Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καταρχάς το ΠΔ 108/2013 δεν ισχύει ακόμα , θα ισχύσει όταν θα εκδοθεί η αντίστοιχη ΚΥΑ.  Αλλά μην κολλάτε στα δικαιώματα υπογραφής , από το ΠΔ108 απορρέουν κ κάποιες νέες υποχρεώσεις που θα έχουμε,  εδώ κάποιες λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε (edited)

καταρχάς το ΠΔ 108/2013 δεν ισχύει ακόμα , θα ισχύσει όταν θα εκδοθεί η αντίστοιχη ΚΥΑ.  Αλλά μην κολλάτε στα δικαιώματα υπογραφής , από το ΠΔ108 απορρέουν κ κάποιες νέες υποχρεώσεις που θα έχουμε,  εδώ κάποιες λεπτομέρειες

Ποιος σου είπε οτι δεν ισχύει ? Εγώ έχω κάνει αναγγελία έναρξης σύμφωνα με το ΠΔ 108/2013 και έχω προμηθευτεί βεβαίωση αναγγελίας.Το λέω για άλλη μια φορά για εμάς τους Ηλ.Μηχ ΤΕ για εγκαταστάσεις ισχύουν τα όρια ισχύος που δίνει το ΠΔ 108/2013 ενω για μελέτες και επιβλέψεις ισχύουν τα όρια ανάλογα με τις άδειες Α και Β τάξης.

Edited by hektor
Δημοσιεύτηκε

Ποιος σου είπε οτι δεν ισχύει ?

Έκτορα,  δεν το ξέρω ότι ισχύει, εμείς από την ποσεη έχουμε αυτήν την ενημέρωση, ότι δλδ το ΠΔ108 θα ισχύσει μετά από ΚΥΑ,

Νίκο έχει βγει η ΚΥΑ από το καλοκαίρι...

Σταύρο, εάν έχεις την ΚΥΑ  ανέβασέτην  σε παρακαλω  

Δημοσιεύτηκε

δλδ για παραδειγμα, σε αδεια δομησης για κατοικια (ας πουμε μονοφασική εγκ/ση) ως Μηχ/γος Μηχ/κος ΤΕΙ μπορεις να υπογραψεις μελετη/επιβλεψη ηλεκτρολογικών ???

ενα θεμα που ενδιαφερει πολλους συναδελφους δεν απαντάται....

Δημοσιεύτηκε

συγγνωμη hektor για την παράβλεψη. Για εμας του Μηχανολογους ΤΕ ποιο το κέρδος λοιπον με το ΠΔ 108/2013 τελικά ? Τι κερδίζουμε στην ουσία ως Μηχανικοι και οχι ως τεχνίτες ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.