[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2009 Σας ευχαριστώ! Τελικα υπό συνθήκες πανικού και πίεσης χρόνου επιλεχθηκε η υποχρεωτική λύση (1) ψάχνοντας σε διαφορους νόμους και ενημερωτικα φυλλάδια και πολυ αυτοσχεδιασμό.Θα το ψαξω αυτό που μου λέτε γιατι καποια στιγμή και αναλόγως με την φάση της κατασκευης θα πρέπει να αναθεωρηθεί και το ΣΑΥ. palex Άλλο πράγμα είναι η χαρτούρα κ άλλο η ευσυνειδησία. Η χαρτούρα το μόνο που προσφέρει είναι θέσεις εργασίας κ ανάγκη εφαρμογής προτύπων. Η σωστή εφαρμογή των προτύπων ασφάλειας κ υγιεινής στην εργασία,η πρόληψη εργασιακού κινδύνου κ ένα αποπερατωμένο έργο χωρίς ν' ανοίξει μύτη είναι θέμα ευσυνειδησίας,ικανότητας κ ανθρωπιάς. Μην ξεχνάς ότι σε εργασιακό ατύχημα αποδίδονται ευθύνες κατά παντός υπευθύνου. Κάνε τη δουλειά σου τώρα να καλυφθείς,κ όταν έρθει η ώρα ΚΑΝΤΗΝ Κ ΣΩΣΤΑ. Προς κάθε ενδιαφερόμενο Αυτά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
renia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Αν είναι έυκολο θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος ένα παράδειγμα ΣΑΥ-ΦΑΥ; Θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Ευχαριστώ! Τα greeklish απαγορεύονται. Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής εδώ: http://www.michanikos.gr/misc.php?do=showrules Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Ψάξε λίγο στα downloads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akerman79 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Καλημέρα. Θα ήθελα κι εγώ να ζητήσω βοήθεια με ένα υπόδειγμα ΣΑΥ-ΦΑΥ. Δυστυχώς στα dls δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει κάποιος που να το έχει και μπορεί να το στείλει? Eυχαριστώ. edit: Το βρήκα τελικά. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Μήπως έχει κανείς να μου δώσει ένα υπόδειγμα ΣΑΥ για περίφραξη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris20100 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Καλημερα....θα το ηθελα και εγω αν ειναι δυνατον..ευχαριστω([email protected]) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalis2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Συναδελφοι δεν μπορω να βρω το υποδειγμα ΣΑΥ-ΦΑΥ στα downloads. Μηπως μπορει καποιος να μου το υποδειξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Καλώς ορίσατε στο forum. Δείτε εδώ και εδώ. Αν δεν καλύπτεσθε , θα επανέλθουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andronik79 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 συνάδελφοι θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει υπόδειγμα για ΣΑΥ ΦΑΥ και τεχνικής έκθεσης ή να το ανεβάσει στα downloads? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα