Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο Μνημόνιο.....


ikaros13

Recommended Posts

Ναι εχεις δικιο τεντ, με 1400 ευρω σωζομαστε. Αυτο ειναι σιγουρο. Οσο για την απορια του BAS, ισχυει αυτο που εγραψες. Απιστευτη προπαγανδα. Ο καθε μαλακας μπλογκερ χθες εγραφε τη μαλακια του, με πηρε τηλεφωνο γυναικα φιλου να με ρωτησει αν χρεωκοπουμε διοτι διαβασε στο ιντερνετ οτι τα ΑΤΜ δεν δινουν μετρητο. Προφανως αυτη η μαλακια κυκλοφορησε σε πολλους ανυποψιαστους, οπως ο φιλος μου ο BAS.

 

Συναδελφοι, εγω ειμαι εν μερει συναδελφος διοτι ειμαι επισης προφητης-καλλιτεχνης-ποιητης. Το κανονι βαραει ΜΕΧΡΙ τον Ιουνιο φετος. Σωτηρια για καταθεσεις ΔΕΝ υπαρχει, οποιος δεν τα φαει τα μετρητα του σε καποια επενδυση θα του τα φανε οι νεοι φοροι-εισφορες.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ρε παιδιά έχω την αίσθηση παρα την απογοήτευση την τσαντίλα και τον φανατισμός μας αυτή η άτακτη χρεοκοπία δεν μπορεί να γίνει έτσι θα καταστραφούμε....

Ποιος θα είναι αυτός που θα κυβερνήσει την χώρα σε περίπτωση τσαμπουκά και χρεοκοπία;

Αυτοί που πιστεύουν το αντίθετο;

Αυτοί για να μας αποδείξουν ότι κάναμε λάθος θα μας δώσουν μία ακόμα για να μας βουλιάξουν....

Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά νομίζω ότι όταν πας για ρήξη και κόντρα προετοιμάζεσαι πρώτα και δεν πας έτσι σαν μ*******....

 

Η φίλη σου η Καιλή Pappos μας την έκανε....Τελικά όλο το παιχνιδάκι εσωκομματική κόντρα στο Πασόκ μοιάζει....

Ρε τι ξύλο θέλει αυτό το κόμμα...

Αλλα ο Γιώργος που τον κατηγορούμε τουλάχιστον πιστεύει ότι αυτή είναι η καλύτερη συνταγή...Άσχετα αν ξαφνικά συνειδητοποίησε λέει ότι οι Ευρωπαίοι είναι συντηρητικοί...

Αλλά ο άλλος...Ο Σαμαράς ψήφισε την λάθος συνταγή αλλά τι να κάνει είπε .....

Edited by aithilenio
Link to comment
Share on other sites

Γρηγόρη, προφανώς αυτοί δε θα κάνουν κανέναν τσαμπουκά, γι' αυτό ως λαός, πρέπει να επιβάλουμε τις εκλογές.

Με αυτούς δεν υπάρχει σωτηρία. Το μόνο σίγουρο είναι η χρεοκοπία, με όποιον κι αν κυβερνά. Το θέμα είναι ποιος και με ποιο τρόπο θα διαχειριστεί την πτώχευση.

Link to comment
Share on other sites

Ναι βρε φίλε αλλά εχω την αίσθηση ότι είμαστε εγκλωβισμένοι....

Ποιοι νομίζεις ότι θα είναι αυτοί οι πολιτικοί συσχετισμοί που θα μπορέσουν να βγάλουν την χώρα άπο το αδιέξοδο.

Η αριστερά;

Μην κρυβόμαστε...

Καλός η κακός το βλέπουμε ακόμα και από εδώ μέσα δεν έχει πείσει πολύ κόσμο.

Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα μέσα στην ΕΟΚ να πουλάει τσαμπουκά με αριστερή κυβέρνηση και να δέχεται πόλεμο και από μέσα και από έξω....

Δεν γίνονται αυτά ....

Edited by aithilenio
Link to comment
Share on other sites

Παρατραβηξε το παραμυθι οτι αν παμε σε εκλογες θα χρεοκοπησουμε. Φτασαμε στο σημειο ενα κομμα που στις

δημοσκοπησεις εχει δεν εχει 8% να εχει μεχρι προσφατα 150+ βουλευτες! Μεχρι το Πασχα λοιπον εκλογες, τωρα

ολοι ξερουν, ας διαβασουν καλα ολοι τα μνημονια και την θεωρια. Και κατι πολυ βασικο. Θελω να δω καθηγητες πανεπιστημιου

και οικονομολογους να μιλησουν ειλικρινα στον λαο τι ειναι η χρεοκοπια, τι θα υποφερουμε αν πανε σε συντεταγμενη

χρεοκοπια. Επισης να πουνε στον λαο τι θα υποφερουνε για να υπαρξει μια ελπιδα να πετυχει το μνημονιο, αν υπαρχει...

 

Κοντολογις για μια τιμημενη φορα να ξερει πραγματικα ο ελληνικος λαος τι ερχεται πριν αποφασισει!

Link to comment
Share on other sites

Να σας κάνω και εγώ μία προφητεία...και κρατήστε αυτό το πόστ μου.

Όταν θα πτωχεύσουμε και επίσημα θα μας πτωχεύσει η ΝΔ και μάλιστα πανηγυρικά.

Υπάρχει πρόβλημα για το ποιος θα είναι ο ήρωας μας....

Ο Σαμαράς; Ο Καραμανλής; Ο Μάρκος ο τσολιάς απάνω στην ραχούλα....

Εξ ου και το ταξιδάκι του Σαμαρά στην Μόσχα.....Εξ ου και η λάθος συνταγή που λέει....

Το πρόβλημα τους είναι πως έτσι όπως τα κάνανε πως θα εκλεγούν κυβέρνηση για να το κάνουν.... :smile:

Κάτι θα σκαρφιστούν....

 

Οταν έλεγα εγώ παλαιότερα στους εδώ δεξιούς φίλους μου να ψυφίσουν ΚΚΕ μήπως και αρπάξουμε κάνα καινούργιο σχέδιο Marsal τρελαθήκανε και πέσανε να με φάνε.... :smile:

Τωρα κάπου διάβασα το είπε και ο Μειμαράκης...

http://topontiki.gr/article/30098

 

 

Βρε η πολιτική θέλει πουτανιά....Τι διάολο εγώ ο υδραυλικός θα σας τα μαθαίνω.... :smile:

Edited by aithilenio
Link to comment
Share on other sites

Βρε η πολιτική θέλει πουτανιά....

Αυτή είναι η αλήθεια . Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω και εγώ τόσες μέρες .

 

Ο Ζάβι έχει θυμώσει πολύ και γουστάρει να δείρει κάποιον . Από την άλλη τσαντίζεται με τους Ευρωπαίους . Μα ποιός σου είπε ότι η ΕΕ είναι ένας κυριλέ οίκος ευγηρίας και εμείς οι γηραλέοι του κόσμου , είμαστε ο πάμφτωχος και ξεπεσμένος κόμης Μασέτι που ζούμε τζάμπα στον πολυτελή οίκο ευγηρίας και κάνουμε και πλάκες με τους άλλους Εντιμότατους Φίλους μας ?

 

Η ΕΕ είναι ένας συνεταιρισμός συμφερόντων . Μπορεί όταν είσαι συνέταιρος με κάποιους να αφήσεις χαλαρό ένα συνέταιρο και να μην δουλεύει όταν είναι καψούρης , η χώρισε η τραβάει κάποιο ζόρι με την υγειά του . Μπορεί όμως να τον αφήσεις γιά πάντα ?

 

Να τον στέλνεις στην πολεοδομία να πάρει εκείνη την π....ανα την άδεια και αυτός να κάθεται στο παγκάκι και να μαδάει μαργαρίτες γιά την σκορδόπιστη .

