Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράταση στη ρύθμιση αυθαιρέτων του Ν.4014/11 ως 14/9/2012


ΟΩΝ

Recommended Posts

Ξέρει κανείς -σε περίπτωση μη παράτασης μετά τις 30-6-τι γίνεται με αυθαίρετα σε παραδοσιακούς οικισμούς που περιμένοντας την απόφαση της επιτροπής της παρ.9 του αρ.24 δεν μπορούν να προχωρήσουν σε προσωρινή υπαγωγή αλλά παραμένουν απλά σε αρχική υποβολή ;Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα.Το ίδιο και αυτά που δηλώσαμε <<προς έκδοση αδείας>>.Απλά μου έρχονται συνεχείς αμφιβολίες,όπως μπλέξαμε με αυτά τα αυθαίρετα!

Link to comment
Share on other sites

Εχουμε πεί ότι πλέον οι παρατάσεις δίνονται με υπουργική απόφαση μόνο , άρα δεν υπάρχει θέμα .

 

Επίσης ο νόμος θα μείνει μόνιμα , αφού πολύς κόσμος έχει αυθαιρεσίες που δεν τις γνωρίζει και έτσι θα έχει πρόβλημα μεταβίβασης .

Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη συναδελφοι,

 

ψαχνω παντου (και μεσα στο michanikos.gr αλλα και σε ολο το διαδικτυο) για να βρω τα απαραιτητα δικαιολογητικα που θα κληθουμε να καταθεσουμε στην β φαση,

εχω διαβασει παρα πολλες "αποψεις" και σχεδον καμια δεν συμπιπτει με την αλλη.

Θα ήθελα να μαθω αν υπαρχει καποια επισημη (εστω και οχι σιγουρη οτι τελικα θα ισχυσει) οδηγια- αποφαση που να συγκεκριμενοποιει τα δικαιολογητικα που θα χρειαστουν σε καθε περιπτωση (εντος/εκτος οικισμου, με/χωρις αδεια κ.λ.π.)

 

Ευχαριστω εκ των προτερων

 

Αριστοκλης

Link to comment
Share on other sites

Η μόνη επίσημη αναφορά είναι ο Νόμος 4014/2011. Μην μένεις στο ΦΕΚ, βρες τον επικαιροποιημένο. Προδιαγραφές δεν υπάρχουν, τις περιμένουμε.

Link to comment
Share on other sites

μόνο ότι διαβάσεις στο νόμο 4014 άρθρο 24 (να σημειωθεί ότι εκεί αναφέρει για φάκελο ο οποίος κατατίθεται στη πολεοδομία, πράγμα το οποίο άλλαξε μετά σε άλλο νόμο).

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.