Μετάβαση στο περιεχόμενο

Scia Engineer (πρώην ονομασία: ESA PT)


Recommended Posts

@alexp81: Συνάδελφε, το ερώτημά σου είναι εύλογο όμως στον τομέα της χρήσης ειδικού λογισμικού (εργαλείων του μηχανικού) η διαφήμιση και η ενημέρωση διαχωρίζονται με πολύ λεπτή γραμμή. Ουσιαστικά είναι διαφορετικό κάποιος να μπαίνει και να αναρτά ένα μήνυμα-( αντιγραφή κειμένου διαφήμισης) απρόσωπο από το να μπαίνει ο αντιπρόσωπος σε νήμα που προ-υπάρχει ειδικά για το λογισμικό που εμπορεύεται και να θέλει να δώσει πληροφορίες για το κόστος και την υποστήριξη.

Άλλωστε αυτό έχει γίνει από εμάς για όλα τα προγράμματα εδώ. Επίσης είναι διαφορετικό ο αντιπρόσωπος να μπαίνει ώς μέλος με το ονομα της εταιρείας για nickname και άλλο ένας που μπαίνει κάνει μια διαφήμιση και τπτ άλλο. Εξ άλλου για κάθε πρόγραμμα, σχεδόν, που κυκλοφορεί υπάρχει ανάλογο νήμα και έχει δημιουργηθεί από τα μέλη της κοινότητας.

Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να καταλάβουμε την διαφορά ή αν θέλετε και το ύφος του αντιπροσώπου και να κατανοήσουμε την αντίδραση των συντονιστών.

Link to comment
Share on other sites

Και να είστε όλοι σίγουροι, ότι αυτός που υπογράφει ως Techscience είναι όντως ο αντιπρόσωπος της εταιρείας Techscience που αντιπροσωπεύει τo Sciα. Αυτό ελέγχεται από τους Συντονιστές με απευθείας επικοινωνία με την εταιρεία. Το ίδιο γίνεται με κάθε έναν που εμφανίζεται ως αντιπρόσωπος μιας εταιρείας. Το γιατί είναι νομίζω προφανές.

Link to comment
Share on other sites

@iovo. Έχεις δίκιο. Στο προηγούμενο ποστ μου ήδη αναφέρθηκα σε αυτό που λες και προφανώς δείχνω ότι συμφωνώ. Και έγραψα ήδη ότι το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν. Ας μην το συνεχίσουμε (τουλάχιστον όχι σε αυτό το thread) καθώς μάλλον αλλοιώνουμε το χαρακτήρα του θέματος.

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει δοκιμάσει το πρόγραμμα, αν αξίζει να πάρω τη φοιτητική έκδοση και να ασχοληθώ με το πρόγραμμα.

Μήπως παρά-ειναι ακριβό (εννοώ η κανονική αγορά του προγράμματος) και καλύτερα να ασχοληθώ εξ αρχής με κάποιο ελληνικό καλύτερα;

Το καλό πάντως είναι ότι έχει on-line σύστημα εκπαίδευσης.

Επίσης εάν γνωρίζει κάποιος για κάποιο κέντρο που να παραδίδει μαθήματα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ας μου στείλει ένα pm (για να μη μας κατηγορήσουν και για διαφήμιση).

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνο το κόστος το ζήτημα. Είναι τι θες να κάνεις. Το πρόγραμμα δεν είναι για να λύνεις τυπικές κατασκευές σκυροδέματος πχ 2-3ώροφα. Ούτε σχέδια παράγει, ούτε τεύχος στα ελληνικά ακόμα. Αν δε σκοπεύεις να ασχοληθείς με στατικά μην το πάρεις. Υπάρχει και ακριβό συμβόλαιο συντήρησης αν θες να συνεχίσεις μετά...

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς!

Ο πρώτος λόγος που θα σε κάνει να στραφείς είτε στο ένα πρόγραμμα είτε στο άλλο είναι το είδος της δουλειάς που θα κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει δοκιμάσει το πρόγραμμα, αν αξίζει να πάρω τη φοιτητική έκδοση και να ασχοληθώ με το πρόγραμμα.

 

Kώστα το έχω το πρόγραμμα στη φοιτητική του έκδοση. Εννοείτε ότι αξίζει να το πάρεις. Πάρε ένα τηλέφωνο να μάθεις για την τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Θοδωρή αναμένεται κάτι για τα παρακάτω?

 

1) Σε τοιχεία από όσο ξέρω δεν τοποθετεί κρυφουποστυλώματα όπως απαιτεί ο ΕΚΩΣ, απλά 2 εσχάρες οπλισμού. Θα γίνει τίποτα στο μέλλον?

 

2) Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει αποκατάσταση συνέχειας μεταλλικής δοκού. Υπάρχει κάτι νεότερο γι' αυτές τις συνδέσεις?

 

3) Εισαγωγή επιταγχυνσιογραφήματος?

 

Ευχαριστώ.

 

1) Ειναι ενα απο τα ζητηματα που εχουμε θεσει. Ομως πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και εδω με την εφαρμογη του EC2.

 

2)Σε μια απο τις επομενες εκδοσεις θα υπαρχει η δυνατοτητα μοντελοποιησης οποιασδηποτε συνδεσης (ονομαζεται Open connections). Για να καταλαβεις τι εννοω φαντασου αυτο που κανει π.χ. το Tekla. Το θεμα βεβαια του ελεγχου ολων αυτων ειναι λιγο πιο πολυπλοκο, αλλα εκει μπορει να βοηθησει και τo Excel Link που υπαρχει ηδη.

 

3)Η εισαγωγη μεσω xml νομιζω οτι μπορει να βοηθησει εκει

Link to comment
Share on other sites

3)Η εισαγωγη μεσω xml νομιζω οτι μπορει να βοηθησει εκει

 

Δεν εννοώ το πως θα το εισάγω. Δεν ξέρω αν είναι πια διαθέσιμο, στην έκδοση που πήρα εγώ περίπου το Μάρτιο, δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Φάσμα απόκρισης μπορώ να φτιάξω, επιβαλλόμενη δύναμη χρονικά μεταβαλλόμενη μπορώ να βάλω αλλά επιταγχυνσιογράφημα δεν μπορώ να εισάγω.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

@Techscience: Δηλαδή αν δεν πληρωθεί το συμβόλαιο υποστήριξης και υπάρχει μια απορία όσον αφορά στην χρήση του προγράμματος (πχ πρόβλημα προσομοίωσης) δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία και να πάρω απάντηση?

 

Υπάρχει ξεχωριστή αναβάθμιση για διόρθωση bug και ξεχωριστή για βελτίωση? Γιατί θεωρώ πώς η πρώτη δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο υποστήριξης αλλά να παρέχεται δωρεάν με την αγορά του λογισμικού.

 

Φυσικα και μπορεις... δεν κλεινουμε το τηλεφωνο σε κανεναν... ;)

 

Οχι δεν υπαρχει ξεχωριστη αναβαθμιση, μια ειναι και αφορα κυριως νεα στοιχεια και βελτιωσεις. Η διορθωση bugs ειναι υποχρεωση της εταιριας και οχι αυτο για το οποιο πληρωνεις. Δεν ειναι ομως δυνατον να παρεις μια νεα έκδοση με διορθωμενα bugs αλλα χωρις τα νεα στοιχεια. Αυτο ειναι ανεφικτο τεχνικα, οποτε πανε πακετο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.