Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρέωση νέας ΥΔΕ (και τα κακώς κείμενα εν γένει)


elektrogrammi

Recommended Posts

ηλεκτρονικό αρχείο.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και στα ενεργειακά πιστοποιητικά έχουμε ηλεκτρονικό αρχείο και υπάρχουν άτομα που κάνουν 100 πιστοποιητικά το μήνα (που ΔΕΝ γίνεται) και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι.

 

Το θέμα δεν είναι ο τρόπος ελέγχου αλλά να γίνεται έλεγχος.

 

Υ.Γ. μα να μην θες το γρήγορο χρήμα....(καλά πλήρωνε πάντως γιατί για μόνο υπογραφή παίζει γύρω στα 60 πανού στο internet)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις 480
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους!!!

Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να καταγγείλουμε τις ψευδής ΥΔΕ γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και θα πεινάσουμε από τις λαμογιές κάποιων ασυνείδητων? Έχετε να προτείνεται κάτι πάνω σε αυτό? Προκειμένου να μην χάσουν τον πελάτη δεν μπαίνουν στον κόπο να βάλουν ούτε το rcd....

Edited by NIKOS ASTROS
Link to comment
Share on other sites

Παλι εκτος θεματος ειμαστε :smile:

Αν μπορει ο μιλτος να στειλει τα μηνυματα μας εδω http://www.michanikos.gr/topic/21045-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%A5%CE%94%CE%95/

 

Για αυτο που λες, δεν ξερω... στον δεδδηε του νομου μου που ειχα παει πριν λιγο καιρο δεν εδειξε να συγκινειται κανεις οταν πηγα και εκανα κατι παραπονα κτλ... μαλλον πρεπει να μαζευτουμε, να κανουμε κατι, σκεφτομουν να ερθουμε σε επαφη με τον κ. Σαρρη, να δουμε αν συλλογικα μπορουμε να κανουμε κατι. :???:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους!!!

Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να καταγγείλουμε τις ψευδής ΥΔΕ

 

Στον τοπικό σύνδεσμο τις ποσεη ή, στην τοπική εετεμ , κ να ζητήσετε μετά από γραπτή καταγγελία  αίτηση για  ελέγχω της ταδε ηλεκτρικής εγκατάστασης.. αλλα δεν νομιζω οτι.......

 

Πρέπει να πιέσουμε για την δημιουργία του επιθεωρητή  ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, το  νομοθετικό  περίγραμμα της νέας αυτής ηλεκτρολογικής ειδικότητας  μπορείτε να το δείτε εδω   

Link to comment
Share on other sites

Παλι εκτος θεματος ειμαστε :smile:

Αν μπορει ο μιλτος να στειλει τα μηνυματα μας εδω http://www.michanikos.gr/topic/21045-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%A5%CE%94%CE%95/

 

 

Στο παρόν θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η ΥΔΕ (έχει άμεση σχέση με το θέμα των αμοιβών), οπότε δεν είναι τόσο off topic. Αν συνεχιστεί η συζήτηση περί καταγγελίας ώστε να αξίζει να δημιουργηθεί νεό θέμα, αυτό θα γίνει και θα μεταφερθούν τα σχετικά μηνύματα.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να γίνει κάτι ΑΜΕΣΑ έχουν καταντήσει την Νέα ΥΔΕ και στην αμοιβή αλλά και στην εργασία να την κάνουν όπως την παλιά με αποτέλεσμα όλοι όσοι θέλουν να κάνουν την δουλεία τους σωστά να μην μπορούν να τους ανταγωνιστούν και να βγαίνουν εκτός αγοράς, αυτό είναι και παράνομο αλλά και πολύ άδικο, έμαθα σήμερα ότι έγινε ΥΔΕ σε Λογιστικό γραφείο για 60 ευρώ τελική χωρίς φυσικά RCD και ο πελάτης παρέλαβε ΑΠΥ 20 ευρώ, καλά ο ηλεκτρολόγος τι πήγε εκεί να κάνει ΥΔΕ ή να αντικαταστήσει έναν ρευματοδότη?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και απο μενα.  Σχετικα με οτι λέτε εχετε απόλυτο δίκιο, αν ειναι να αμείβομαι λιγοτερο απο τον Delivera αστο καλύτερα!!

