Μετάβαση στο περιεχόμενο

[ΤΣΜΕΔΕ] Κατάθεση δικαιολογητικών για επιστροφή χρημάτων


spiros1983

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Χτες με πηραν στο κινητο μου απο το ΤΣΜΕΔΕ, Μου ειπαν οτι για να γινει η εκκαθαριση της δαπανης για το Δεκεμβριο του 12 που ειχα αποδειξεις φυσιοθεραπειας λογοθεραπειας εργοθεραπειας θελουν επικυρωμενα τα αντιστοιχα πτυχια των ειδικων του κεντρου. Να τους τα υποβαλλω κι αυτα στα κεντρικα στην Κολοκοτρωνη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συνάδελφοι τι παίζει πλέον με κατάθεση δικαιολογητικών τώρα που είμαστε ΕΟΠΥΥ? Πήγα σε ορθοπεδικό και μου έδωσε απόδειξη. Μου έδωσε παραπεμπτικό για μαγνητική και επειδή την έκανα σε συμβεβλημένο γιατρό πλήρωσα μόνο την συμμετοχή 35 ευρώ. Κάτι για προεγκρίσεις και τέτοια που γράφει στο site του ΤΣΜΕΔΕ ισχύουν ακόμα? Επίσης, από τα 35 ευρώ που πλήρωσα δικαιούμαι τίποτα πίσω ή τη συμμετοχή δε τη γλιτώνουμε? (ντάξει δε διαμαρτύρομαι γιατί από το να την πλήρωνα όλη τη μαγνητική 235Ε ήταν πολλά!!).

Την απόδειξη από την ορθοπεδικό μπορώ να την καταθέσω να πάρω κανά 20ευρω επιστροφή? Απλά την καταθέτω στα ταμεία?

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Επισκεψεις που γινονται σε ιδιωτες γιατρους που ΔΕΝ ειναι συμβεβλημενοι με ΕΟΠΥΥ ή που ειναι συμβεβλημενοι αλλά εχουν υπερβει τα 400 ραντεβου ασφαλισμενων ΕΟΠΥΥ τον μηνα τοτε ΔΕΝ παιρνεις τιποτα πισω.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει τέτοιος περιορισμός ε? Αλλά αυτό εγώ δεν το ξέρω, άρα να πάω να τα καταθέσω και θα μου απαντήσουν αν δικαιούμαι επιστροφή ή όχι? Από τη συμμετοχή στη μαγνητική δε δικαιούμαι κάτι ε?

Link to comment
Share on other sites

Το γεγονος οτι εκανες μαγνητικη σε συμβεβλημενο με ΕΟΠΥΥ κεντρο σημαινει οτι πληρωνεις μονο συμετοχη 25%.

Αυτο δεν επιστρεφεται.

Προ ΕΟΠΥΥ σε συμβεβλημενο δεν πληρωνες νομιζω τιποτα για εξετασεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αγαπητοι συναδελφοι, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ειμαι νεος στο φορουμ και χρειαζομαι την βοηθεια σας (οποιος γνωριζει): ο μικρουλης μου (3 ετων) πρεπει να κανει καποιες συνεδριες λογοθεραπειας και εργοθεραπειας. Ψαχνω αλλα δεν βρισκω καπου ξεκαθαρα τι παιρνω πισω απο το ΕΟΠΥΥ. Τους καλεσα αλλα κανεις δεν μπορει να μου πει. Εχω ξεκινησει ολες τις διαδικασιες, χαρτι απο αναπτυξιολογο, εγκριση απο ελεγκτη κλπ και θελω να μαθω τι θα παρω πισω.

Σας ευχαριστω.

Edited by ΤάσοςGr
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ μαζί με τον Τάσο Gr ζητώ τα ίδια, λογοθεραπεύτη, εργοθεραπευτή, δίνουν τίποτα πίσω?

Επίσης παιδίατρο και ψυχίατρο δίνουν κάτι?

Link to comment
Share on other sites

Θα πάρετε μια γνωμάτευση με στρογγυλή και για τα υπόλοιπα θα σας καθοδηγήσουν οι γιατροί - θεραπευτές της αρεσκίας σας. Με μια απλόχερη γνωμάτευση με στρογγυλή και συνεργάσιμους γιατρούς - θεραπευτές να υπολογίζετε 100% επιστροφή από το ταμείο με κανένα τρίμηνο καθυστέρηση.

Τα παραπάνω ισχύουν για λογο/εργοθεραπείες και συναφή. Για συμβατικές επισκέψεις σε γιατρούς ισχύουν τα γνώστα. Αν επιλέξεις το απρόσωπο ΕΣΥ είναι ψιλοδωρεάν. Αν επιλέξεις το γιατρό που επιθυμείς θα πληρώσεις αυτή την πολυτέλεια.

Edited by bourlotos
Link to comment
Share on other sites

παλιότερα, παίρναμε την απόδειξη που παίρναμε γυαλιά πχ με την επίσκεψη και το Τσμεδε που έβλεπα εγώ Αγ, Παρασκευή, επιτόπου έδινε το προβλεπόμενο κόστος με λίγη καθυστέρηση, τώρα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.