Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μποϋκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα


Recommended Posts

Προτείνω να ξεκινησουμε Μποϋκοτάζ στα Γερμανικά Προϊόντα να σφίξει λίγο ο κ@@@ς της Αγγελας ? Το κεφάλαιο καταλαβαίνει μονο απο κέρδος και ζημία . Με τα δικά μας χρήματα αυξάνουμε το ισοζύγιο υπέρ της Γερμανίας .

Γνωστές φίρμες : Mercedes Bmw VW Audi Siemens AEG BOSCH MIELE Kuppersbusch . . . συμπληρώστε οσες αλλες γνωρίζετε.

Επι πλέον οσοι BARCODES αρχίζουν απο 400 έως 440 ειναι Γερμανικά Προϊόντα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 34
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νομίζω η στυγνή λογιστική αντιμετώπιση της Ελλάδας, θα πρέπει να συνειδητοποιηθεί και από την ανάποδη πλευρά λίγο, για τους large Γερμαναράδες που θέλουν και για είδη συναλλαγής νησιά και αρχαία μνημεία πολιτισμού.

Link to comment
Share on other sites

Ίσως να μην συμπαθείς τους Γερμανούς, αλλά καλύτερα να ψωνίζουμε Γερμανικά προϊόντα παρά προϊόντα από άλλες χώρες εκτός ΕΕ. Προτεραιότητα έχει να μείνουν τα χρήματα εντός ΕΕ, και μετά βλέπουμε.

 

Όσον αφορά το δάνειο των 22 δις, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να το πάρουμε. Μας έχουν περάσει την νοοτροπία "δανειστείτε γιατί χανόμαστε" ενώ δεν είναι έτσι. Κάποιος που δεν χρωστάει και έχει 1€ στην τσέπη του είναι πιο δυνατός από κάποιον που 10€ στην τσέπη αλλά χρωστάει 1000€. Ο δεύτερος είναι δούλος του δανειοδότη.

Θυμάστε το "Ελευθερία ή θάνατος" και το "Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή";

Χρωστάω = είμαι σκλάβος

Δεν χρωστάω = είμαι ελεύθερος.

 

Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να μας σκλαβώσουν, αυτή την φορά το προσπαθούν με πλάγιο τρόπο.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι ποιος θα πληρωσει σε κανενα μηνα τα ομολογα που τελειωνουν.. Γιατι για αυτο τα θελουμε τα λεφτα.. Και για την ακριβεια οχι για τα ομολογα αυτα καθε αυτα αλλα για τους τοκους τους..

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειαζόμαστε δάνεια.

Ένας βουλευτής κοστίζει επίσημα 100.000€ με 120.000€ τον χρόνο (http://www.alphafm.gr/?p=9569).

 

Σύμφωνα με το σύνταγμα της Ελλάδος (ΤΜΗΜΑ Γ',Κεφάλαιο πρώτο, Αρθρο 51, §1): "Ο αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους."

 

Το σύνταγμα επιτρέπει την μείωση των βουλευτών στους 300. 100 βουλευτές λιγότεροι σημαίνει 100*120.000=12.000.000 το χρόνο μείωση των εξόδων μόνο από αυτό τον τομέα.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, το πραγματικό όφελος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο: Με 33% λιγότερους βουλευτές, θα υπήρχαν λιγότερες βουλευτικές συντάξεις.

Αλήθεια, γνωρίζετε ότι οι βουλευτικές συντάξεις είναι 5.600€ τον μήνα για όσους έχουν κλείσει οκταετία και 1.400€ για όσους έχουν κλείσει ΜΙΑ τετραετία, έστω και σπαστά;

 

Αν κάποιος κλείσει οκταετία στα 50 του και φτάσει μέχρι τα 85 θα έχει πάρει από το κράτος 35*12*5.600=2.352.000€ ! Ναι, αυτό το ποσό είναι για την σύνταξη ενός και μόνο βουλευτή, χώρια τα 8*12*120.000=1,9μύρια που έχει εισπράξει ως αμοιβή κατά την 8ετία (σύνολο 1.9+2.3 περίπου 4+ μύρια). Τζάμπα πράγμα.

 

Τώρα που έχω πάρει φόρα θέλω να κάνω και την πράξη 4Μ * 300, αλλά δεν είναι σωστό. Δεν ξέρω αν οι συνταξιούχοι είναι 300, περισσότεροι ή λιγότεροι.

 

Να πάω τώρα στις φοροαπαλλαγές;

Μιλάμε για 300 από τους πιο εύπορους και γνωστούς Έλληνες. Προφανώς ο μεροκαματιάρης και ο εργάτης δεν γίνεται βουλευτής. Οι περισσότεροι είναι μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλομηχανικοί και μεγαλοεπιχειρηματίες. Δεν μπορώ ούτε να εκτιμήσω τα ποσά που γλιτώνουνε λόγω των φόρων.

