Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Καλή επιτυχία σε όλους..... και σ' αυτούς που θα παίξουν και σ' αυτούς που θα ..."κάτσουν στον πάγκο"!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αντίθετα θα ευχηθώ πλήρη αποτυχία σε όλους στην Ευρώπη , ώστε να πέσουμε στην 13-14η θέση το συντομότερο , να χαθεί το απευθείας στους ομίλους , γιατί αυτά τα 15 εκατομμύρια κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο μας .

 

Φταίει βέβαια και ο Πλατινί και οι άλλες μεγάλες ομάδες , γιατί δεν είναι λογικό ένας που μπαίνει στους ομίλους και κάνει 6 ήττες να παίρνει 15 εκ , ένας που μπαίνει στον προκριματικό του Αυγούστου να παίρνει 6 εκ και ο νικητής του Γιουρόπα λίγκ να παίρνει μόνο τόσα ,δηλαδή γύρω στα 6 , ενώ του Τσάμπιονς λίγκ να πλησιάζει τα 100 .

 

Αυτά τα λεφτά μεγαλώνουν τις διαφορές μεταξύ των ομάδων και εκμαυλίζουν συνειδήσεις .

 

Μην ξεχνάμε , ότι οι Αμερικάνοι γιά να κρατήσουν το ενδιαφέρον στο ΝΒΑ , ορίζουν ότι η φτωχότερη ομάδα ψωνίζει πρώτη στα ντράφτ , ώστε να διατηρείται ο ανταγωνισμός .

Edited by BAS
Link to comment
Share on other sites

συμφωνώ με το Βασίλη απόλυτα Από την μια θέλω να βλέπω τις Ελληνικές ομάδες να πάνε καλά στην Ευρώπη , από την άλλη σκέφτομαι αυτά που γράφει και ο Βασίλης Δυστυχώς και εδώ το χρήμα και το κέρδος όλων αυτών που κρύβονται πίσω από το Τσαμπιον λιγκ   ,έφεραν το άνοιγμα της ψαλίδας σε πλούσιους και φτωχούς συλλόγους όπως ακριβώς και την υπόλοιπη ζωή μας   Μπορεί το προιόν του Τσαμπιον λιγκ να είναι εξαιρετικό (σαν θέαμα) αλλά το τίμημα για το ποδόσφαιρο και αυτού που αντιπροσωπεύει για τον απλό άνθρωπο ήταν μεγάλο 

 

βέβαια φταίει και η αλλοτρίωση μας αφού το θέαμα ή μάλλον η έννοια της ψυχαγωγίας  έχει χάσει το νόημα του και στο ποδόσφαιρο Είναι το ίδιο με το τι προτιμά η πλειοψηφία στο σινεμά να δει δηλαδή ένα χωρίς περιεχόμενο έργο αλλά με εντυπωσιακά εφέ ή μια ταινία που θα του περάσει νοήματα και αίσθημα και ας έχει μικρή παραγωγή αλλά θα πληρεί τον ορισμό του Αριστοτέλη  έστι ουν τραγωδία ....

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

........

 

Μην ξεχνάμε , ότι οι Αμερικάνοι γιά να κρατήσουν το ενδιαφέρον στο ΝΒΑ , ορίζουν ότι η φτωχότερη ομάδα ψωνίζει πρώτη στα ντράφτ , ώστε να διατηρείται ο ανταγωνισμός .

Φίλε μου μην μπερδεύεις το μπάσκετ με την μπάλα. Ο νικητής της ευρωλίγκας παίρνει 250.000 ευρώ όσα σου δίνει σδηλαδή μια ισοπαλία στους ομίλους του τσου λου. τι να λέμε τώρα. στην  ευρώπη οι πρόεδροι που μπαίνουν στις ομάδες δεν κάνουν απόσβεση ούτε μέσω εισητηρίων ούτε μέσω χορηγιών, το κάνουν για την πάρτυ τους και για την ομάδα που αγαπάνε.

Στο ΝΒΑ είναι καλό αυτό που ισχύει με το ντραφτ(η ομάδα που τερμάτισε τελευταία στο περσινό πρωτάθλημα να παίρνει τον νικητή του νταρφτ και πάει με αντίστροφη σειρά μετά) αλλά ο STERN έχει βάλει το χεράκι του για να ισχυροποιήσει πολύ με τις ανταλλαγές τις πατροπαράδοτες ομάδες του ΝΒΑ όπως ήταν παλιά οι Lakers και οι Celtics και τώρα Miami και δεν το κάνει αποκλειστικά και μόνο για το θέαμα. Είναι το εύκολο πράγμα να λέμε τι υπερομάδα είναι το Miami αλλά πιστεύω εκεί που πρέπει να βγάζουμε το καπέλο είναι ομάδες όπως οι Oklahoma που βγάζουν ταλέντα μόνοι τους και για φέτος οι Spurs(παρά τα χρόνια που κουβαλάνε πολλοί από τους ατέρες τους αποδεικνύουν την καρδιά του πρωταθλητή που έχουν μέσα τους) και οι Warriors  και Grizzlies για το ωραίο μπάσκετ που έπαιξαν φέτος. Είναι μεγα΄λη κουβέντα βέβαια αυτό...

Link to comment
Share on other sites

 Είναι το εύκολο πράγμα να λέμε τι υπερομάδα είναι το Miami αλλά πιστεύω εκεί που πρέπει να βγάζουμε το καπέλο είναι ομάδες όπως οι Oklahoma που βγάζουν ταλέντα μόνοι τους και για φέτος οι Spurs(παρά τα χρόνια που κουβαλάνε πολλοί από τους ατέρες τους αποδεικνύουν την καρδιά του πρωταθλητή που έχουν μέσα τους) και οι Warriors  και Grizzlies για το ωραίο μπάσκετ που έπαιξαν φέτος.

 

 

Σιγά την υπερομάδα...

Link to comment
Share on other sites

Έτσι γαζωνει η Λεωφόρος τον πελάτη στο εξοχικό.... Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ Κυριακή στις 21:00... Να είστε όλοι εκεί. :)

Link to comment
Share on other sites

Για να ανάψω τα αίματα: Δεν ασχολούμαι. Φανατίζομαι (δυστυχώς και προσπαθώ να το αποφύγω) με πολιτικές ιδέες.

Δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να χαίρομαι (ή να λυπάμαι) επειδή κάποιοι άλλοι κέρδισαν (ή έχασαν) λεφτά και κύπελλα.

Εξάλλου βρίσκω προκλητικότατα και εξωφρενικά τα ποσά που διακινούνται.

Edited by Julius Caesar
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.