Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να προσφύγουμε ή όχι στο ΔΝΤ;


parist43

Να προσφύγουμε στο ΔΝΤ?  

16 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Να προσφύγουμε στο ΔΝΤ?

    • Ναί.εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει αλλη καλύτερη επιλογή
      1
    • Οχι.Τα πράγματα δεν ειναι τόσο σοβαρά όσο παρουσιάζοντε.
      8
    • Δεν ξέρω και είμαι προβληματισμένος
      7


Recommended Posts

BAS τα στοιχεία των ετών 2008 και 2009 είναι ψεύτικα για αυτό και το "game over" που μας είπαν οι εταίροι μας. Αν δεις έχει ο πίνακας έχει αστερίσκους που λένε ότι έχουν ξεπεραστεί τα νούμερα!

 

SIRADRAB εμείς όμως οι ίδιοι συντηρούμε το υφιστάμενο σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

SIRADRAB εμείς όμως οι ίδιοι συντηρούμε το υφιστάμενο σύστημα.

 

Έχει δίκιο ο kasvan, εμείς οι ίδιοι το συντηρούμε. Άλλοι θα ανεχόμαστε τη διαφθορά και άλλοι θα την προσεταιριζόμαστε, κανένας μας δεν διεκδικεί και δεν απαιτεί από την εκάστοτε κυβέρνηση και όλοι μας γεμίζουμε τις πλατείες και κουνάμε πλαστικά σημαιάκια στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

 

Εδώ έρχονται τα πάνω κάτω στην οικοδομή και ειδικά στην επαρχεία και κανένας δεν κουνιέται. Σε άλλες χώρες δεν θα έμπαινε τούβλο αν δεν ξεκαθάριζε το τοπίο και εδώ υπογράφουμε Υπεύθυνες Δηλώσεις δηλώνοντας πως εν γνώσιν μας είμαστε παράνομοι...

 

Τι περιμένεις ν' αλλάξει μετά?

 

ΥΓ. Το παραπάνω παράδειγμα είναι μόνο ενδεικτικό

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ (αν και συμφωνώ) και με τους δύο σας.

Σας παρακαλώ να μου πείτε, πως να μην ανεχθεί κάποιος την διαφθορά και την κακοδιοίκηση και πως να αντιδράσει απέναντι σ' αυτό που λέμε απρόσωπο κράτος που εκφράζεται μέσω αυτής της διοίκησης. Εκτός κι αν έχει αποφασίσει κάποιος να το παίξει ήρωας και να γίνει άγαλμα εντός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου. Τι λέμε τώρα?

Να καταγγείλει κάποιος το ''κρούσμα'', θα το καταλάβω. Εδώ όμως αγαπητοί μου δεν έχουμε τέτοια περίπτωση. Δεν υπάρχει κρούσμα, υπάρχει γενικευμένη σαπίλα που έχει γονατίσει την χώρα και τους πολίτες. Τι να καταγγείλεις, το ότι δεν δουλεύει τίποτα?

Link to comment
Share on other sites

Τι να καταγγείλεις, το ότι δεν δουλεύει τίποτα?

Ιδέα !!!:idea:

 

Να γίνει μία επιτροπή για την καταγγελία περιπτώσεων όπου δεν δουλεύει τίποτα!

 

Βρε πώς δεν το σκέφθηκε κανείς πριν από μένα; :smile: Ή μήπως το σκέφθηκαν πολλοί και για αυτό (εν μέρει) βρισκόμαστε εδώ που είμαστε;

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεται καμία καταγγελία γιατί τα της δημόσιας διοίκησης είναι γνωστά σε όλους και ιδίως σε αυτούς που έπρεπε να έχουν την ευθύνη της σωστής λειτουργίας της. Απλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τους έπιασαν στον ύπνο και τους αφόπλισαν. Δεν θα μπορούσαν λέτε τόσα χρόνια να πάρουν ένα τηλέφωνο έστω στα τμήματα που υποτίθεται ότι ελέγχουν και να διαπιστώσουν τι συμβαίνει?

Αν το κάνανε θα βλέπανε ότι πάνω από τα μισά τηλέφωνα των υπηρεσιών, θα έχουν αλλάξει οι αριθμοί κλήσης χωρίς καμιά υποχρέωση ενημέρωσης προς τους αιχμαλώτους που συναλλάσονται. Αν πετύχουν τον σωστό αριθμό κλήσης μιας υπηρεσίας και απαντήσει κάποιος, τότε στην εύλογη ερώτηση του καλούντος να μάθει με ποιόν συνομιλεί μάλλον θα φάει πόρτα και θα του το κλείσουν στα μούτρα. Αποκλείω το ενδεχόμενο ο/η υπάλληλος που απάντησε στη κλίση να αναφέρει την υπηρεσία που εργάζεται, να σας αυτο-συστηθεί και να σας ρωτήσει πως θα μπορούσε να σας εξυπηρετήσει.

Δεν μου έχει τύχη ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Πως να κερδίσετε 12 δισ ποντάροντας 100,000 στην πτώχευση της Ελλάδας.

 

Έλα οι καλοί επενδυτές!

 

Η δημοσκόπηση γιατί έχει κλειδώσει (και είναι ανορθόγραφη); Δεν νομίζω να είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό το 50% " Οχι.Τα πράγματα δεν ειναι τόσο σοβαρά όσο παρουσιάζοντε. " Θα μας περνάνε για εκτός τόπου και χρόνου :P

Link to comment
Share on other sites

οι εξελιξεις τελικα ηταν ραγδαιες.τωρα πλεον πρεπει να συζηταμε στο αν θα μας διωξουν απο την ευροζωνη .γιατι αν αποτυχει και το ΔΝΤ εκει παμε.

http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=13720

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.