Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kostas.Patra

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kostas.Patra

  1. Γεια σας συνάδελφοι, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα θέμα που ψάχνω, σε κατάστημα που βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας και προορίζεται να γίνει εστιατόριο. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ενέργειες χρειάζονται ώστε να τοποθετηθεί (καμινάδα-φουγάρο) από τον χώρο της κουζίνας προς τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μέχρι την ταράτσα του κτηρίου.Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη άδεια είτε από τον κανονισμό και το συμβούλιο της πολυκατοικίας, είτε από την πολεοδομία ή από την διεύθυνση υγιεινής.Είμαι σχετικά νέος στον χώρο και δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ για το θέμα αυτό.
  2. Γεια σας συνάδελφοι.Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ.Είμαι Μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. και κάνω μία μελέτη ψυκτικών φορτίων στο 4m fine κατά την διάρκεια την μελέτης, μου παρουσιάστηκε ένα παράθυρο με το σφάλμα (setTabsindex 1 3) με αποτέλεσμα να κολλάει ο υπολογιστής και να μην μου βγάζει καθόλου τα αποτελέσματα.Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για το παράθυρο αυτό.Μήπως δεν έχω βάλει κάποιον συντελεστή και στους υπολογισμούς βγαίνει το πρόγραμμα εκτός?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.