Jump to content

Μη πληρωμή προστίμου του 3843


DIMITRI
 Share

Recommended Posts

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ(ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ) ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ,

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΔΥΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΤΙ "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

 

 

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Εdit-Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

στον δημο θεσσαλονικης παντως ειναι σιγουροι για παραταση της πληρωμης! και μαλιστα 2μηνη!!!!

Link to comment
Share on other sites

Στον δήμο Θεσσαλονίκης μιλήσανε με το υπουργείο το οποίο τους ενημέρωσε ότι υπάρχει διάταξη και μπορεί η κάθε πολεοδομία να ζητήσει μικρή παράταση για αποπληρωμή γιατί από το υπουργείο δεν θα δοθεί καμιά παράταση. Οι άνθρωποι της πολεοδομίας αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η διάταξη και επίσης έχουν πρόβλημα με τις τράπεζες οι οποίες μερικές αρνουνται να παραλάβουν το πρόστιμο εφάπαξ. Η κεντρική Θεσσαλονίκης ζητείσαι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου για να βγάλει όλα τα πρόστιμα και μέχρι 15 Μαρτίου για να πληρωθεί η πρώτη δόση. Ο εύοσμος, έχει βγει και σχετική ανακοίνωση την οποία υπογραφεί ο …...περεβεντας, γράφει ότι η πληρωμή είναι μέχρι τέλη Απριλίου…

Εμείς τρέχουμε πάνω κάτω επειδή οι άνθρωποι στο υπουργείο είναι άχρηστοι..

Link to comment
Share on other sites

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.

 

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.

 

 

Δημήτρη δεν διάβασες τους Κανόνες Συμμετοχής και έχεις παραβεί κάμποσους.Συνοπτικά να σου πω πως:

Ανοίγουμε νέα θέματα αφού πρώτα ψάξουμε στο φόρουμ και αν δεν βρούμε κάτι παρόμοιο τότε το δημιουργούμε. Προσέχουμε όμως να είναι στη σωστή θέση-κατηγορία και όχι όπου νά'ναι.Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία γιατί απαγορεύονται και στους τίτλους και στα κείμενα των μηνυμάτων μας.Αν το πράξουμε τότε μπορούμε να τα διορθώσουμε με την επιλογή "Επεξεργασία-Edit". Επίσης πρέπει να συμπληρώσεις την ειδικότητα στο προφίλ σου Ευχαριστώ. Manolis gon.

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ σήμερα..

Ενημερώθηκα ότι ένας πελάτης ξέχασε να πληρώσει την πρώτη δόση για τον Η/Χ εμπρόθεσμα και η πολεοδομία Καλλιθέας ισχυρίζεται ότι χάθηκαν όλα (παράβολο+αμοιβή μηχ).

Γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει κάτι (ίσως να συμψηφιστεί με το ενιαίο ειδικό πρόστιμο αυθαιρέτων)?

Link to comment
Share on other sites

Και μένα σήμερα μου παρουσιάστηκε πελάτης με το ίδιο πρόβλημα αλλά όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να βρώ άκρη του τί πρέπει να κάνει!Αν κάποιος ενημερωθεί επίσημα ας μας ενημερώσει!

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ(ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ) ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ,

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

 

Σιωπηρή παράταση για την τακτοποίηση των ημιϋπαιθρίων

 

Σε σιωπηρή παράταση, της προθεσμίας καταβολής της πρώτης δόσης, για την τακτοποίηση ημιϋπαιθρίων, με τον Ν. 3843/10 (Νόμος Μπιρμπίλη), τουλάχιστον, έως 29 Φεβρουαρίου, φαίνεται ότι προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

 

Η προθεσμία έληξε 31/12/2011. Οι κωδικοί καταβολής της, ωστόσο, στις Τράπεζες, παραμένουν ανοικτοί, ενώ από πλευράς Υπουργείου, όπως όλα δείχνουν, έγινε αποδεκτή η παράταση που έδωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με απόφαση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Ανδρέα Κουράκη, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα αποστολής των εντύπων υπολογισμού του ειδικού προστίμου διατήρησης, του Ν. 3843/10, έως τις 29/2/2012.

 

Η απόφαση αυτή του Δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, κοινοποιήθηκε στην Διεύθυνση Οικοδομικού και Κτιριοδομικού Κανονισμού (ΔΟΚΚ), του Υπουργείου Περιβάλλοντος, η οποία, όπως όλα δείχνουν, την έχει κάνει αποδεκτή.

 

Εν τω μεταξύ, αρκετοί είναι οι φάκελοι τακτοποίησης ημιϋπαιθρίων, που υποβλήθηκαν στις Πολεοδομίες, χωρίς, ωστόσο, να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταλογισμού του ειδικού τέλους τακτοποίησης, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον ΣΚΑΪ, μηχανικός Πολεοδομικού Γραφείου, της Αττικής, εκατοντάδες φάκελοι παραμένουν προς επεξεργασία, στοιβαγμένοι σε κιβώτια, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, τα Πολεοδομικά Γραφεία, αυτή την στιγμή, επεξεργάζονται τους φακέλους που κατατέθηκαν τον περασμένο Μάρτιο.

 

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται, εντός των προσεχών ημερών, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, να προβεί σε διευκρινίσεις, δίνοντας λύση σε ένα υπαρκτό πρόβλημα, που ταλανίζει τόσο τους πολίτες, όσο και τους υπαλλήλους των Πολεοδομικών Γραφείων.

 

http://www.skai.gr/news/greece/article/191255/siopiri-paratasi-gia-tin-taktopoiisi-ton-imiupaithrion/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά και από εμένα. Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ δυο μέρες τώρα που με ενημέρωσαν δυο πελάτες ότι "ξέχασαν" να πληρώσουν, αλλά με δυο πολεοδομίες που επικοινώνησα σήμερα απάντηση δεν πήρα. Δεν ξέρουν λένε τι να μου πουν, δυστυχώς δεν μπορούν να βοηθήσουν... Αν μάθει κανείς ας ενημερώσει από εδώ.

Edited by olsol998
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.