PappaZoi Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Θα στο βγαζε και στη συνεχεια,αν το προχωρουσες,,,, Το κάνουν όλη μέρα σήμερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 τελικά τι έγινε με το σύστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Παραμενει εκτος λειτουργιας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Καμμια ανακοίνωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Τιποτα.... και τα τηλεφωνα κατεβασμενα... Και οι πελατες να περιμενουνε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Μιλησα με υπευθυνους του buildingcert... ΟΛΕ! Αφοτου μου αρνηθηκε οτι το προβλημα υφισταται απο χτες, συγκεκριμενα ειπε πως βλεπει στη βαση δεδομενων να εχουν ανεβει πολλα χτες, το πως δεν το γνωριζω, μου ειπε οτι δοθηκε εντολη να διορθωθει και μετα απο κανα μισαωρο υπομονης ολα θα λυθουνε... Δεν ειναι κατι βαρυ, ειπε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapat Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Ολο το βραδυ ξενυχτησα νομιζοντας οτι εχω κανει καποιο λαθος και εσβηνα και ξαναπερνουσα το αρχειο. Μέχρι που σημερα το πρωι, μου κοψε και μπηκα στο φορουμ, γιατι οπως λενε και οι συναδελφοι παραπάνω τα τηλεφωνα στο υπουργειο δεν απαντανε. Ας ελπισουμε να λυθει συντομα το προβλημα, για να μην συνεχισουν να μας εκθετουν στους πελατες μας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vangeliss Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Προσπάθεια πριν απο λίγο. Το προβλημα παραμένει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Το τραγικοτερο της υποθεσης ειναι οτι μου αρνιοταν ο τυπος στο τηλεφωνο πως το προβλημα υφισταται απο χτες γιατι, λεει, ανεβηκαν πολλα πιστοποιητικα στο σερβερ... Ειναι το τελευταιο τεταρτο, λεει... Κι εγω γιατι δε μπορω να βγαλω πιστοποιητικο απο χτες δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos18362 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Ξενύχτησα χθές σπάζοντας το κεφάλι μου και τελικά ευτυχώς που μούκοψε να κοιτάξω στο φόρουμ. Τι να πω! Δεν σκέφτονται κανένα μας? Απαράδεκτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα