Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εφαρμοστικός Νόμος :"Πωλείται επιπλωμένο" & "Μπάτε σκύλοι αλέστε..."


GRTOPO

Recommended Posts

Didonis τι ακριβώς εννοούσες όταν έλεγες "αφού κατάφερες μετά μετά από τόσο καιρό....", αναφέρεσαι σε πρηγούμενα μου σχόλια ή στον φανταστικό ρόλο της ιστορίας;

έτσι για να λύσουμε την παρεξήγηση, μπορεί να μην κατάλαβα εγώ κάτι καλά.

το ρε, μην το πάρεις προσβλητικά, το παίρνω πίσω, εν τη ρύμμη του λόγου βγήκε με κάποιο θυμό βέβαια, γιατί θεώρησα ότι αναφέρεσαι αναδρομικά σε προηγούμενα σχόλια μου.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 526
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ο ΓΑΠ τι είναι;

 

ο ΓΑΠ είναι ένα φερέφωνο των λεφτάδων, ο οποίος μόλις τελειώσουν τα πολλά πανηγύρια θα βαφτιστεί ''εθνικός ήρωας'' και ''υπόδειγμα σύγχρονου πολιτικού''.

 

Στη συνέχεια θα συνεχίσει τη βασιλεία του στα Ηνωμένα Έθνη.

 

Και ζήσαν αυτοί καλά κ εμείς καλύτερα.Κρατάτε κονσέρβες γιατί ΠΡΕΠΕΙ να αντέξετε.(όπως λέω κ στο Νο2)

 

Σου ξαναλέω gregorious, το πάρτυ έλαβε τέλος αλλά εσύ δεν ακούς.Ίσως στο λέω άκομψα και άγαρμπα, ειδάλλως θα το καταλάβαινες.Το ίδιο σου λέει κ ο ΓΑΠ, μόνο που αυτός δεν αστειεύεται.Αυτός δέρνει, εγώ απλά γράφω.

 

Ελπίζω η νέα γενιά να μεγαλώσει σε καλύτερο περιβάλλον με καλύτερα πρότυπα, και αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ point της συζήτησης.

Link to comment
Share on other sites

....

....το ρε, μην το πάρεις προσβλητικά, το παίρνω πίσω, εν τη ρύμμη του λόγου βγήκε με κάποιο θυμό βέβαια, γιατί θεώρησα ότι αναφέρεσαι αναδρομικά σε προηγούμενα σχόλια μου.

 

Οκ το ρε, τώρα παίζει

 

Και όχι βρε συ δεν αναφερόμουν σε άλλα κείμενα σου, δεν συνηθίζω να ρίχνω μπηχτές

Αναφερόμουν ότι και μόνο που εσύ (ως παραβολή) εννοώντας το κράτος, κατάφερε να ιεραρχήσει και να αντιληφθεί ότι τα προβλήματα είναι ένα δυο τρία κλπ τότε ναι η ιδία η φύση της ιεράρχησης θα το οδηγήσει στην λύση.

Αν φυσικά έκανε λάθος ιεράρχησης θα την κάτσει την βάρκα.

 

 

Τεσπα… βραδινές ώρες

Link to comment
Share on other sites

Και όχι βρε συ δεν αναφέρουν σε άλλα κείμενα σου, δεν συνηθίζω να ρίχνω μπηχτές

 

Αυτός πλέον μυγιάζεται γιατί του τα έχωσαν άγρια στο παγκοσμιοποίηση.Ούτε εγώ τον έπιανα στην αρχή, μετά που τον κατάλαβα τον ακολουθώ.Είναι ωραίος.Αλλά τον βάρεσαν πολύ εδώ μέσα, γι αυτό κ έγινε ευέξαπτος! :D

 

vmantas όπως είδες τα ίδια λέμε οι 2 μας πάλι.Αλλά κινδυνεύουμε να μην γίνουμε αντιληπτοί, κ το θρεντ να πιάσει τα 5000 ποστς.

 

@Engineer λεφτά υπάρχουν?:lol:

Link to comment
Share on other sites

Ναι τον μπαγάσα, τον χαλάσατε τον άνθρωπο και τα έχω διαβάσει όλα τα κείμενα του

 

 

(αλλά την πρώτη αποκλειστικότητα είδηση πανελλαδικά που σας έδωσα δεν την πήρατε χαμπάρι ακόμα. Μόνο το ελληνικό ξέρετε σαν μεγάλο προτζεκτ. Για την βόρια Ελλάδα πέρασε στο ντούκου και παίζει να είναι και πιο μεγάλο ως έργο)

Link to comment
Share on other sites

βασίλη κάνεις λάθος στο σενάριό σου. Οι μεσίτες σου είπαν θα πάρεις 30 αλλα θα δώσεις και ενα απο τα παιδιά σου σε σκλαβοπάζαρο? Τι κάνεις λοιπόν λες τι να κάνω θα χάσω ενα παιδι΄και θα κρατήσω το άλλο?

