Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πως πάτε από δουλειά;


maximos75

Recommended Posts

Συνάδελφοι πως πάτε γενικά απο δουλειά? Εγώ από Μαϊο μήνα έφυγα απο το γραφείο που ήμουν και πλέον είμαι δυστυχώς σε φάση αναζήτησης....με μεγάλη αβεβαιότητα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 222
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Maximos75 τελικά το θέμα της δουλειάς είναι μια πονεμένη ιστορία στις μέρες μας....

Εγω δουλευω σε γραφείο το οποίο δυστυχως δεν έχει καθόλου δουλεια...πληρώνομαι 1 φορά στους 2 με 3 μήνες..........ψάχνω απεγνωσμένα να αλλάξω δουλεια....είχα μια απάντηση από μια μεγάλη κατασκευαστική..αλλά έχουν κολλησει τόσο πολύ τα πραγματα που μόνο στην απάντηση μείναμε................

Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα αλλο....βαρέθηκα να περιμένω να αλλάξουν τα πραγματα.............

Link to comment
Share on other sites

Οικονομικοί ήταν οι λόγοι συνάδελφοι, υπήρξαν κάποια οικονομικά ανοίγματα στο γραφείο και δυστυχώς τη πλήρωσα εγώ. Οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης....θα ήθελα εργοτάξιο αλλά δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν.

Link to comment
Share on other sites

Ένας καλός συνάδελφος μου πρότεινε συνεργασία με κανένα αρχιτέκτονα που έχει άκρες στη πιάτσα αλλα δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον καθώς δεν έκανα ποτέ ελεύθερο επάγγελμα. Ο συγκεκριμένος κλάδος βέβαια αυτή την εποχή ασχολείται με "παρακλάδια" του αντικειμένου.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς έχουμε αρκετή δουλειά, το θέμα είναι ότι δεν πληρώνει κανείς...¨

Πως γίνεται και όλοι να βιάζονται να γίνει η δουλειά τους αλλά κανείς να μην πληρώνει.

Πάντως, τζάμπα ξετζάμπα δουλειά υπάρχει!! ;)

 

Επίσης, όταν δεν προλαβαίνω βάζω και τους συνεργάτες στο κόλπο: "Βοηθάς με δεδομένο ότι αν πληρωθώ σε πληρώνω;", Μόνο έτσι!

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως πολυ χαλια, εδω και 3 μηνες εχω στειλει πανω απο 60 βιογραφικα, εχω βαλει αγγελιες και το μονο που καταφερα ηταν να με παρει ενας παππους τηλεφωνο, ο οποιος προσπαθουσε να μου πουλησει το μαγαζι του για 30 χιλιαρικα. Εδω ψωμι τυρι δεν εχουμε κωλονιες για τα τετοια θελουμε, του ειπα...

Link to comment
Share on other sites

εμένα πάλι.......πλακώσαν όλες μαζί οι επιβλέψεις και ...τρέχω και δεν φτάνω με τη βενζίνη στα ύψη και με αμοιβές που έχουν ήδη πληρωθεί στο στάδιο της έκδοσης αδείας.

Link to comment
Share on other sites

το μονο που καταφερα ηταν να με παρει ενας παππους τηλεφωνο, ο οποιος προσπαθουσε να μου πουλησει το μαγαζι του για 30 χιλιαρικα.

 

 

Μη μου πεις ότι σε πήρε και εσένα αυτός με την "πολλά υποσχόμενη επιχείρηση" με τα μονωτικά υλικά κάπου στη Ν. Σμύρνη;;;;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.