Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανενεργά τριγωνομετρικά Γ.Υ.Σ


Recommended Posts

Δεν το είδα, υπέθεσα, διότι δεν πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να βρίσκεται στο δώμα. Τα αντίστοιχα στην Αθήνα που πέφτουν μέσα σε κτίρια απλά δεν υπάρχουν πλέον.

 

Μην τρελαίνεσαι, δεν τσακωνόμαστε, η ουσία είναι ότι εγώ πήγα να κάνω τη δουλειά μου κ δεν την έκανα με το συγκεκριμένο τριγωνομετρικό, και νομίζω ότι αυτό είναι το ζουμί του ποστ μου για το συγκεκριμένο βάθρο 201013, ότι είναι λειτουργικό μόνο εντός τουριστικής σεζόν. Επομένως είναι ανενεργό το χειμώνα, ενεργό το καλοκαίρι.

 

Εκτός κ αν διαφωνείς.

 

Εκτός επίσης αν θεωρείς ότι λέω ψέμματα, που δεν νομίζω, διότι καταλαβαίνεις -εγώ που δεν είμαι από την περιοχή- πόση ώρα έκανα να βρω όρθιο βάθρο στην περιοχή σας. ΠΟΤΕ δεν έχει χρειαστεί να προσπαθήσω πάνω από 3η φορά να βρω τριγ/κο, και έχω δουλέψει σε διάφορες περιοχές. Συν το γεγονός της δυσκολίας να περνάς από την ανατολική πλευρά της εθνικής στη δυτική χωρίς να πληρώνεις συνέχεια διόδια για να βρεις όρθιο βάθρο, συν το γεγονός ότι για τα βάθρα στα 150 υψόμετρο δεν υπάρχει καν διανοιγμένος δρόμος κ πρέπει να περνάς μέσα από ιδιοκτησίες...........

 

Γενικά στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς λείπουν 4 βάθρα ΕΝΤΕΛΩΣ, και άλλο 1 που είναι χρήσιμο μόνο το καλοκαίρι. Τα 2 τα ανέφερα στο προηγούμενο ποστ, τα υπόλοιπα 2 δεν τα κατέγραψα γιατί ήμουν στο σημείο που βλαστημούσα τα θεία και την ώρα που έγινα μηχανικός, και το τελευταίο το θυμάμαι γιατί κατέβηκα παραλία

Edited by [email protected]
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω καταλάβει τι διάολο γίνεται με τα βάθρα και καταστρέφονται. Στην ευρύτερη περιοχή που δουλεύω, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Βέβαια παρόλο την πεδιάδα ας πούμε, κάποια απο αυτά δεν έχουν άμεση πρόσβαση με αυτοκίνητο, οπότε για έναν "ξένο" είναι κάπως δύσκολα.

 

Πάντως 2 περιπτώσεις που γνωρίζω πως καταστράφηκαν βάθρα, και έκανα φασαρία στη Τ.Υ. ωστε να ενημερώσουν την ΓΥΣ, ούτε που ίδρωσε το αυτί τους.

 

Ζαβι, αυτά που αναφέρεις ειναι εδώ βόρεια σε μας; επειδή είδα λεπτοκαρυά,λιτόχωρο και συναφή.

Edited by Kane
Link to comment
Share on other sites

ρε παλλίκαρε πήγες λιτόχωρο από Αθήνα να κάνεις δουλειά(καλά έκανες) και κάθεσαι και βλασφημάς που δεν έβρισκες βάθρα..εδώ στην ίδια μας την πόλη τα ψάχνουμε και δεν τα βρίσκουμε και βγάζεις άκρη μόνον αν έχεις κονέ με τοπογράφους πολλών δεκαετιών στο επάγγελμα..δεν λές καλά που έβγαλες την δουλειά..μιλάμε για ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ στο επάγγελμά μας όχι μλκς..την άλλη φορά στείλε ένα μήνυμα να σε κατατοπίσω..δεν είμαστε όλοι αρχ@#ια..

Edited by GMEPH
Link to comment
Share on other sites

@gmeph

 

το προβλημα με τους παλαιους συναδελφους που δεν δινουν τα τριγωνομετρικα τους το ειχα κ εγω, μεχρι που πηρα gps. Ωστοσο τα τριγωνομετρικα συνεχιζουν να ειναι απαραιτητα για διορθωσεις. Στην τελικη, οσο κ να σπαζομαι που ο καθενας ισοπεδωνει τα βαθρα, δεν πρεπει κ εγω να κανω το ποστ μου εδω, εφοσον (δεν) βρηκα κατι?

 

Οσο για τη δουλεια, πιστεψε με δεν εχω καμια ορεξη να φευγω απο αθηνα μακρυα για δουλεια, ισα ισα ειναι βασανο, τα λεφτα σιγουρα δεν αξιζουν, αλλα μερικες φορες ο πελατης ειναι φιλος...

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

εγώ μαζί σου είμαι,σε όλα όσα αναγράφεις παραπάνω και για να μπώ λίγο και στο θέμα του νήματος,εγώ δεν έχω τον χρόνο να κάτσω και να σας γράψω τα ανύπαρκτα βάθρα,αντίθετα θεωρώ πιο χρήσιμο το νήμα ``Στοιχεία για διάφορες περιοχές`` που το παρακολουθώ και έχω δώσει αρκετά στοιχεία τα οποία πιάνουν τόπο άμεσα..γνώμη μου..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν υπάρχει εδώ και λίγες μέρες ένα από τα καλύτερα σε ορατότητα τριγωνομετρικά σημεία της Καρύστου το ΚΑΠΡΟΥ Κάνω έρευνες να δω ποιός ******** το κατέστρεψε αφού είναι σε απρόσιτο σημείο Αρχικά πίστεψα ότι πρόκειται για ομαδική ενέργεια λόγω των Αιολικών πάρκων και την αντίδραση όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε Επομένως ο δράστης είναι ένας Εχω σκοπό να μάθω ποιός είναι και να κάνω αγωγή Ελπίζω σύντομα να γράψω και το όνομά του Και μόνο για την μνήμη αυτών που εργάστηκαν μερόνυχτα για τον υπολογισμό τους στις αρχές του αιώνα μας , οφείλω να το κάνω

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Λοιπόν, τώρα υπάρχει ιστοσελίδα που κάνει αυτή τη δουλειά!


http://trigonometrika.gr/


Συνάδελφοι, μπείτε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, απλά, γρήγορα και...σε χάρτη!

post-3627-0-42515300-1368621844_thumb.png

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.