 

Αντε να το κάνουμε και πιό ερωτικό το σχόλιο μιά και είναι χρονιάρα μέρα σήμερα 8-)

 

Λοιπόν παληκάρια τα συντρόφια στην ΕΕ τραβάνε ζόρι . Δουλεύουν σαν τους σκλάβους και μετά πάνε να πιούνε ένα ποτό μέσα στο κρύο και στην βροχή πριν γυρίσουν στις 8 το βράδυ στο σπίτι να βάλουν καμμιά τσόντα στην δορυφορική μπάς και τους ξεπαγώσει λίγο η λίμπιντο . Και έχουνε και εμάς που κάθε μέρα πάμε γιά καφέ και σχολιάζουμε , χαλβαδιάζουμε , κράζουμε όλες τις μόνες που γυρίζουν στα καφέ και στα μπάρ και αναρωτιώνται γιατί είναι μόνες . Και αφού κάνουμε τις αντροβόλτες μας και τα γήπεδα μας , παίρνουμε και τις γυναίκες μας και τους λέμε , τι γουστάρετε θάλασσα η χιόνια . Και σε 1-1,5 ώρα βρισκόμαστε όπου γουστάρουμε .

 

Και μόλις καλοκαιριάσει παίρνουμε και τα καλύτερα σκάφη της αγοράς , δηλαδή τα σκάφη των φίλων μας και πάμε και τις τσάρκες μας .

Δηλαδή αγαπητοί κόμητες Μασέτι , είστε η δεν είστε πρόκληση γιά τους άλλους ?

 

Καί αφού μας ζηλεύουν τόσο θέλετε να μας δίνουν και τζάμπα λεφτά από πάνω ?

 

Επειδή λοιπόν αυτοί θέλουν να μας μοιάσουν όλο και κάτι θα μας δίνουν , αλλά πρέπει και εμείς να είμαστε λιγότερο προκλητικοί .

 

 

Γιά το θέμα των ΑΤΜ δεν έχω προσωπική εμπειρία . Εχω όμως εμπειρία το τι γίνεται με την προηγούμενη γενιά από μένα των 70-80 χρονών που έχουν τρελλαθεί εδώ και καιρό . Κάθε μέρα τους συγκρατάμε γιά να μην έχουν λεφτά στο σπίτι η στην γλάστρα :confused:

 

Αλλά δεν μπορούμε να πείσουμε όλους . Το Σ/Κ επικρατούσε πανικός . Είμαι σίγουρος ότι μόνο όσοι από αυτή την γενιά ξέρει από ΑΤΜ , έφτανε γιά να τα αδειάσει .

 

Τέντ το ηλικιακό δεν ήταν επιχείρημα σοβαρότητας . Το αντίθετο , Ηθελα να πω ότι ακόμα και πολύ ψηλά στελέχη είναι μπερδεμένα . Και μιλάμε γιά ανθρώπους που γνωρίζουν στοιχεία της πραγματικής οικονομίας , όχι θεωρητικούς πανεπιστημιακούς οι οποίοι ουσιαστικά είναι αυτοί που συμβουλεύουν τους υπουργούς , όπως και κάποιοι περιφερόμενοι σύμβουλοι που γεμίζουν βιογραφικά λέγοντες απίστευτες μαλακίες και πείθοντας τους μηδέποτε εργασθέντες υπουργούς .

 

Μιλάμε γιά επενδύσεις στην Ελλάδα . Αν σας έδιναν 200.000 € με 2 % επιτόκιο και σας λέγανε να βάλετε και 40000 € δικά σας λεφτά , θα κάνατε επένδυση ? Η απάντηση είναι ότι σε μιά χώρα που δεν ξέρεις αν θα πτωχεύσει , δεν ξέρεις τι φόρους θα πληρώσεις , δεν ξέρεις τι ασφαλιστικές εισφορές θα έχεις και τι εργασιακό καθεστώς , δεν ξέρεις τίποτα και η διαφθορά του δημοσίου παραμένει σε υψηλά επίπεδα , τότε γιατί να επενδύσεις ?

 

Αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα .

 

Η θέση μου εμένα , γιά να γυρίσω στο σχόλιο του Γρηγόρη , είναι ότι ψιλοκοροιδεύω γιά να κερδίσω χρόνο , προσπαθώντας να λύσω εγώ το πρόβλημα μου ταυτόχρονα . Το να τους πώ άντε γ....τε και πάρτε μου το σπίτι , δεν είναι πουτανιά , είναι απλή ηλιθιότητα .

 

 

 

 

 

Από εδώ και κάτω γράφω μισή ώρα μετά το προηγούμενο σχόλιο μου , αλλά αφού μάλλον κοιμάστε και δεν έχετε απαντήσει , είπα να μην κάνω καινούργιο σχόλιο .

