Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikath

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikath

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ Ε-MAIL MOY [email protected] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
  2. ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ....ΤΟ EMAIL MOY [email protected] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....!!!
  3. ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.............ΠΙΚΡΑ.....ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΦΥΛΛΟ....ΚΑΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.....ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ...ΝΑ ΠΑΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ....Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΛΕΟΝ..... Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  4. ΕΤΣΙ...ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ......ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ..........ΚΟΥΡΕΜΑ ΗΘΕΛΑΝ.....!!! ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ...ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ......ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ..ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΛΕΟΝ......!!!
  5. Να πάνε σε πολυτεχνικές Σχολές ....όλοι οι τεχνολόγοι να σπουδάσουν 5 χρόνια και μετά να κάνουν και τοπογραφικά εξαρτημένα.....φτάνει πια να θέλουν να τα ισοπεδώνουν όλα....αλλά η τακτική της κυβέρνησης είναι να ικανοποιεί τέτοια συμφέροντα.....!!!!!
  6. Έλα ντε....όντως ο παππούς , να πάει για ψάρεμα...αυτά έφτασαν την ελλάδα εδώ που την έφτασαν...!!!!
  7. Κοίτα συνάδελφε , επειδή ξέρουμε πως σκέφτονται μερικοί πολιτικοί στην Ελλάδα , φαίνεται ότι η μιζούλα διαπραγματεύεται καλύτερα μάλλον με τους ξένους.....αυτό άλλωστε έχει δείξει μέχρι τώρα στη ζωή μας η συμβολή των ξένων στην χώρα μας..... Οι Έλληνες μηχανικοί είναι από τους καλύτερους στο κόσμο.....και με μυαλό και γνώσεις πρακτικές και ουσιώδεις..... κοιτάχτε το στέγαστρο calatrava στην ελλάδα....αντε τώρα να το συντηρήσουμε....αλλά οι κύριοι ξένοι που το πρότειναν μαζί με τους δικούς μας έλληνες ξύπνιους καλά έφαγαν.....αλλά για τη συντηρησή του όλοι αδοαφορούν.....τι το θέλαμε αφού δεν ήμασταν ικανοί να το συντηρούμε????? Μα και πολλά Ολυμπιακά Έργα .....Αλλά δεν φτάνει που μας έμειναν και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε γιατί δεν σκέφτηκαν τη μετάΟλυμπιάδα Εποχή, ............και φαίνεται στη πράξη όχι στα λόγια......βλέπεις και τότε ξένους έφεραν και φάγανε πολλοί καλά........!!! Κάτι τέτοιες ιδέες θα μας εφαρμόσουν πάλι οι τρελά μορφωμένοι ξένοι μηχανικοί και θα μας χρεώσουν για μια ζωή......καλό κουράγιο Έλληνα ..... Στο τέλος εμείς θα δουλεύουμε εξωτερικό , που μας αναγνωρίζουν και εδώ θα έρχονται τα λαμόγια ξένοι....για τους αδαείς ή κουτοπόνηρους πολιτικούς μας που δεν μας εμπιστεύονται.....(γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε) Αλλάξτε - Ξυπνήστε.....Α ρε Ελλάδα με τα καμάρια σου τα ξύπνια......Αίσχος.....!!!! Όλοι θα πεθάνουμε και αυτοί που κλέβουν και οι άλλοι που δεν κλέβουν .....αλλά φεύγοντας βρε ξεφτίλες αφήστε και κάτι χρήσιμο στους επόμενους Έλληνες.......!!!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Και για το καλό της Ελλάδας μας ας απασχολήσετε τους δικούς μας Μηχανικούς... Ξυπνήστε όλοι......Άλλωστε τόσα έργα εξωτερικό και Ελλάδα από Έλληνες έγιναν....!!!! και είναι καμάρι μας....Ας Διαβάσει ποιά έργα κάνουν οι δικοί μας Μηχανικοί και μετά να μιλάει....Μήπως η Εγνατία έγινε απο ξένους? Μήπως η Αττική Οδός έγινε από ξένους??? Μήπως οι βιολογικοί στη Ελλάδα γίνονται απο ξένους??? Μήπως π.χ. ο ΑΚΤΩΡ , ΜΗΧΑΝΙΚΗ , ΑΕΓΕΚ, ΙΟΝΙΟΣ και όλες οι εταιρίες στη ΣΑΤΕ είναι ξένες....???? Καλή τύχη Ελλάδα.....!!!!!
