπλέον υπηρεσία από αυτή που ήδη εί
 5. Πήρα την 1η προέγκριση δανείου!!!!!!! Εχθές υπέβαλα, σήμερα εγκρίθηκε.....Σε άλλη χώρα ζούμε!!!!!!!!!
 6. Συγγνώμη που επανέρχομαι άλλα δεν είναι μάλλον πλήρως κατανοητό από μέρους....Στον ά κύκλο του εξοικονομώ ΙΙ έγινε αίτηση για διαμέρισμα αλλά δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα. Υπάρχει δυνατότητα εκ νέου αίτησης στον β΄ κύκλο ή όχι??
 7. Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ προκαταβολικά αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το παρακάτω πρόβλημα.... Σε αίτηση που εγκρίθηκε και έγινε αποδεκτή η απόφαση υπαγωγής διεπιστώθει ότι εκ παραδρομής δηλώθηκαν οι υποκατηγορίες παρεμβάσεων 1.Α1(Ι) (παράθυρα) & 1.Α1(ΙΙ)(παραθυρα) αντί για 1.Α1(Ι)(παράθυρα) & 1.Α2(Ι)(πόρτες). Τι γίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση????Χάνει ο δικαιούχος το δικαίωμα εκτέλεσης εργασιών της υποκατηγορίας 1.Α2(Ι)(πόρτες) που δεν δηλώθηκαν? Μπορεί να γίνει κάποια ενέργεια διόρθωσης ή οτιδήποτε αλλο???
 8. Τέλος το χρήμα.....Αρχισαν οι επιλαχόντες .Αρ.Πρωτ. 844ΧΧ. Κανένας άλλος που ενημερώθηκε νωρίτερα για επιλαχών με αρ.πρωτ.????
 9. Το πρόβλημα μου δεν είναι το ποσό που δήλωσα αλλά η κατηγορία (δηλαδή αντι για 1.Α.2-Ι δήλωσα 1.Α.1-ΙΙ).
 10. Sw0rdf1sh και ανα εχεις κανει λάθος σε κάποια στοιχεια (στο σημειο που δήλωνα τις κατηγοριες του εντυπου παρεμβασεων) τι γινεται?? Δεν σου δινει δυνατότητα ακύρωσης της αιτησης και υποβολης από την αρχή νέας???
 11. Επανέρχομαι στο ερώτημα μου............Ψιλός κύριος, ο οποίος αποκτά το δικαίωμα κυριότητας πρόσφατα και στην κατοικία διαμένει ο επικαρπωτής (κυρία κατοικία του επικαρπωτή, όχι ενοικίαση) έχει το δικαίωμα αίτησης για υπαγωγή στο πρόγραμμα??? Με μπέρδεψε η περίπτωση Β της σελίδας 36 του Οδηγού Εφαρμογής που αναφέρει μόνο δικαιώματα πλήρους κυριότητας ή επικαρπίας.
 12. Μια επεξήγηση για όποιον κατανοεί καλύτερα τον οδηγό του Προγράμματος..... Ψιλός κύριος, ο οποίος αποκτά το δικαίωμα κυριότητας πρόσφατα και στην κατοικία διαμένει ο επικαρπωτής (κυρία κατοικία του επικαρπωτή, όχι ενοικίαση) έχει το δικαίωμα υπαγωγής στο πρόγραμμα??? Με μπέρδεψε η περίπτωση Β της σελίδας 36 του Οδηγού Εφαρμογής που αναφέρει μόνο δικαιώματα πλήρους κυριότητας ή επικαρπίας.
 13. Καλημέρα, θα ήθελα να σας πω μια ιστορία περί δημοτικών τελών και δημοτικών φόρων και όποιος γνωρίζει τι συμβαίνει ας μας ενημερώσει.... Σε πολυκατοικία που κατασκευάστηκε σε διάφορες φάσεις κάθε όροφος, υφίσταται ισόγειος κατοικία με άδεια προ του '64. Στο συγκεκριμένο οροφοδιαμέρισμα δεν χρεώνεται από την ΔΕΗ κανένας Δ.Φ. ή Δ.Τ. Καλά για ΕΡΤ ούτε να το συζητάμε.... Στον λογαριασμό έρχεται μόνο χρέωση ρεύματος. Κάποια στιγμή προ 20ετίας η ΔΕΗ απαίτησε την χρέωση των παραπάνω αλλά η ιδιοκτήτρια-θεία μου (που όλοι την έλεγαν τρελή) με "έγγραφα και αποδείξεις" προσήλθε στη ΔΕΗ τους σήκωσε στον
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.