Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλήρωση Νο2 για δωρεάν άδειες χρήσης λογισμικού CostOS Estimating της Nomitech


Engineer

Recommended Posts

Η εταιρία λογισμικού Nomitech προσφέρει εντελώς δωρεάν στα μέλη του Michanikos.gr δυο άδειες χρήσης για το λογισμικό: CostOS Estimating.

 

Η δεύτερη άδεια χρήσης θα δοθεί μετά από κλήρωση σε όσους δηλώσουν ενδιαφέρον ως τις 29/03/2011 και ώρα 12:00 μέσα από την διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω:

 

Διαδικασία κλήρωσης

 

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην κλήρωση κάνει μια απλή απάντηση-δημοσίευση στο παρόν θέμα. Όπως γνωρίζετε κάθε απάντηση-δημοσίευση έχει επάνω δεξιά έναν αύξοντα αριθμό, ο οποίος αποτελεί και τον αριθμό συμμετοχής σας. Η κλήρωση για την πρώτη θα γίνει μέσω των τελευταίων αριθμών του Λαϊκού λαχείου που κληρώνει την Τρίτη 29/03/2011: http://www.kratika-laxeia.gr/gr/lottery_gr_klhroseis.htm. Η κλήρωση του μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ στις 19:00.

 

Αν προκύψει ο αριθμός 32123 και έχουμε Χ συμμετοχές τότε:

 

Διαιρούμε το 80.000 που είναι το σύνολο με τον αριθμό των συμμετοχών και τον αριθμό που προκύπτει τον στρογγυλοποιούμε σε ακέραιο έστω λ. Ο αριθμός αυτός είναι και ο αριθμός των κλήρων με τους οποίους συμμετέχει o καθένας στην κλήρωση.

 

Έτσι η δεύτερη συμμετοχή λαμβάνει μέρος με τους κλήρους λ+1 ως 2λ, η τρίτη συμμετοχή με τους κλήρους 2λ+1 ως 3λ κ.ο.κ.

 

Για τον υποθετικό αριθμό κλήρωσης 32123 και με 100 συμμετοχές νικητής θα είναι η συμμετοχή με τον αριθμό 40 που συμμετείχε με τους κλήρους 31201 ως 32000.

 

Αν δεν προκύψει νικητής με αυτόν τον τρόπο ή αν κληρωθεί το μήνυμα 01 που αποτελεί την ανακοίνωση, τότε θα πάμε στην κλήρωση της επόμενης Τρίτης.

 

 

Δικαίωμα συμμετοχής - Όροι συμμετοχής

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Michanikos.gr τα οποία:

 

- Έχουν συμπληρωμένη ειδικότητα στο προφίλ τους και είναι μηχανικοί κάθε ειδικότητας αλλά όχι ιδιώτες-μη μηχανικοί ή επαγγελματίες τεχνικού κλάδου ή φοιτητές κτλ.

 

- Έχουν κάνει τουλάχιστον είκοσι(20) δημοσιεύσεις μέχρι την ημέρα έναρξης του διαγωνισμού.

 

Όροι συμμετοχής:

 

- Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να συμμετέχει με μια μόνο δημοσίευση. Αν διαπιστωθεί διπλή δημοσίευση ή διπλός λογαριασμός τότε και οι δυο συμμετοχές θα κρίνονται άκυρες.

 

- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα γίνουν μέχρι και την ημερομηνία και ώρα που ορίστηκε αρχικά(GMT +2.00 και αυτόματο εντοπισμό ρυθμίσεων DST) σύμφωνα με την ώρα καταχώρησης στο server μας.

 

- Όλες οι άκυρες συμμετοχές θα διαγράφονται για να διατηρηθεί η συνέχεια στον Α/Α των δημοσιεύσεων.

 

- Ο νικητής του διαγωνισμού θα μας στείλει τα στοιχεία του τα οποία και θα μεταφέρουμε στην Nomitech ώστε να του παραχωρήσει την άδεια χρήσης.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 101
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.