Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Κάποτε γινόταν προσπάθεια να ενταχθούν και οι με εργολήπτες ΤΕ στο Τσμεδε . Τώρα εντάχθηκαν όλοι στον ΕΟΠΠΥ .

Το θέμα είναι να μειωθεί ο κόσμος που δουλεύει στα ταμεία υγείας , αλλά και ταυτόχρονα να μειωθεί το μη μισθολογικό κόστος , το οποίο ήταν δυσθεώρητο στην ελλάδα , χωρίς οι παροχές να είναι ανάλογες .

Επιμένω ότι ο στόχος είναι να διαχωριστεί η περίθαλψη από την ασφάλιση . Ετσι θα μπορούμε να διαλέγουμε το ύψος της σύνταξης μας , ανάλογα με τις εισφορές μας , όπως θα γίνει και τελικά .

Δημοσιεύτηκε

Επιμένω ότι ο στόχος είναι να διαχωριστεί η περίθαλψη από την ασφάλιση .

Και εγώ θα το ήθελα αυτό, αλλά δεν το βλέπω καθόλου εφικτό... Με 200€ το 6μηνο κλάδο υγείας, δε γίνεται να καλυφθούν οι (ομολογουμένως σε σχέση με τις ιδιωτικές ασφαλίσεις) μεγάλες παροχές -στις σοβαρές περιπτώσεις- υγείας. Αυτή τη στιγμή από όσο έχω καταλάβει, καλύπτονται ανάγκες περίθαλψης από ποσά που έχουν συλλεχθεί από τον κλάδο σύνταξης και το ανάποδο.

Δημοσιεύτηκε

Και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ανεξάρτητων Εμπορικών Αντιπροσώπων Εισαγωγής - Εξαγωγής και Διανομέων προτείνει:

-Η διμηνιαία υποχρεωτική εισφορά μαζί με τις ρυθμίσεις παλαιότερων ετών να μην υπερβαίνει το ποσό των 400 ευρώ, τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

-Να θεωρηθούν τα Βιβλιάρια Υγείας όλων των ασφαλισμένων, ενήμερων και οφειλετών, μέχρι τέλους του 2014.

Ενώ σε μας προτείνεται η αύξηση (γιατί χωρίς καμιά αντίδραση πρόταση είναι απο το ΤΕΕ) , γιατί είμαστε large, της διμηνιαίας (άντε να το κάνουμε διμηνιαίο) υποχρεωτικής εισφοράς σε 1000,00 € !!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Στον ΟΑΕΕ η εισφορά είναι 940 € το δίμηνο , οπότε το 1000 είναι δίπλα .

Η εισφορά γιά περίθαλψη είναι περί τα 100 € τον μήνα . Αρα μιλάω γιά 600 το εξάμηνο που είναι λογική τιμή και γιά τις ιδιωτικές .

Το θέμα είναι ποιοί θα πληρώνουν τους ήδη συνταξιούχους .

Γιά την οικονομία της συζήτησης , στην Γερμανία οι συντάξεις είναι περί τα 1500 € και δεν παίρνεις σύνταξη πρίν τα 65 , είτε δουλεύεις , είτε όχι .

Δημοσιεύτηκε

Στον ΟΑΕΕ η εισφορά είναι 940 € το δίμηνο , οπότε το 1000 είναι δίπλα .

Βάση πίνακα ΟΑΕΕ (απο το site) στην κατηγορία 3-4 που είναι κάτι ανάμεσα στα 8-11 χρόνια στο ΤΣΜΕΔΕ βλέπω 308 και 335 τον μήνα. Διορθωσέ με αν κάνω λάθος.

Δημοσιεύτηκε

Εγώ είμαι παλαιός και πληρώνω τόσα από τα 22 χρόνια ασφάλισης .

Υπ' όψη ότι στο σύνολο των εισφορών είναι η περίθαλψη και κάτι υπέρ τρίτων και ανεργίας που έβαλαν τώρα .

Δημοσιεύτηκε

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME/TEE_HOME_NEW/dt_tee_280912.pdf

Προσφυγή του ΤΕΕ στο ΣτΕ για την ακύρωση των αυξήσεεων του ΕΤΑΑ και την κάλυψη των ανέργων Μηχ/κων

Είναι ηλίθιοι; Από τη μια ψηφίζουν απόφαση για αύξηση και από την άλλη πάνε στο ΣτΕ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.