  8. Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή.....!!! Αν λέει έτσι η άδεια Οικοδομής και το τοπογραφικό και δεν αναφέρεται από συμβολαιογράφο στη σύσταση τίποτα , κάνε μια συνάντηση με το συμβολαιογράφο που έκανε τη σύσταση , ή κάποιον άλλον , αλλά γνώμη μου είναι από τη στιγμή που δεν αναφέρει σε σύσταση κανενός σας ο τότε συμβολαιογράφος αποκλειστική χρήση σε κανέναν ,τότε με βάση την οικοδομική άδεια μπορείτε να παρκάρεται 4 αυτοκίνητα όποιος προλάβει , εκτός αν πολιτισμένα τα βρείτε μεταξύ σας...!!! Πρόβλημα δεν έχουν , όσοι έχουν αποκλειστική χρήση στη πυλωτή σε χαραγμένες θέσεις...εκείνοι έχουν τις θέσεις τους ως παρακολούθημα του διαμερίσματος τους....δηλαδή το διαμέρισμα πάει πακετο με την αποκλειστική χρήση θέσης για μια ζωή .... και ας μην εχει χιλιοστά στη πυλωτή ακουλουθεί το διαμέρισμα και αναγράφεται στο συμβόλαιο αγοράς του διαμερίσματος....ελπίζω να τα βρείτε και να παρκαρεται 4 αυτοκίνητα...δεν μπορουν να σας απαγορεψουν καποιοι από τη πολυκατοικία αν λεει η άδεια 4 θέσεις...!!Όσοι έχουν αυτοκίνητα μπορούν να παρκάρουν....και μάλιστα και επισκέπτες.....αν δεν κλείνετε τη πόρτα...αφού δεν ανήκει σε κάποιον έστω και η χρήση...ελπίζω να τα βρείτε και να παρκαρεται μεταξύ σας 4 αυτοκίνητα....Βέβαια αν δεν τα βρείτε θα φτάσετε στα δικαστήρια και λογικά μάλλον θα καταλήξετε σε ότι σας γράφω......καλή σας τύχη και συννενόηση.....!!!
  9. Πολύ σωστό το να βλέπουμε όλοι σε live stream , webtv , ότι σεμινάριο γίνεται.....πολύ καλή ενέργεια.....!!!!!!!! Όντως το Τ.Ε.Ε. έπρεπε να τα κάνει αυτά και στο site του ΤΕΕ....Tόσα λεφτά δίνουμε ....κάθε χρόνο τόσα χρόνια....πολύ ωραίο θα είναι να τα βλέπουμε στο site του ΤΕΕ.... !!!! Μπράβο στο site http://www.michanikos.gr.....Συγχαρητήρια σε όσους το έκαναν...να τα δεί ο Πρόεδρος του ΤΕΕ και να εισηγηθεί να τα βλέπουμε όλα τα μέλη στο site του ΤΕΕ.....Καιρός είναι να δούμε ορθές ενέργειες τέτοιου επιπέδου......!!!!! Αφού πληρώνουμε....δεν ζητάμε πολλά.....!!!!!:(
  10. Άντε να μαζέψει κανείς τα ασυμάζευτα......!!!!!!!!!!!
  11. Ωραία τα λέτε....αλλά όταν τόσοι κατασκευαστές και μηχανικοί τα έφτιαχναν κλειστά και έπαιρναν ρεύμα που ήταν ο έλεγχος από τη Πολεοδομία???? Πως επιτρέπουν σε κατασκευαστές να τα πουλάνε με κλειστούς ημιυπαίθριους χώρους....???? Εκεί γιατί δεν ελέγχει κανένας???? Επίσης , ξέρετε πόσοι ημιυπαίθριοι χώροι υπάρχουν κλεισμένοι σε απούλητα διαμερίσματα που έχουν ήδη ρεύμα???? Μόνο ο αγοραστής πάντα να την πληρώνει και όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν Πολεοδομία ελεγχτές της και Κατασκευαστές τίποτα???? Ας σοβαρευτούμε....και ας κτιζουμε επιτέλους σπίτια οπως πρέπει με το ΓΟΚ και το σωστό Κτιριοδομικό Κανονισμό....Φτάνει πια η ανευθυνότητα όλων.....!!!!!! Όλοι φταίνε.......!!!!! Κατασκευαστές-Πολεοδομία-Αγοραστές (Όλοι μερίδιο ευθύνης) Μάλλον λέτε όλοι να ήταν στο κόλπο?? Όλοι φταίνε.......!!!!!!!
  12. Αμ δεν το έχουν όλοι το 3,60 ....δεν ειναι όλοι βολεμένοι.......δεν εχουν βύσμα ή κάποιους που οικονομικά να τους στηρίζουν....... Κουράγιο συνάδελφοι και καλή επιστροφή.......πρώτα απο όλα η ζωή μας και οταν ηρεμήσουν οι καταστάσεις βλεπουμε........!!!!!!!!!!
  13. Είμαι βέβαιος οτι θα παραταθεί και μετά τις 20 Ιουνίου.....!!!!!!!!!!Στην Ελλάδα όλα ετσι δουλεύουν.....!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.