ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 +1 Βάλε και "νησί" για να ολοκληρωθείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Δε λειτουργεί τίποτα και σε εμένα. Κατέβηκε ο διακόπτης. Βέβαια την προηγούμενη φορά είχαν φροντίσει με το που πάταγες στο κουμπί "είσοδος" στο σύστημα αμοιβών να προωθεί στη σελίδα με το banner περί απεργίας. Τώρα απλά δε βρίσκει τίποτα και βγάζει "η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη" ο browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (edited) @ΙΑΣΟΝΑΣ Σε παρακαλώ ...είπαμε να μη γίνει κιτς! Ασε που δεν θέλω να προκαλώ σε καιρό κρίσης με ολόκληρο νησί πάνω μου!!! Edited Φεβρουάριος 23 , 2012 by christos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 To έγραψα γιατί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τη διαφορά του >2.000 και του >2.2000..... Καλό τριήμερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Περιμενουμε απο αυριο το πρωι να λειτουργησει το προγραμμα αμοιβων? Η παιζει να ανοιξει και αποψε το βραδυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Δεν κρατιέσαι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Καποιοι ανθρωποι κρεμονται απο μενα για να παρουν ρευμα αυριο... Κι εγω στο δε βαριεσαι ημουν αλλα οταν μπηκα στα σπιτια για αυτοψιες και ειδα σε τι συνθηκες ζουνε, τους λυπηθηκε η ψυχη μου πραγματικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Συνάδελφοι άνοιξαν το σύστημα !!!! Πέτυχε η απεργία και η αποψινή διαδήλωση ....λύθηκαν όλα τα προβλήματά μας :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Άνοιξε το σύστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godsgifts Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα