Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δελτίο παροχής με χρωστούμενα


Recommended Posts

πρωτα απο ολα εχεισ μια συμβαση εργου που λεει για το ποσο που περνεισ μηνιαιος . αν εχεις παρει χρηματα 3 μηνων πχ τουσ κοβεισ 3 μηνων απυ. για τα υπολοιπα δεν κοβεις τιποτα και δεν σε ενδιαφερει αν κλεισουν το ετοσ αυτη η οχι . εαν σου ζητησουν να κοψεις απυ επι πιστωση για να τα παρεισ μελλοντικα υπαρχουν δυο δρομοι α) τα περνεισ στο μελον καποια στιγμη .β)εαν δεν στα δωσουν τουσ κυνηγας δικαστικα που ειναι χρονοβορο και θα πληρωσεισ και αλλα λεφτα αλλα υπαρχει περιπτωση να φαληρισουν και να μην παρεισ τιποτα .

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 27
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το εξώδικο αυτό ακριβώς είναι: "εξωδικαστικό μέσον". "Ψυχοφθόρο" ίσως να είναι για τον εγκαλούμενο. Και καλά κάνει και είναι! Μην τα φοβάστε αυτά, είναι καθημερινή πρακτική. Με τις υποσχέσεις ("αύριο θα σε πληρώσω, μεθαύριο θα σε πληρώσω") δεν θρέφονται στόματα δυστυχώς...[/quote

Προφανως δεν εγινα κατανοητος... φυσικα και γνωριζω τι εστι εξωδικαστικο μεσον. Απλα λεω ο,τι δεν ειναι το καλυτερο απο την στιγμη που μπορει αν μπορει να βρεθει καποια αλλη λυση. Και οσο αφορα το εξωδικο απλα να σε πληροφορησω ο,τι δεν λεει και τιποτα στην τελικη ενα <<φοβητρο>> που αν ο αλλος εχεις φακελους με εξωδικα δεν του λεει και κατι. Ειναι ενα οπλο υπερ σου στην περιπτωση αγωγης ας πουμε αλλα το καλο ειναι να μην φτασεις σε τετοιο σημειο ! ! ! Σε καθε περιπτωση αναφερομαι στο περιστατικο της Μαρκελλας ως παθων σε αναλογη περιπτωση με τη μονη διαφορα οτι ειχα αισιο τελος μετα απο 1 χρονο με εφαρμογη ως ενδικου μεσου της διαταγης πληρωμης που ειναι συντομη (θεωρητικα) . Φαντασου στην περιπτωση αγωγης για ποσα χρονια μετα θα μιλαγαμε ! ! ! Εν κατακλειδη η νομικη οδος μπορει μεν να σε δικαιωσει αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο θα βρεθεις δικαιωμενος και οχι τελικα ζημιωμενος οσο σε χρημα, χρονο, και ψυχικα ! ! ! Πιστευω να γινομαι γινομαι κατανοητος....

+1000 memspy

Link to comment
Share on other sites

Και οσο αφορα το εξωδικο απλα να σε πληροφορησω ο,τι δεν λεει και τιποτα στην τελικη ενα <<φοβητρο>> που αν ο αλλος εχεις φακελους με εξωδικα δεν του λεει και κατι. Ειναι ενα οπλο υπερ σου στην περιπτωση αγωγης ας πουμε αλλα το καλο ειναι να μην φτασεις σε τετοιο σημειο ! ! !

 

Το γνωρίζω. Δεν "λέει κάτι" υπό την έννοια ότι δε μπορείς να διεκδικήσεις τοκοφορία των χρωστούμενων από την ημερομηνία επίδωσης. Σε περίπτωση τελικά δικαστικής επίλυσης της διαφοράς, η τοκοφορία ξεκινάει από την ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής. Είναι όμως το πρώτο βήμα για να δείξεις στον οφειλέτη ότι δεν αστειεύεσαι και για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς ισχύει το "Verba volant, scripta manent".

Το να κάνεις κατευθείαν αγωγή, είναι κατά τη γνώμη μου "ανέντιμο".

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οτι σε κάθε περίπτωση μπορουν να σε τραβήξουν για ΔΠΥ των χρηματων που εχεις πάρει. Αν κόψεις ΔΠΥ (επί πιστώσι) για τα χρήματα που σου χρωστάνε, μου έχουν πεί,οτι ειναι ο μόνος τρόπος να πάρεις τα λεφτά σου δικαστικά... αν φτάσει εκει το πραγμα. Θα σου έλεγα να πάρεις τηλ. στο ΤΕΕ. Υπάρχει νομικό τμήμα που ασχολείται με αυτά τα θέματα... Πως να παίρνουμε τα λεφτα μας. Εμένα παλαιότερα με βοήθησαν πολύ!!!

Link to comment
Share on other sites

Πολύ το ζαλίσατε το θέμα.

Η συνάδελφός σας θα εκδόσει ΑΠΥ για ότι έχει πληρωθεί και κατόπιν στον(στην) δικηγόρο θα τα υπόλοιπα (θα είναι εξώδικο, όχληση, αγωγή , θα φανεί ) Να τρέχουν και οι προθεσμίες...

Link to comment
Share on other sites

@Μαρκέλλα

 

Τα χρήματα τα έχεις πάρει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή στο χέρι;

Αν τα πήρες στο χέρι υπάρχουν μάρτυρες;

Αν όχι, τότε έχεις το πάνω χέρι καθώς δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν.

 

Για παν ενδεχόμενο ρώτησε τον λογιστή σου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.