 

Παρακαλούθησα άλλη μιά δαμάχη καθηγητάδων στα κανάλια . Τελικά φαίνεται ότι γραμμάτια στην Ελλάδα δεν βάζει μόνο ο Κωτσόβολος , αλλά και τα εκλεκτορικά σώματα των πανεπιστημίων . Το τι στρατευμένη επιστήμη κυκλοφορεί δεν λέγεται . Λέμε γιά τα αμερικάνικα πανεπιστήμια που κάνουν έρευνες με αποτελέσματα κατά παραγγελία των επιχειρήσεων . Εδώ αλλάζουμε και αλαλιάζουμε την επιστήμη κατά παραγγελία των κομμάτων .

 

 

 

Τελικά η σχέση μίσους - αγάπης που έχουμε με τους λοιπούς ευρωπαίους νομίζω είναι ξεκάθαρη από το πιό κάτω παράδειγμα .

 

Είσαι ωραίος 28άρης - 30άρης που δουλεύεις σκληρά και αρχίζεις και βγάζεις κάποια φράγκα . Αγοράζεις την πριμιά αμαξάρα σου και εκεί που κάνεις την τσάρκα σου , βλέπεις μπροστά σου ΤΟ ΜΩΡΟ :shock:

 

Σε βλέπει και το μωρό είσαι ωραίος τύπος , έχεις και την πριμιά και επέρχεται η σύνδεση . Τρελλό το μωρό , τρελλά περνάς και εσύ , όλα καλά εκτός από ένα . Το μωρό είναι από μεροκαματιάρικη οικογένεια και δουλεύει και αυτό με το μεροκάματο . Ελα όμως που όλοι οι φίλοι σου σε μακαρίζουν και εσύ περνάς τέλεια .

Κάποια στιγμή το μωρό θέλει να βγάλει κάρτα , να ψωνίζει και κάνα ρουχάκι , να στέκεται και ωραία δίπλα σου . Πάει στην τράπεζα , αλλά αυτοί οι καριόληδες στο στεναχωρούν το μωρό σου . Δεν έχει λέει καλό εκκαθαριστικό . Θέλουν λέει εγγυητή , Γιά τον πατέρα της ? Ούτε λόγος . Χρωστάει το στεγαστικό και κάτι καταναλωτικά .

 

Το βραδάκι σε αγκαλιάζει και σου λέει . Αγαπούλα , μήπως είναι εύκολο να μπείς εγγυητής ?

 

Ε τι άντρας και καψούρης είσαι , αν δεν μπορείς να μπείς εγγυητής σε τέτοιο μωρό . Πάς μαζί του στην τράπεζα . Ολοι στην ουρά των ταμείων σε μακαρίζουν γιά την τύχη σου . Το μωρό κρέμεται πάνω σου . Κάθεσαι στο γραφείο , δίνεις το εκκαθαριστικό σου στην υπάλληλο . Εκείνη όχι χωρίς ζήλεια σου λέει . Α , με τέτοιο εκκαθαριστικό δεν υπάρχει πρόβλημα γιά την κυρία . Το μωρό και οι γύρω σε θαυμάζουν , εσύ αποκτάς επιτέλους αυτούς τους λίγους πόντους που σου έλλειπαν από το 1μ85εκ και η υπάλληλος σου λέει Τι όριο αγορών να βάλουμε , 3000 ? Εδώ λές από μέσα σου , θα τους τρελλάνω όλους . Τι όριο είναι το μεγαλύτερο που μπορώ με το εκκαθαριστικό μου ? 15000 € σου λέει δαγκώνοντας τα χείλια της η υπάλληλος . Αυτό να βάλετε λές όλο μαγκιά εσύ . Εντάξει λέει η υπάλληλος , υπογράψτε εδώ .

 

Αυτά έγιναν το 2008 . Το 2009 το μωρό άρχισε να γίνεται περίεργο , σήμερα έχει γίνει ανυπόφορο , άσε που άρχισε να χαλάει , την συνήθισες και εσύ , βγήκαν και καινούργια μωρά και σκέφτεσαι ότι πρέπει να την κάνεις . Ελα όμως που η κάρτα είναι ακόμα πλαφοναρισμένη και εσύ ο εγγυητής . Της λες να μαζευτεί λίγο γιά να πληρώσει έστω κάποιο μέρος . Σου λέει ότι δεν γίνεται δεν βγαίνει , τι θα γίνει γυμνή θα βγαίνει στον δρόμο ?

