Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

alex1980

Members
  • Περιεχόμενα

    75
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

alex1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι εγω τα καταφερα.Θελει να το δηλωσεις κενο το διαμερισμα και να βαλεις αφμ του προηγουμενου ιδιοκτητη!
  2. Υπαρχει κανεις που να εχει κάνει στατική μελέτη για ανεξάρτητο εξωτερικό μεταλλικό ανελκυστήρα ?
  3. παιδιά είναι ξεκάθαρο δια της ατόπου απαγωγης . εγω έκανα αίτηση 20/9/2013 + 8 μηνες = 20/5/14 άρα είμαι εκτος διαδικασίας πριν καλα καλα αρχησουν οι εξετασεις και μετα την ημερομηνια της τροποποιησης του προγράμματος 28/5/14. Αρα είμαστε ηδη επιθεωρητες μονιμοι με την αναγγελια και εντος επιδότησης κανονικα! Αυτά τα ολιγα κατά την ταπεινη μου αποψη!
  4. alex1980

    ΔΕΔΟΤΑ 2014

    εισαι ο καλυτερος!
  5. το βλεπω να καταληγεις στην γνωση και αρχαια μεθοδο του επιστημονικου ''μπαλαμουτιου''!!!!!!!
  6. κανε το κοροϊδο και στειλτο κανονικα για φετος και μην τους πεις τιποτα!!!! οσα περισοτερα ξερουν τοσο κινδυνευεις να φας προστιμο και να σε ψαχνουν μετα!!!! Ελλαδα εισαι!!!!!!!!!
  7. εγω ηδη το εφαρμοζω inzaghi!!!!!ενοειται οτι μεχρι την τελευταια μερα του φπα θα κοβω αποδειξεις στο 2012!!! μην σου πω και μετα την περιοδικη δηλωση του ΦΠΑ μεχρι και την συγκεντρωτικη που θα ειναι κατα το Μαρτιο οπου θα πω οτι ξεχασα να βαλω καποιες αποδειξεις εκ παραδρομης!!!!!! το ψαχνω ακομα να δω ποσο με περνει φορολογικα να το κανω αυτο!!!
  8. πολυ ωραιο προγραμμα απλα εμενα δεν μου αναγνοριζει τη γραματοσειρα σου και βγαζει ???(ερωτιματικα) αντι για γραμματα.κατα τα αλλα τελειο
  9. δηλαδη ολοι εσεις οι ελεγκτες που δεν κανατε κανεναν ελεγχο κανατε δηλωση ποθεν αισχες?
  10. στο mail ορισμου σου ερχετε ενα κειμενο που εκτος απο τον ελεγχο εχει και το εξης μηνυμα : ''Κατόπιν των παραπάνω, υποχρεούστε να διενεργήσετε έλεγχο με επιτόπιο αυτοψία στην ανωτέρω προτεινόμενη ημερομηνία και να προβείτε στη σύνταξη σχετικού πορίσματος, σύμφωνα με οριζόμενα στην υπουργική απόφαση 9875/2012 (ΦΕΚ 465 Β΄). Παρατηρήσεις: 1. Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε τον ορισμό σας, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε ηλεκτρονικά την ΕΥΕΔ εντός δύο (2) εργασίμων ημερών, σύμφωνα με το παρακάτω υπόδειγμα. 2. Σε περίπτωση που αποδέχεστε τον ορισμό σας, αλλά επιθυμείτε ο έλεγχος να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία, επικοινωνήστε με τον επιβλέποντα μηχανικό και ορίσετε νέα ημερομηνία ελέγχου εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Στη συνέχεια ενημερώστε ηλεκτρονικά την ΕΥΕΔ και την οικεία Υ.ΔΟΜ. για τη νέα ημερομηνία ελέγχου και προχωρήστε στο σχετικό έλεγχο. 3. Στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ έχουν αναρτηθεί όλες οι πληροφορίες σχετικά με τους Ελεγκτές Δόμησης, το νομοθετικό πλαίσιο, χρήσιμες ερωταπαντήσεις και χρήσιμα έγγραφα: http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=800&language=el-GR Επίσης, έχουν αναρτηθεί τα σχέδια των πορισμάτων, στην ακόλουθη διαδρομή : http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=779&language=el-GR 4. Σας επισημαίνουμε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του ν. 4030/2011 (249 Α΄), που αφορούν σε ασυμβίβαστα ορισμού των Ελεγκτών Δόμησης. 5. Σύμφωνα με το άρθρο 10 του ν. 4030/2011 (249 Α΄) οι Ελεγκτές Δόμησης υποχρεούνται στην υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3213/2003 (309 Α΄). Η δήλωση υποβάλλεται στη Μονάδα Γ΄ της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης. Πληροφορίες για την υποβολή της δήλωσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.hellenic-fiu.gr/, στο πεδίο Ανακοινώσεις της Αρχής - Ανακοινώσεις Γ΄ Μονάδας. Ο αα Προϊστάμενος της ΕΥΕΔ Φάρκωνας Γεώργιος ΄΄ αν πας στο link και κατεβασεις το εγγραφο που κανεις τη δηλωση σου λεει οτι πρεπει να το στειλεις 90μερες μετα τον ορισμο! το θεμα ειναι οτι αν σεν σου στειλει αυτος το mail που θα ξερεις σε πια αρχη κανεις την δηλωση ποθεν αισχες!
  11. εμεις θεωρησαμε τον ορισμο σαν αναληψη καθηκοντων! το θεμα παντως ειναι οτι πρεπει να σου ρθει Mail για ελεγχο για να σου στειλει ο κυριος Φαρκωνας το link που κανεις ποθεν αισχες και ολα τα συναφη!οποτε εγω θεωρω τον ορισμο σαν αιτια για να κανεις τη δηλωση!
  12. εγω παντως και ολοι οι γνωστοι μου που δεν κληρωθηκαν δεν εκαναν!μαλιστα εχει περασει και η προθεσμια που επρεπε να το κανω αν ισχυει η αποψη σου!είναι 4 μηνες απο τοτε που εγινες ελεγκτης! σιγα μην τους κανω την χαρη αν δεν οριστω ποτε στην θητεια μου να τους κανω και ποθεν εσχες!!! για τι ? για κατι που δεν οριστηκα ποτε?απο που θα τα αρπαξα ?οσα λιγοτερα ξερουν τοσο καλυτερα για μας!!! αν με ορισουν πολυ ευχαριστως!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.