akius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 αναλογα την πολεοδομια......πας τοπογραφικο και περνεις το κομματι που χρειαζεσαι και πας και το βγαζεις φωτοτυπια και την ιδια στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Χμμμ... ναι... όταν έκαναν τις αυθαιρεσίες όμως ήταν ωραία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Αν δεν κάνω λάθος οι συνάδελφοι μηχανικοί έχουν υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις ότι είναι όλα ΟΚ (σύμφωνα με την ΟΑ) και όχι οι κατασκευαστές.... Επομένως μάλλον οι συγκεκριμένοι μηχανικοί θα πρέπει να ανησυχούν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Σωστό και αυτό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 πας τοπογραφικο και περνεις το κομματι που χρειαζεσαι και πας και το βγαζεις φωτοτυπια και την ιδια στιγμη Χρειάζεται και κάποια επικύρωση από το τμήμα του Τοπογραφικού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν ισχύει ο νόμος περί εξαρτημένου τοπογραφικού εντός σχεδίου?Εχω να παραδώσω σχέδια σήμερα , αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν ισχύει ο νόμος περί εξαρτημένου τοπογραφικού εντός σχεδίου?Εχω να παραδώσω σχέδια σήμερα , αύριο. Ναι ισχύει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ευχαριστώ! Και μια ερώτηση.Για κάθε ιδιοκτησία έστω μέσα στην ίδια πολυκατοικία , έχουμε βεβαίωση.Προφανώς τα τοπογραφικά σε αριθμο πρέπει να είναι αντίστοιχα των βεβαιώσεων σε αριθμό.Παρότι χρειάζεται ένα μετρημα , σφραγίζουμε παραπάνω τοπογραφικά , το οποία και πρεπει να πληρωθούν.Σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Διαβάζω τόση ώρα και περισσότερο μπερδεύομαι παρά λύνω τις απορίες μου. Έχω εκδόσει βεβαίωση ( ηλεκτονικά ) πριν 1 μήνα περίπου, 5 περίπου μέρες πριν γίνει φεκ το εξαρτημένο τοπογραφικό σε εντός σχεδίου και δεν έχουν γίνει ακόμη συμβόλαια. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να τα κάνουν μέσα στο 11 και μου ζητήσανε τοπογραφικό. Θα εκδόσω κωδικούς απο το ΤΕΕ ή αρκεί μονο Δ.Π.Υ? πρέπει να πληρώσω κρατήσεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ΑΠΥ και ΦΠΑ, τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα