Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύνδεση ADSL μέσω ΤΕΕ


Recommended Posts

Σκέφτομαι να αλλάξω ISP πάροχο από Forthnet σε ΤΕΕ.

 

Εσείς που έχετε ADSL μέσω του ΤΕΕ είστε ικανοποιημένοι;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαρη εγω ειμαι ικανοποιημενος. Ειχα την 768 και προσφατα μου εκαναν αυτοματη αναβαθμιση στα 1024 χωρις αλλαγη τιμης. Δεν με εχει κρεμασει ποτε και βλεπω συνηθως 900 μερικες φορες και 1000 στα downloads. Αυτα για την Αττικη που ειμαι εγω και με συνδεση σε ethernet ( το usb να το αποφυγεις). Την εποχη που το εβαλα ηταν και πολυ καλη η τιμη του (ειναι το 12μηνο πακετο που περιλαμβανει και το παγιο ΟΤΕ).Βεβαια δεν σου δινει router μεσα στην τιμη οπως πχ η cοsmote αλλα αυτο ειναι και καλο γιατι διαλεγεις οτι θες εσυ. Παντως η εξυπηρετηση ηταν ταχυτατη παρολο που δεν ειχα κανει μεσω ΟΤΕ την γραμμη μου ADSL (ειχα ISDN) , την εκαναν αυτοι, και μαλιστα η συνδεση υλοποιηθηκε σε λιγοτερες μερες απο οσες μου ειπαν (δεν ειχα προλαβει ουτε το router να αγορασω ! ).Και ευκολα τους βρισκεις στην υποστηριξη. Το μονο παραπονο που εχω απο τις υπηρεσιες του ΤΕΕ και δεν εχει να κανει με το ΑDSL ειναι οτι εχω προβλημα στα mail προς yahoo: ή δεν πανε καθολου ή αργουν παρα παρα πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ avgoust κατατοπιστικότατος.

Έχω ασύρματο router/modem οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Και για το email δεν υπάρχει πρόβλημα αφού χρησιμοποιώ το Gmail.

Οι τιμές δεν είναι και οι καλύτερες της αγοράς αλλά το ΤΕΕ προσφέρει και τη "Νόμος" που δεν προσφέρουν οι ανταγωνιστές. Επιπλέον, να μη στηρίξουμε το "σπίτι" μας;

Για την ταχύτητα διεκπεραίωσης της σύνδεσης πολύ ενθαρρυντικό αυτό που λες. Εξαρτάται βέβαια από τον ΟΤΕ και τη διαθεσιμότητα γραμμών σε κάθε περιοχή. Η γραμμή ADSL που έχω ανήκει στη Forthnet και όχι σε μένα οπότε θα μείνω ένα χρονικό διάστημα χωρίς σύνδεση κι αυτό είναι ο μεγαλύτερος μου ενδοιασμός.

Link to comment
Share on other sites

Έχω τη βασική σύνδεση του 1Mbit/sec μέσω δικτύου ΟΤΕ.

Καθότι, σχετικά "παλιός" στη Forthnet, εδώ και τρία χρόνια, μπορώ να πω ότι παλιότερα και με μικρότερες ονομαστικές ταχύτητες ήταν καλύτερα. Αυτό ίσως είναι γενικό και έχει να κάνει με τη μεγάλη αύξηση των συνδρομητών ADSL και την ανεπάρκεια των υποδομών του είτε του ΟΤΕ είτε των παρόχων είτε και των δυο.

Όλα αυτά βέβαια είναι υποκειμενικά και σίγουρα πρέπει να έχει διαφορά από περιοχή σε περιοχή.

 

Πάντως δεν θα άλλαζα για να πάω στον ΟΤΕ μέσω του ΤΕΕ αν δεν ήθελα να έχω πρόσβαση στη "Νόμος".

Link to comment
Share on other sites

Εχετε υποψη σας οσοι χρησιμοποιειτε ασυρματες συνδεσεις , οτι ειναι πανευκολο να εχει ο οποιοσδηποτε συνδεση μεσω του δικου σας adsl. Αν εχετε βεβαια τεραστια ταχυτητα δεν το παιρνετε ειδηση αν ομως οχι μπορει να βλεπετε ανεξηγητες μειωσεις της ταχυτητας.

Link to comment
Share on other sites

Υπενθυμίζω αυτήν τη συζήτηση. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ''Νόμος'' ως επιχείρημα υπέρ του ΤΕΕ. Ακόμη και τώρα που έκαναν βελτιώσεις η περιήγηση είναι κάκιστη. Εξάλλου οι άλλες υπηρεσίες προσφέρουν επιπλέον υλικό (έντυπα, cd) με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις την προσωπική σου βάση δεδομένων στο γραφείο, προσβάσιμο πάντα.

 

Από ταχύτητα στις διαδικασίες σύνδεσης όντως ήταν άψογοι και στην περίπτωσή μου - μάλιστα συνδέθηκε νωρίτερα από ό,τι μου είπαν (απλά δεν τηλεφώνησαν να το πουν). Από ταχύτητα της σύνδεσης αυτής καθαυτής έχω αντίρρηση: το downloading πράγματι υπερδιπλασιάστηκε (pas mal) αλλά το browsing καμιά βελτίωση (αυτό πώς γίνεται?).

 

Εγώ αντίθετα περιμένω να τελειώσει η σύμβαση για να πάρω γενικότερο πακέτο (adsl, κλήσεις κ.τ.λ.). Και βέβαια μια επαρκή και σοβαρή υπηρεσία πληροφόρησης.

 

Ααα, από αυτά που έχω ακούσει (δεν τα έχω διασταυρώσει) οι συνδέσεις του ΤΕΕ ουσιαστικά είναι COSMΟΤΕ...ό,τι και αν σημαίνει αυτό βάσει των νέων εξελίξεων (νέος ιδιοκτήτης, νέα πολιτική...εκτός αν πιστεύει κανείς τα άνοστα σημερινοσερβιρισμένα παραμύθια).

Link to comment
Share on other sites

Και αν βάλετε acess point και είστε και κοντά στο κέντρο σε γραφεία και εταιρείες τότε .....ΠΙΑΣΑΤΕ ΛΑΧΕΙΟ. Εγώ έπιανα 24 δίκτυα τα μισά ανοικτά.

 

Ps : και τα κλειδωμένα CONNX ανοικτά είναι .....και όποιος κατάλαβε....κατάλαβε.... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.