Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απίστευτο παράλογο με το πόθεν έσχες μηχανικών κατασκευαστών. Είναι δυνατόν;


Recommended Posts

Moνοπρόσωπη ΕΠΕ , μήπως είναι η λύση ?

 

Οτι προσπαθεί με νύχια και με δόντια η πηλιογουσική μας κυβερνώσα παρέα , να πετάξει έξω από την κατασκευή τους μικρούς , είναι προφανές .

 

Εχει δε και την αμέριστη συμπαράσταση των ΑΡΔ , σε σημείο που χτές ένας από αυτούς που διαρρηγνύει τα ιμάτια του γιά το πόσο αντιπαρωγική επένδυση είναι η οικοδομή , χτές κατηγόρησε έναν συνομιλητή του , γιά αντιτραπεζικό μένος , επειδή ζήτησε να πάνε οι κρατικές εγγυήσεις στην αγορά και όχι στις αποτυχημένες επενδύσεις τους στα Βαλκάνια .

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 35
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

SOTHRIS μάλλον δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημα που παρουσιάζεται σε όλους τους κατασκευαστές-ατομικές επιχειρήσεις. Σε προτρέπω να ξαναδιαβάσεις τα παραδείγματα που έχω παραθέσει. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ανόητος για να θεωρεί λογικό αυτό το μέτρο και να συγκρίνει τον κατασκευαστή με οποιονδήποτε άλλο φορολογούμενο.

Link to comment
Share on other sites

η λογική θα ήταν με την κρίση πού υπάρχει να αρθεί η υποχρέωση τού πόθεν έσχες γιά όποια επιχείρηση ρίχνει λεφτά στην ελληνική αγορά και πόσο μάλλον στην οικοδομή. Αντί αυτού το πόθεν έσχες γίνεται βραχνάς σε κάθε οικοδομική επιχείρηση με αποτέλεσμα να μην ρισκάρει νέο ξεκίνημα. Μην ξεχνάμε την υποχρέωση αυτοπαράδοσης πού είναι θηλιά στο λαιμό όταν είναι απούλητα τόσες χιλιάδες διαμερίσματα

Link to comment
Share on other sites

golliath αυτή είναι η νοοτροπία και η επιδίωξη των κυβερνώντων. Αύτη που περιέργως κατά τη γνώμη, εκφράζει και ο SOTHRIS αν και άνθρωπος του χώρου (ο οποίος υποθέτω το ψωμί του το βγάζει από κατασκευαστές-ελ. επαγγελματίες-εμπόρους οι οποίοι κινούν την οικονομία και φέρνουν το "μπαγιόκο" στο κράτος κάνοντας τους εισπράκτορες ΦΠΑ και λοιπών φόρων για λογαριασμοό του και όχι από τους "πολύπαθους" συνταξιούχους μισθωτούς). Ο σκοπός πάντως είναι προφανής όπως καταλάβαμε: να εξαφανιστούμε όλοι να πάμε να γίνουμε υπάλληλοι για τρεις κι εξήντα και να μείνουν τα "μεγάλα μαγαζιά".

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 8 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.