 

Σήμερα η κάρτα παραμένει πλαφοναρισμένη και εσύ έχεις πιά κουραστεί . Της κάνεις λοιπόν μιά πρόταση . Να χωρίσετε σαν φίλοι και να πληρώσεις εσύ ένα μέρος . Αυτή σου λέει σιγά μην δεχτώ . Εσύ πας στην τράπεζα και τους λές να σου κάνουν ρύθμιση .

 

Σήμερα η συζήτηση είναι αυτή να μαζευτεί να συνεχίσετε να είστε μαζί , αλλά να κλείσει την κάρτα και να κάνει ένα καταναλωτικό με χαμηλότερο επιτόκιο που εσύ θα πληρώνεις το μεγαλύτερο μέρος του .

 

Ο πατέρας της συμφωνεί . Η μάνα της , της λέει . Εσύ είσαι θεά σου αξίζει ο καλύτερος . Σιγά τον μαλάκα που θα σε έχει και γυμνή χωρίς μιά χρυσή κάρτα .

 

Τώρα καταλαβαίνετε ποιός είναι ο μεροκαματιάρης πατέρας και ποιά η κ.....λα μάνα :mrgreen:

 

 

Υ.Γ. Ας με συγχωρήσουν οι κυρίες που το παράδειγμα είναι γραμμένο , από την ανδρική οπτική γωνία .

Edited by BAS
Link to comment
Share on other sites

Δεν βλέπω κανένα εκβιασμό απο την Τρόικα. Οταν επι 2 χρόνια τους κοροϊδεύεις και δεν κάνεις τίποτα για να μειώσεις το σπάταλο κράτος και να πιάσεις την εισφοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή ενω ζητάς και άλλα χρήματα αυτά είναι τα αποτελέσματα. Ο εκβιασμός δεν προέρχεται απο την Τροικα αλλα απο το ιδιο το πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Το ΠΑΣΟΚ προφανώς και ήξερε οτι ή σταματάω την σπατάλη αμέσως και χάνω την εκλογική μου βάση αμέσως ή προσπαθώ να διατηρήσω την βάση μου πάσης θυσίας και θυσιάζω τους υπόλοιπους Ελληνες.

 

Αυτό κυρίες και κύριοι είναι το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας. Ολα τα άλλα είναι μικροπολιτική και αηδία. Μια ζωή για τους Έλληνες φταίει το ξένο δάκτυλο και ποτέ εμείς. Δεν φταίμε εμείς που ανεχόμασταν το ΙΚΑ να δινει χιλιάδες συντάξεις σε πεθαμένους, δεν φταίμε εμείς που ψηφίζαμε τους πολιτικούς που τα τρώγανε, τους ΔΥ που κάθονταν, τα φακελάκια στα νοσοκομεία, τα φροντιστήρια στα σχολεία, τις μίζες σε καθημερινή βάση. ΟΧΙ. ΦΤΑΕΙ ο Ολλανδός και ο Γερμανός φορολογούμενος.

 

ΕΚΤΟΣ και εαν πουθενά στο DNA του Ελληνα γράφει οτι γεννήθηκε βασιλιάς και όλοι οι άλλοι δούλοι που πρέπει να υπηρετούν κάθε του καπρίτσιο. ΗΜΑΡΤΟΝ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

αγαπητέ BAS τι γίνεται με αυτούς τους συμπατριώτες μας που δεν ανήκουν στην κατηγορία των Ελλήνων του παραδείγματός σου , που ζουν με ρυθμούς διαφορετικούς από των υπόλοιπων Ευρωπαίων , αλλα αντίθετα δουλέυουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε συνθήκες χειρότερες από των Ευρωπαίων που έστω και αργά το βράδυ θα δουν την τσόντα τους στον home cinema ή όπως λέγεται όπως γράφεις Που ήταν αυτό που λέμε νοικοκύρηδες Και από πάνω να τους λοιδορούν χαρακτηρίζοντάς τους σαν ντεμπέλιδες και χαραμοφάηδες της Ευρώπης