Link to comment
Share on other sites

Ολα καλά...

 

στο παράδειγμα σου πάντως, θα έλεγα ότι αν κάνουν τη δουλειά τους υπεύθυνα, θα πρέπει να βάλουν μια λίστα ιεράρχησης τι 'πουλάς' πρώτο και τι τελευταίο...γενικά πουλάς ακριβά το τομάρι σου αλλά τα καλά κομμάτια τα αφήνεις για το τέλος, αν θες κάνεις πιο πολύ τον δύσκολο.

Το θέμα είναι ποιος τους έχει εμπιστοσύνη τώρα πια ότι θα κάνουν τα σωστά πράγματα σωστά....τέλος πάντων.

 

Από το 2001 έχουμε το καλύτερο φιλέτο της παραλιακής ζώνης χέρσο και οι άλλοι ανταλλάζανε οικόπεδα με λίμνη....τι να πρωτοπείς για την κατάντια μας.

 

Και για να το κλείσω από τη μεριά μου το θέμα να γράψω ένα δυο σχόλια γενικά. Ξεκίνησε απο προχθές στα επίκαιρα ένα Pdf αρχείο με σχόλια πάνω στον εφαρμοστικό και έχει κυκλοφορήσει παντού και πλέον με τη ψυχολογία της μάζας όλοι λένε αυτά που έλεγε ο καλλιτέχνης σχολιαστής στην αρχή...

Ηδη από το σχόλιο Νο1 που διάβασα κατάλαβα ότι ο καλλιτέχνης αυτός ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Γράφει στην αρχή ο νόμος ότι τα έσοδα του ταμείου (διαχείρισης της δημόσια περιουσίας που είναι για πούλημα ή αξιοποίηση) θα πηγαίνουν για αποπληρωμή του χρέους και μόνο. Το σχόλιο δίπλα....όλα στους δανειστές μας!!

 

Πιο κάτω λέει κάτι, από μνήμης το γράφω τώρα, όπως ' μια εταιρεία περιέρχεται στο ταμείο κατά πλήρη κυριότητα (από αυτές που είναι στη λίστα για πώληση) χρίς αντάλλαγμα και φυσικά μαζί πάει και η κινητή της περιουσία, κοινώς το ταμείο κυρίως αλλά όχι μόνο. Σχόλιο...΄δηλαδή εταιρείες χρυσωρυχείο όπως ο οπαπ θα πάρουν και τα ρευστά του ταμείου τους'. Οσοι ξέρουν, γιατί καλώς ή κακώς η μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν ξέρει, όταν εξαγοράζεις μια εταιρεία, την αγοράζεις όλη, και τα ρευστά που έχει στο ταμείο, και το συρταράκι του ταμείου, και το πομολάκι, και αυτά που κάνει να λαμβάνει και ότι έχει στην κατοχή της.

 

Λοιπόν όταν στις πρώτες δυο σελίδες βλέπω τέτοιες παπ@ριές να γράφονται από κάποιον προφανώς άσχετο με το θέμα, και επειδή το δημοσιοποιεί με πιάνουν και τα φίδια για τη σκοπιμότητα της κίνησης. Το θέμα είναι ότι αν κάνουμε βόλτα σε όλα τα ιντερνετικά στέκια όλοι αυτό κουβεντιάζουν και ζήτημα να έχω συναντήσει μία ή δύο συζητήσεις που βάζουν το θέμα στη σωστή του διάσταση.

 

Εδώ είναι που καταλήγω και λέω, καλή μεν η πλατεία, σήκωσε κάποιον κόσμο από τον καναπέ και μέσα από τη μούτζα που ρίχνει έστω και ασυνείδητα ρίχνει και μούτζα στον εαυτό του, αλλά δυστυχώς η ιστορία δείχνει ότι όταν δεν είναι συντεταγμένο το κίνημα μπορεί να χειραγωγηθεί εύκολα με τα εύκολα συνθήματα. Εχω την εντύπωση ότι το σύνθημα που επικρατεί πλέον είναι κάτω το μεσοπρόθεσμο, κάτω το μνημόνιο, δεν χρωστώ-δεν πληρώνω, χωρίς να είναι πλήρως συνειδητή στάση....όπως έχω την εντύπωση ότι στην αρχή δεν επικρατούσε κάποιο σύνθημα και απλά ο κόσμος κατέβαινε να δείξει ότι υπάρχει, είναι εδώ, ανησυχεί για αυτά που γίνονται, θέλει να μάθει την αλήθεια και ότι η αγανάκτηση του αυτή τη φορά θα εκφραστεί με κάθε τρόπο. Δεν διεκδικώ την ιδιότητα του αυθεντικού ερμηνευτή του κινήματος, μπορεί να κάνω και λάθος στην τελευταία μου εκτίμηση, Γρηγόρη νομίζω έχεις καλύτερη εικόνα, αν θες μετέφερε τη μας.

