Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Και γω το παθαίνω!

Κι αυτός ο Ιάσονας ρε παιδί μου, με το που γίνεται ερώτηση, τσούπ, να απαντήσει. Άσε και καναν άλλον... :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Το ξέρω ότι είμαι οφ τόπικ αλλά συνάδελφοι αν υπάρχει άποψη επί του θέματος.

http://www.michanikos.gr/topic/24733-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82/page__st__20

Ευχαριστώ!

Δημοσιεύτηκε

Και γω το παθαίνω!

Κι αυτός ο Ιάσονας ρε παιδί μου, με το που γίνεται ερώτηση, τσούπ, να απαντήσει. Άσε και καναν άλλον... :mrgreen:

Θα το κάνει ο φίλος μου, μην ανησυχείς......

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα.Κατάθεση για αμοιβή μηχανικού που δεν περνά από το σύστημα αμοιβών ,αλλά είναι πάνω από 1500 €, μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε τράπεζα ;Από το ΤΕΕ μου απάντησαν μόνο στην Εθνική και είμαι σίγουρη ότι κάνουν λάθος.Τι πιστεύετε;

Δημοσιεύτηκε

Δεν έχει σχέση αν περνάει ή όχι από το σύστημα αμοιβών. Εφόσον οι κρατήσεις ΤΕΕ καταργήθηκαν και οι εισφορές υπέρ ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ μπορούν να πληρωθούν πλέον ξεχωριστά, δεν υπάρχει κανένας λόγος κατάθεσης αμοιβής στην Εθνική. Από εκεί και πέρα, ο νόμος λέει ότι οι συναλλαγές άνω των 1500 ευρώ (είτε μιλάμε για αμοιβή μηχανικού είτε για αμοιβή καντηλανάφτη) πρέπει να γίνονται με επιταγή ή με κατάθεση σε οποιαδήποτε τράπεζα.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Πότε επιτέλους οι απαντήσεις που δίνουν από το ΤΕΕ θα είμαστε σίγουροι ότι είναι σωστές και υπεύθυνες;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Πότε επιτέλους οι απαντήσεις που δίνουν από το ΤΕΕ θα είμαστε σίγουροι ότι είναι σωστές και υπεύθυνες;

Όταν έχουν ΣΟΒΑΡΕΣ κυρώσεις αυτοί, -ες που δίνουν τις απαντήσεις!!!

ΕΝΤΙΤ:

Δηλαδή ΠΟΤΕ!

Edited by architect_duth
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.