Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Ritt der Walküren, πασίγνωστο.
χογιοτόοoο χογιοτόοοο χεϊάααα χεϊάααα σκονάκι --> Dritter Aufzug Erste Scene - Act Three
https://youtu.be/xeRwBiu4wfQ?t=8

Edited by AMHxaNos
Δημοσιεύτηκε (edited)

Τί έγινε ρε george?

έκαναν απόβαση τα μεμέτια στην Κάρυστο?

Απλώς όταν πηγαίνω συχνά Κάβο Ντόρο δεν πιάνει τίποτα άλλο το ραδιόφωνο εκτός από Τουρκία , που δεν ξέρω αν θεωρείται αντεθνικό αλλά εμένα μου αρέσει πολύ η Τουρκική παραδοσιακή μουσική (που ουσιαστικά είναι συνέχεια της βυζαντινής μουσική παιδείας με ανατολίτικες επιρροές  ) Το άκουσα , μου άρεσε και το βρήκα στο youtube 

Δεν ξέρω μπορεί να με έχει επηρεάσει ο παππούς μου , που στο πόλεμο της Μικράς Ασίας γλύτωσε από τους Τσέτες επειδή τον έκρυψε με κίνδυνο της ζωής τους μια τουρκική οικογένεια , μέχρι να εφαρμοστούν οι συνθήκες με την ανταλλαγή των αιχμαλώτων Γενικά επειδή έχω και φίλους αρκετούς Τούρκους και λόγο μιας συνεργασίας που είχε η εταιρία που εργαζόταν ο πατέρας μου σαν λογιστής και έκανε εξαγωγή χαρουπόσκονης (στην Τουρκία επιτρεπόταν η μικρή περιεκτικότητα στην σοκολάτα) δεν έχω αντιπάθειες όσο σε άλλους λαούς (πχ  Άγγλους ή Γερμανούς) 

δεν ξεχνώ όμως και την κατοχή της Κύπρου από τον Αττίλα Άλλο το ιμπεριαλιστικό κράτος της Τουρκίας άλλο η ιστορία και ο πολιτισμός των ανθρώπων της έστω και αν είναι υποδεέστερος του δικού μας Υπάρχει όμως και είναι άξιος προσοχής όπως εδώ η μουσική τους  

Ας βάλω και ένα Ελληνικό 

Edited by GEORGE MICHEAL

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.