Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πότε θεωρείται κάποιος ότι έχει ενταχθεί στον Ν. 4014


Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση της τελευταιας στιγμής.....ποτε κανείς θεωρείτε οτι έχει ενταχθει στο Ν4014 όταν έχει πληρώσει το παράβολο και βρισκεται σε κατάσταση προσωρινης υπαγωγής;

Link to comment
Share on other sites

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με το ΤΕΕ, ώρα 14:10, τηλ. 2103291647, με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, εφ΄όσον έχει πληρωθεί το παράβολο. Επέμεινα αν θα πρέπει να έχει ορισθεί και το σχήμα των δόσεων, αλλά η απάντησή τους παρέμεινε η ίδια : "Αρκεί η πληρωμή του παραβόλου μέχρι 31/5"

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αρκεί η πληρωμή του παραβόλου μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 31.5.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, εγώ τους βάζω να πληρώσουν το παράβολο και προχωράω τις δηλώσεις σε προσωρινή υπαγωγή

Link to comment
Share on other sites

από το εγχειρίδιο χρήσης του ΤΕΕ..........................................................................................

 

"Προσωρινή υπαγωγή"

Σε αυτή την κατάσταση θεωρείται δήλωση. Έχει επιλεγεί το σχήμα πληρωμών. Ο ιδιοκτήτης με εκτυπωμένη την αναφορά/ές για την/τις πληρωμές ακολουθεί τις υποχρεώσεις και καταβάλει το πρόστιμο στα Τραπεζικά Ιδρύματα. Κάθε πληρωμή αποτυπώνεται ηλεκτρονικά 24 εργάσιμες ώρες μετά την πραγματοποίησή της. Μπορούν να γίνουν αλλαγές στα μεγέθη εφόσον το επιθυμεί ο μηχανικός αλλά πρέπει να εκδοθούν νέες ενημερωμένες πληρωμές

 

και

 

Δήλωση σε "Προσωρινή Υπαγωγή"

 

Εφόσον επιβεβαιωθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή τους ακριβούς "Τέλους Υπαγωγής στην Ρύθμιση Αυθαιρέτων" η δήλωση αυτόματα καθίσταται έγκυρη και μπορεί να αναβαθμιστεί στην κατάσταση "Προσωρινή Υπαγωγή". Μόνο σε αυτό το στάδιο το αυθαίρετο θεωρείται ενταγμένο στην ρύθμιση μέσα στα χρονικά περιθώρια του Νόμου.

Edited by antnatal
Link to comment
Share on other sites

Αρκεί η πληρωμή του παραβόλου να έχει φανεί στο σύστημα.

Θα έχουν ενταχθεί στον 4014.

Βεβαίως στη συνέχεια θα έχουν διαφορετική μεταχείριση από τα υπόλοιπα, με πιθανότερο να χρειαστεί να ξαναμπούν στον καινούργιο νόμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοινωση που εβαλε το ΤΕΕ στο συστημα, ειναι εντελως χαζη και αντιθετη με αυτο που αναφερει το εγχειριδιο του συστηματος.

Δηλαδη οτι υπαγωγη στο Νομο θεωρειται η δηλωση σε Προσωρινη Υπαγωγη.

Εγω απο αυτο καταλαβαινω οτι μεχρι 31/5 (ημερομηνια ισχυς του Νομου) πρεπει να εισαι σε Προσωρινη για να θεωρηθεις οτι εχεις ενταχθει στο Νομο.

 

Με τη λογικη του ΤΕΕ και μεχρι 30/9 να κανεις προσωρινη και ολοκληρωμενη δεν τρεχει τιποτα.

 

ΥΓ. Εδω ερχονται οι δηλωσεις που εγναν 11/2011, πληρωσαν παραβολο, ακομα δεν εχουν επιλεξει τροπο πληρωμης και τριβουν τα χερια τους γιατι εχουν ακομα 4 μηνες να κααααααααθονται...!!!!

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Να μου το θυμηθείς ότι, ....αυτές θα έχουν "ειδική μεταχείριση" στις αποφάσεις για τον καινούργιο νόμο!!!

Δεν θα τη γλυτώσουν τόσο εύκολα!!!!!

Αποτελούν μια εξέχουσα κατηγορία και δεν θα τους χαριστούν τόσο εύκολα......

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.