Και αν εξαιρέσουμε κάποιους μεγαλο αγρότες με επιδοτήσεις μαιμού οι υπόλοιποι μικροαγρότες σαν το πεθερό μου ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία Και αρκετοί συνάδελφοί μας ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία Δεν θέλω να μιλήσω για μένα , αλλα γνωρίζω συναδέλφους με τα φώτα των γραφείων τους να είναι ανοικτά τα μεσάνυχτα και δεν κάνουν χλυδάτη ζωή Πιστεύω ότι όπως γενικέυουμε εμείς έτσι γενικέυουν και οι έτεροί μας στην Ευρώπη βλέποντας μόνο μια μερίδα συμπατριωτών μας που δούσε ζωή που δεν τους άρμοζε (κυρίως στην Αθήνα και σε κάποιες περιοχές με μεγαλοαγρότες κλπ) και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι πολλοί από αυτούς είναι τώρα αγανακτισμένοι και το λεω εν γνώση των συνεπειών του νόμου ....... Εχω παράδειγμα συγγενικού μου προσώπου που έκανε διακοπές με δάνεια , αγόραζε με κάρτα κλπ τώρα είναι αγανακτισμένος και έρχεται και μου ζητά δανεικά από έμένα που έχω την οικογένεια μου σε περιορισμούς και στο φαί και στην θέρμανση , ενώ ο ίδιος ακόμα και σήμερα έχει κάνει μεν περικοπές αλλά καταναλώνει περισσότερο από έμένα.

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Καί αφού μας ζηλεύουν τόσο θέλετε να μας δίνουν και τζάμπα λεφτά από πάνω ?

 

Όοοοοοοχι φίλε, δεν είναι έτσι τα πράγματα σήμερα και διαφωνώ εντελώς σου λέω.

 

Αυτά που παραθέτεις τα έγραφα και γω αρχές του 2011, με την προϋπόθεση να τηρηθούν οι δεσμεύσεις εξυγίανσης του βόθρου. Από τη στιγμή που έλαβαν χώρα ΑΛΛΕΣ 2 ''ύστατες στιγμές προσπάθειας διάσωσης της χώρας'' (και τ @@ μου κουνιούνται), εγώ ΔΕΝ ΧΑΦΤΩ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΠΛΕΟΝ.Είμαι πεπεισμένος ότι συμβαίνει αυτό που λέει ο Ροδόπουλος: προστατεύουν τη βάση και θυσιάζουν τους υπόλοιπους.

 

Φίλε δεν μπορεί ο κάθε παπάρης να στρογγυλοκάθεται 2 ακριβώς χρόνια και όταν έρχεται η ώρα της δόσης να μου μοστράρει ότι ''κινητοποιείται'' και ''κάνει ό,τι καλύτερο''. Αυτό μόνο συμπεριφορά από πρεζόνι θυμίζει, δόσε μου τη δόση μου και σου υπόσχομαι ότι θα κόψω τη ζουζού. Η εξυγίανση έπρεπε να ολοκληρωθεί μέσα στο 2010. Διαφωνείς? Διάβασε το πρώτο μνημόνιο. Από τη στιγμή λοιπόν που ΜΟΝΟ την τελευταία στιγμή μου μοστράρουν ότι τους έπιασε άγχος για τη σωτηρία του προτεκτοράτου, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θυσιάζουν οτιδήποτε βρουν μπροστά τους. Τα λεφτά του ταμείου μας δεν είναι στη διάθεσή τους. Μα την Παναγία πλέον είμαι σε στάδιο να μαζεύω ανθρώπινα τομάρια για να φτιάξω τη δική μου βιοτεχνία ανθρωπίνων τομαριών. Και το υπόλοιπο κρέας/κόκκαλά τους μή σου πώ πώς θα το σκυλεύσω, γιατί θα χάσεις τον ύπνο σου.

 

Στ @@ μου η έλλειψη καυσίμων/φαρμάκων κλπ, δεν ψήφιζα εγώ δικομματισμό. Όσον αφορά εμένα, θα τρώω πευκοβελόνες, είμαι συνηθισμένος.

 

Ο λαϊκιστής ΤΡΙ-ΣΚΑΤΑ-ΡΑΤΟΣ

Edited by Hans Landa
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.