Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβές


Recommended Posts

Σε συνδυασμό με τις σημερινές διευκρινήσεις ΤΕΕ για τις αμοιβές παραθέτω και την εξής πληροφορία από τη χθεσινή συνάντηση - σεμινάριο της ΕΛΕΜ: ''Η νόμιμη αμοιβή θα είναι 2x340=680Ε για την Α' φάση. Επί της νόμιμης θα πληρωθεί ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ. Με συμφωνητικό με τον πελάτη μπορεί να γίνει έκπτωση και επί της τιμής με την έκπτωση θα πληρωθούν ΦΠΑ και ΦΕΜ. Αν γίνει αρνητική έκπτωση όλα θα είναι επί της αυξημένης τιμής. Θα βγει και ΚΥΑ για αυτά.'' Για τη δεύτερη φάση δεν είπαν κάτι συγκεκριμένο. Τώρα η αμοιβή για τοπογραφικό με ΕΓΣΑ δεν ξέρω πως βγαίνει, αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Άρα έχουμε τουλάχιστον 4x340 + αποτυπωση + ΕΓΣΑ.

Link to comment
Share on other sites

''Η νόμιμη αμοιβή θα είναι 2x340=680Ε για την Α' φάση. Επί της νόμιμης θα πληρωθεί ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ. Με συμφωνητικό με τον πελάτη μπορεί να γίνει έκπτωση και επί της τιμής με την έκπτωση θα πληρωθούν ΦΠΑ και ΦΕΜ. Αν γίνει αρνητική έκπτωση όλα θα είναι επί της αυξημένης τιμής. Θα βγει και ΚΥΑ για αυτά.'' Για τη δεύτερη φάση δεν είπαν κάτι συγκεκριμένο. Τώρα η αμοιβή για τοπογραφικό με ΕΓΣΑ δεν ξέρω πως βγαίνει, αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

 

Τί εννοείς με τον όρο αρνητική έκπτωση?

:confused:

Link to comment
Share on other sites

Α και β φαση 1400.(το υπολογιζουμε στο συστημα )Αυτα θα ειναι τα χρηματα αν δεν απαιτειται τοπογραφικο και αποτυπωση.Αν απαιτουνται θα στελνουμε ενα αρχειο xml απο το προγραμμα αμοιβων με την αμοιβη αποτυπωσης και τοπογραφικου και λογικα θα ειναι αυτη η αμοιβη μας.Δεν νομιζω να ειναι +1400.Εχω καταλαβει καλα??

Link to comment
Share on other sites

ερωτηση το τοπογραφικο εκτος σχεδιου με ΕΓΣΑ...ανα ειναι 5 κατοικιες με οριζοντιες ιδιοκτησιες πρεπει ο καθενας να πληρωσει το τοπογραφικο? δλδ 5 αμοιβες τοπογραφικου?

Link to comment
Share on other sites

Και σε περίπτωση θετικής έκπτωσης αλλά κάτω από τη νόμιμη -που υποτίθεται ότι θα ελεγχθούμε -τί γίνεται? Ή απλά κινούμαστε με τις τιμές αυτές?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.