 

βασίλη κάνεις λάθος στο σενάριό σου. Οι μεσίτες σου είπαν θα πάρεις 30 αλλα θα δώσεις και ενα απο τα παιδιά σου σε σκλαβοπάζαρο? Τι κάνεις λοιπόν λες τι να κάνω θα χάσω ενα παιδι΄και θα κρατήσω το άλλο?

 

Χρήστο το σενάριο μου δεν είναι λάθος, όπως και το δικό σου σενάριο δεν είναι λάθος, είναι απλά δύο διαφορετικά σενάρια, και ο καθένας παίρνει αυτό που κάθεται πιο καλά στο μυαλό του.

Πάντως αν δεχτώ έστω ότι το σενάριο μπορεί και να εξελιχθεί σε αυτό που λες (σαν το σεσουάρ για δολοφόνους ένα πράγμα, με πολλαπλά σενάρια λήξης) η απάντηση μου είναι απλή. Οταν θα πάνε να μου πάρουν το παιδί, μαύρο φίδι που τους έφαγε. Γιατί δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τότε επανάσταση, πρέπει να την κάνω τώρα προληπτικά;

 

Θέλω να πω, ότι τα σενάρια τα πολύ άσχημα που ακούγονται, με μεγάλες κορώνες, θα μας πάρους οι τούρκοι τα υποβρύχια γιατί θ αμεταβιβάζει η τάδε χώρα τα χρωστούμενα μας στους Τούρκους, θα είμαστε σκλάβοι των γερμανών για 50 χρόνια και το πρωί θα έχει πρωινό, γυμναστική, 10ωρο εργασίας, βραδυνό και ύπνο, και χίλια άλλα μύρια, αν επιβεβαιωθούν τι μας χαλάει να κάνουμε επανάσταση τότε; και επειδή θα έχουμε και λιγότερα να χάσουμε τότε, αφού θα μας τα έχουν πάρει όλα, θα έχουμε και μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουμε γίνει μπαρούτι και να τους τσακίσουμε. Σήμερα τι νόημα έχει η επανάσταση που υποστηρίζουν κάποιοι; Προληπτικός πατριωτισμός ή μήπως νομίζουμε ότι αν επαναστατήσουμε αύριο το πρωί θα ξυπνήσουμε ξάφνου ένα πρωί και δεν θα υπάρχει μπενυ και αναδρομικό τέλος επιτηδεύματος;

 

Αλήθεια έχει πάει κανείς, που να χρωστάει στην τράπεζα του, το αμάξι του, το σπίτι του, έστω την κάρτα του, να μπει μέσα ένα πρωί και να πει 'καλημέρα σας, ήρθα να κάνω διαγραφή χρέους';

Link to comment
Share on other sites

Howard, φίλε είσαι 1000% μέσα σε όσα λες. Εντελώς μέσα.

zavi, Borough Market ήμουν τον Φλεβάρη, εκτός από λάδι check out the option ελληνικού μελιού.Τρελή τιμή. Άμα θες έχω παππούδες με γαμώ τα μελίσσια, έλατο όχι θυμάρια και παραμύθια!

 

Howard, θυμάσαι φίλε μου μου έλεγες για wogboy. Τουλάχιστον φίλε εγώ την κάνω για Land Downunder που έχει ήλιο! :) Βίζα έτοιμη.

Link to comment
Share on other sites

...

θα πρέπει να βάλουν μια λίστα ιεράρχησης τι 'πουλάς' πρώτο και τι τελευταίο...γενικά πουλάς ακριβά το τομάρι σου αλλά τα καλά κομμάτια τα αφήνεις για το τέλος, αν θες κάνεις πιο πολύ τον δύσκολο.

....

....