Δυστυχώς .. Υπάρχουν "επαγγελματιες" του κλάδου που τον εχουν φτάσει σε αυτό το επιπεδο.. ειναι οι ιδιοι που στις σχολές δεν πέρνανε μυρουδια απο τεχνικα μαθήματα.. απλα ηταν εκει γιατι τους εστελνε ο μπαμπας!

Τι περιμενετε κυριοι δηλαδή να μετρήσει αυτός ο ανθρωπος? .. Δεν τον ρωτάτε μπορεί?

Τι περιμενετε απο το μαστορα?? ..να καταλάβει τη σημασία του χρόνου απόκρισης του ΔΔΡ?? ..τα ms ειναι γι αυτον ανυπόστατος χρόνος τον ΔΔΡ τον ανιχνεύει οπτικα το ματι του, ειναι με ακτίνες Χ.

Δεν λεω οτι δεν υπάρχουν και ευσυνειδητοι αλλα οταν μου λένε "ελα μωρε σιγα τι κανει ο ταδε δίνει την ΥΔΕ με λιγοτερα" ε τι να πω Ηλεκτρολογος ειμαι δεν πουλαω ρουχα με συγχωρείτε δηλαδη.

Στις αρχές είχα προτείνει οι πίνακες να ασφαλίζονται με μια κατάληλη μητρα η οποια να προσαρμόζεται σε  μια βίδα στο ερμαριο του πινακα (οπως τη μολυβοσφραγιδα που εχουν οι ταμιακες μηχανες).  Με αυτόν τον δεν μπορεί κανένας να τροποποιησει κατι στον πινακα αρα ο "υπογραφακιας" δεν μπορεί να ισχυριστεί οτι η τροποποίηση εγινε ερημην του. 

Τι να κανουμε? Ετσι είναι ομως!! το αυτοκόλητο ξεκολάει ή δεν προστατεύει απο κατι.. οπότε.. ολα γινονται ! Ενω με μολυβδοσφραγίδα και σφράγισμα με την δικια του σφραγίδα ο καθε ενας (Serial Number) .. λιγο χλωμό να βγάλεις κατα συνηδειση ΥΔΕ.

 

... και ενώ τα γραφουμε αυτα και τα λέμε τσακ στη πανω σειρα της σελιδας " Πιστοποιητικα ΔΕΗ απο 60Ε"  πφφφφφφφφφφ!!!! Μπακαλοχαρτα!!!     σε λίγο θα λενε πιστοποιητικα 10Ε το κιλο!! ...καταντια!!!!

Edited by Panos.T
Link to comment
Share on other sites

Γεια την κανταντια του επαγγελματος ειμαστε ολοι συνηπευθηνοι αρα και γεια την ΥΔΕ.

Η ΠΟΣΕΗ το μονο που την νοιαζει ειναι να περνει τα παραβολα και να καθονται στις καρεκλες .

Η ΕΕΤΕΜ κοιμαται.Το ΤΕΕ απλα δεν υπαρχει.Αν το 'θελαν αυριο το πρωι ειχαν παει ολοι στο υπουργειο και στον ησαγγελεα να καταθεσουν την κατασταση και να λαβουν απο κοινου δραση και να σταματησουν τους υπογραφακηδες το θελουν ομως;

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι έχετε ακούσει περιστατικά όπου η ΔΕΗ(ειδικά στην επαρχία) σε περιπτώσεις όπου απαιτείται νέα ΥΔΕ δεν τη ζητάει καν,πχ αλλαγή ονόματος μετά από 30 χρόνια?Έχει βγει κάποια οδηγία εντός ΔΕΗ?

Αν το μήνυμα είναι ράδιο αρβύλα ή offtopic ας διαγραφεί ή μεταφερθεί από τους διαχειριστές...

Link to comment
Share on other sites

impalnto, δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει τους ίδιους κανονισμούς σε όλη την Ελλάδα. Εγώ έδωσα πρόσφατα ΥΔΕ για αλλαγή ονόματος (στην Αττική).

 

Η κατάσταση με τη χρέωση της ΥΔΕ είναι τραγική. Πρόσφατα έδωσα προσφορά για έκδοση ΥΔΕ σε καφετέρια-μπυραρία 300 ευρώ (ήξερα ότι με τέτοια τιμή δεν είχα πολλές πιθανότητες αλλά και λίγα είναι αν είναι να γίνει σωστή δουλειά), τελικά "αλεξιπτωτιστής" πήρε τη δουλειά με 120.

 

Τι να λέμε.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.