 

Δεν ξέρω τι γίνεται με τις φοροαπαλλαγές των βουλευτών, αλλά αν όντως υπάρχει φοροαπαλλαγή στο εισόδημα, τι γίνεται στην περίπτωση που μια μεγάλη επιχείρηση χρησιμοποιήσει έναν βουλευτή για να φοροδιαφύγει; Αν έχω την "Μήτσος Α.Ε." με κέρδος 1 δις ευρώ, μπορώ να συνεννοηθώ με έναν βουλευτή να του κόψω αμοιβή συμβούλου 1 δις παρά κάτι ψιλά. Το ποσό αυτό θα είναι αφορολόγητο (οι βουλευτές έχουν απαλλαγή). Θα κρατήσει αυτός το χαρτζιλίκι του και εγώ τα υπόλοιπα.

 

Συγνώμη αν θίγω μερικά συμφέροντα. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Γνωρίζω προσωπικά βουλευτές και ξέρω το τρέξιμο που τραβάνε και τον αγώνα που κάνουνε και όντως κάποιοι αξίζουν την αμοιβή τους.

 

Αξίζουν και οι 300 τα προνόμιά τους;

Link to comment
Share on other sites

Οσο κι΄αν συμφωνώ με την ιδέα , θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον ανεφάρμοστη.....

Εδώ δεν μπορούμε να συντονιστούμε για πιο απλά θέματα σαν Εθνος....

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι όλη αυτή η κρίση να μας διδάξει κάτι αυτό θα πρέπει να είναι ο συντονισμός και η ομοψυχία σαν έθνος. Η Γερμανία είναι αυτή που είναι σήμερα επειδή ο λαός της έμαθε να σκύβει το κεφάλι και να δουλεύει για το καλό του κράτους. Θυμηθείτε ότι για 20 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου όλοι δούλευαν μια ώρα παραπάνω και ο μισθός αυτής της ώρας πήγαινε κατευθείαν στα κρατικά ταμεία. Εδώ πέρα αντίθετα κάποιοι υψηλόμισθοι αντιδρούν προκλητικά καθ' υπερβολήν για την μείωση του 10% στα επιδόματα. Μα θα μου πείτε δεν φταίνε οι μισθωτοί για το χάλι μας και εν μέρει έχετε δίκιο, όμως εδώ που φτάσαμε δεν έχει πλέον σημασία ποιος φταίει και ποιος όχι. Σημασία έχει πρωτίστως να αποφύγουμε την χρεωκοπία και κατά συνέπεια την πλήρη υποδούλωση στα συμφέροντα των τραπεζών.

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιείς το αεροδρόμιο Βενιζέλος για να πετάξεις; Πληρώνεις τον Γερμανό.

Χρησιμοποιείς τα τρένα; Πληρώνεις τον Γερμανό.

Θες να λειτουργείς τον Σκαραμαγκά; Πληρώνεις τον Γερμανό.

Θες υποβρύχια; Πληρώνεις τον Γερμανό.

Θες άρματα μάχης (βλέπε Leopard;) Πληρώνεις τον Γερμανό.

Θες αμαξάκια (βλεπε ΒΜW, MERCENTES κλπ) Πληρώνεις τον Γερμανό.

Καταναλώνεις ρευματάκι απο την ΔΕΗ; Πληρώνεις τον Γερμανό.

Θες να κάνεις τηλεφωνάκια μέσω ΟΤΕ; Πληρώνεις τον Γερμανό.

Θες να πιείς γαλατάκι; Πληρώνεις τον Γερμανό.

Θες να φας κρεατάκι; Πληρώνεις τον Γερμανό.

 

Σημείωση: Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Γερμανία και η Ιαπωνία είναι χώρες υπο κατοχή.

Παράδειγμα δεν τους επιτρέπεται να διατηρούν στρατό ή άρματα μάχης πάνω απο ένα αριθμό.

Link to comment
Share on other sites

Και για κινητο τον Γερμανο πληρωνεις :)

 

Περα απο την πλακα τωρα, δεν ειναι ευθυνη των Γερμανων το προβλημα μας.. Μπορει μεριδιο ευθυνης να εχουν οσοι υποτιθεται οτι ελεγχαν τα στοιχεια μας, αλλα αυτοι δεν ηταν οι Γερμανοι ή οι Γαλλοι ή ή ή....

 

Πρωτα απ'ολα πρεπει να δουμε τις δικες μας ευθυνες.. Και να φανταστουμε τη δικη μας σταση σε μια αντιστοιχη κατασταση.. Δηλαδη αν καποιοι αλλοι ευρωπαιοι ειχαν προβλημα, εμεις θα τους προσφεραμε καποια απο τα δικα μας χρηματα???

 

Παντως Mercedes Bmw VW Audi Siemens AEG BOSCH MIELE Kuppersbusch ουτως ή αλλως δεν θα αγοραζουμε πλεον.. Αναθεματισμενη κριση........

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.