Πίστεψε με, είναι τόσο μεγάλο το κενό χρήσεων γης, πολεοδομικές ασάφειας και πολλαπλών ερμηνειών και η έλλειψη βεβαιότητας ότι αυτό το τεμάχιο μπορεί να κάνει έως και αυτό το κτίσμα, που αν λυθεί αυτό θα εκατονταπλασιαστούν μερικές αξίες.

Αξίες που σήμερα υπάρχουν μόνο στον αέρα και το μόνο που επιφέρουν είναι έξοδα διαχείρισης και συντήρησης.

Σε όλα αυτά χωρίς να συνεκτιμηθούν και οι μίζες.

Αρκεί να λυθούν αυτά τα πρόβλημα και πολλά θα αλλάξουν.

Σίγουρα και οι διάφορες τεχνικές ανάπτυξης της γεοπροσόδου που αναφέρεις είναι απαρατήρητες αλλά είναι σαν να συνθέτεις ποίημα. Εμείς είμαστε ακόμα στο στάδιο το να συμφωνήσουμε στα γράμματα της αλφαβήτου ακόμα.

Μετά οι δίφθογγοι και μετά θα καταφέρουμε και τα ποιήματα

Τα πλάνα σε αρκετά μυαλά ανθρώπων υπάρχουν, όχι φυσικά στα φόρουμ και στα διαδίκτυα

Link to comment
Share on other sites

vmantas όπως είδες τα ίδια λέμε οι 2 μας πάλι.Αλλά κινδυνεύουμε να μην γίνουμε αντιληπτοί, κ το θρεντ να πιάσει τα 5000 ποστς.

 

Ο σοφός δείχνει το φεγγάρι και ο βλάκας κυττάει το δάκτυλο.

 

Κινέζικη ρήση.

αφιερώμενο εξαιρετικά!

 

Πίστεψε με, είναι τόσο μεγάλο το κενό χρήσεων γης, πολεοδομικές ασάφειας και πολλαπλών ερμηνειών και η έλλειψη βεβαιότητας ότι αυτό το τεμάχιο μπορεί να κάνει έως και αυτό το κτίσμα, που αν λυθεί αυτό θα εκατονταπλασιαστούν μερικές αξίες.

 

Αυτό νομίζω και εγώ και έτσι δικαιολογώ τον τρόπο που γράφτηκε ο νόμος, είναι στο πνεύμα να λύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά χρόνιες αγκυλώσεις του συστήματος. Το αν θα γίνει και ανθρώπινα θα το δούμε.

 

Αυτά είναι όμως που περιμένω από ένα φόρουμ μηχανικών, και από το ΤΕΕ ακόμη, να γυρίσουν οι μηχανικοί και να πουν, είμαστε σε έκτακτη κατάσταση να παρακάμψουμε τις μαλ@κίες που μας τυρρανάνε τόσα χρόνια και δεν μπορούμε να δώσουμε αξία σε αυτά που έχουμε, ακόμη και για τους ιδιώτες ισχύει αυτό (εννοώ την ιδιωτική περιουσία που ταλαιπωρείται για χρόνια στα δικαστήρια), αλλά είμαστε και εδώ και ως μηχανικοί θα τραβήξουμε μια γραμμή κάπου, όπου τεκμηριωμένα επιστημονικά δεν θα πάτε παραπέρα κύριοι. Να είναι πράγματι το ΤΕΕ, και οι πολυτεχνικές σχολές, και ο τεχνικός κόσμος σύσσωμος, ο τεχνικός σύμβουλος του κράτους.

 

Αλλά φοβάμαι, ούτε η κουλτούτα υπάρχει για τέτοιες συνενοήσεις αλλά ούτε και ο χρόνος.

 

Οταν βρέθηκα προ μηνός στο τεχνολογικό πάρκο λαυρίου, έμαθα ότι το ενοίκιο για τις εταιρείες εκεί είναι πολύ υψηλότερο από ότι εκτός πάρκου, ακόμα και τώρα στην ύφεση. Ρώτησα, 'μα δεν είναι του ΕΜΠ ο χώρος, δεν το έφτιαξε με τη λογική να στηρίξει νέες τεχνολογικές εταιρείες'. Και η απάντηση ήταν ότι η επιτροπή καθηγητών που έχει τη διαχείριση του χώρου είναι της λογικής ότι οι εταιρείες δεν έχουν καμιά δουλειά σε πανεπιστημιακούς χώρους.

Μετά από κάτι τέτοια, και όταν υπερισχύσει το συναισθηματικό, έρχεσαι και λες, ναι φτιάξε τον εφαρμοστικό έτσι και μην αφήνεις περιθώριο σε κανέναν να πει τη γνώμη του.

 

Παρατήρηση: Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Edit".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ,terry

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.