Μετάβαση στο περιεχόμενο

markos d.

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by markos d.

  1. Όταν όλα σε αυτή την χώρα γίνονται στο "πόδι" τα αποτελέσματα είναι γνωστά! και πάντα εις βάρος των πολιτών οι οποίοι πληρώνουν
  2. Καλησπέρα. Δεν αφορά φυσικά πρόσωπα, αλλά μόνο νομικά με αμοιβή (ανάλογα τον έλεγχο) που ξεπερνά τα 300€
  3. Αξίζουν τον θαυμασμό όλων μας για την αντιμετώπιση της καταστροφής. Κρίμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν.
  4. Ένα απίστευτο μπάχαλο! έχουμε χάσει την μπάλα και δεν ξέρω στο τέλος ποιος θα φάει το ξύλο!
  5. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα εφόσον έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα η εγκεκριμένη μελέτη. Πρόβλημα υπάρχει όταν υπάρχουν αποκλίσεις από τα σχέδια της άδειας.
  6. Τα 2200τ.μ. συνορεύουν με δρόμο σε μήκος πλευράς 70μ. Ο δρόμος αυτός συνδέεται με το υπόλοιπο δίκτυο κοινοχρήστων χώρων και το οδικό δίκτυο, επίσης η παραχώρηση έχει κοινοποιηθεί στον ΟΤΑ.
  7. Να σημειώσω ότι ο δρόμος αυτός πλάτους 4μ. στο κτηματολόγιο αναφέρεται ως δημόσιος δρόμος. Στην πραγματικότητα ο δρόμος είναι δημοτικός και μέχρι σήμερα ο δήμος δεν έχει προχωρήσει στην κύρωση της οδού ως δημοτικής.
  8. Συνάδελφοι έχω την εξής περίπτωση: Οικόπεδο 2.200τ.μ. εντός ορίων οικισμού μικρότερου των 2000 κατοίκων, το οποίο περιγράφεται σε συμβόλαιο γονικής παροχής του 1982. Το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν συνορεύει πουθενά με δρόμο ή κοινόχρηστο χώρο. Στην νότια πλευρά του συνορεύει με ιδιοκτησία του ίδιου ιδιοκτήτη (οικόπεδο 1100τ.μ.) η οποία περιγράφεται σε άλλο συμβόλαιο (αγοράς) το 1981 το οποίο σε πλευρά μήκους 25μ συνορεύει με δημόσιο δρόμο. Στην βόρεια πλευρά το οικόπεδο των 2.200τ.μ. συνορεύει με δρόμο, ο οποίος δημιουργήθηκε το 1999 μετά από κατάτμηση της όμορης ιδιοκτησίας,(περίπου 6.000τ.μ.), και τις σχετικές παραχωρήσεις που έγιναν με σκοπό την δημιουργία δρόμου. Σήμερα το υπόψη οικόπεδο βόρεια συνορεύει με δρόμο πλάτους 4μ. Το ερώτημα μου είναι το εξής: το οικόπεδο είναι άρτιο αλλά μπορεί να είναι και οικοδομήσιμο? λόγω του ότι υπάρχει δρόμος που δημιουργήθηκε το 1999 και εξυπηρετεί τα όμορα ακίνητα, αν μπορεί να εξυπηρετήση και το παρόν ακίνητο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.