Μετάβαση στο περιεχόμενο

ZaXoYs

Recommended Posts

Και εγώ δεν μπορώ τις σοσιαλκομμουνιστικες θεωρίες. Και όπως είδες είπα την γνώμη μου που είναι εντελώς αντίθετη από αυτή του allobar. Δεν νομίζω όμως ότι με το να βάλεις αρνητική σε κάποιον βοηθάς τη συζήτηση ή δείχνεις στον άλλο ότι έκανε λάθος. Αν ήταν προσβλητικός ή έλεγε ψεύδη τότε να του έβαζα και εγώ μία...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 222
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάντως συνάδελφοι για να μη διαστρεβλώνουμε τα πράγματα δεν είπα ούτε ότι δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές και μάλιστα βαρβάτες και κυρίως δεν είμαι ούτε κομμουνιστής ούτε σοσιαλιστής ούτε τίποτα σε .....-ιστης. Δεν ανέπτυξα καμία θεωρία.

 

Είμαι απλά προβληματιζόμενο άτομο. Και θεωρώ ότι όταν μιλάμε για κάτι θα πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Το ότι υπάρχουν 2-3 ή και 10 κορυφαία πανεπιστήμια σε καθεστώς "ελεύθερης" (λέμε τώρα) αγοράς δε σημαίνει ότι σε αυτές τις χώρες υπάρχει συνολικά ποιοτική παιδεία. Επίσης, ψάξτε το λίγο παραπάνω και θα δείτε ότι σε αυτά τα πανεπιστήμια σπουδάζουν κατά 99% τα παιδιά της υψηλής κοινωνίας. Αν τώρα εσείς είστε ικανοποιημένοι με την ελπίδα ότι θα ανήκετε στο 1% ΟΚ....

 

Το σύστημα αυτό σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί τους καλύτερους και εξυπνότερους αλλά τους έχοντες και κατέχοντες.. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι ότι σε κρατά κοιμισμένο με το ναρκωτικό που λέγεται ελπίδα ότι κι εσύ μπορείς να γευτείς το μέλι....(καροτάκι γαϊδαράκο;;; )

 

Και εξηγώ... το σύστημα του φιλελευθερισμού φαίνεται μια χαρά στη θεωρία. Στην πράξη όμως, έχει αποδειχθεί ότι ελεύθερη αγορά δεν μπορεί να υπάρξει, αφού η γιγάντωση κάποιων οδηγεί στον έλεγχο των πραγμάτων από αυτούς και προς όφελος τους...! Ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για υγεία και παιδεία.

 

Επαναλαμβάνω δεν είμαι τίποτα σε -ιστής. Γιατί άλλωστε να υποστηρίξω συστήματα που κι αυτά έχουν δοκιμαστεί με αποτυχία; Θα πρέπει όμως να προβληματιστούμε σε άλλη βάση και όχι σε τεχνητά διλήμματα τύπου κομμουνισμός ή φιλελευθερισμός, όπως τα ταϊζουν στα Αμερικανάκια..

Edited by Allobar
Link to comment
Share on other sites

Ο ρόλος του κράτους στον φιλελευθερισμό , είναι να διατηρεί τον ανταγωνισμό . Οπου αυτό δεν γίνεται και τα τελευταία χρόνια δεν γίνεται σε όλο τον κόσμο έχουμε νόθευση του φιλελευθερισμού και έλλειψη πολιτικών και πολιτικής .

 

Γιά το σχέδιο Αθηνά τα είπα , αλλά τα κόσκινα μπορεί να είναι πολλά , σαν αυτά της εδαφομηχανικής .

Κάθε επόμενο και πιό μικρό άνοιγμα .

 

Στην τελική εισακτέοι θα μείνουν μόνο όσοι ήταν και το 70-80 , περί τις 25-30000 .

 

Τώρα τι θα γίνουν οι υπόλοιποι ? Οτι θα γίνουν και τώρα που δεν θα έχουμε διορισμούς . Απλά δεν θα κουβαλάνε και ένα άχρηστο πτυχίο .

Το θέμα είναι να τελειώσει το πρόβλημα και με τις σχολές σε πανεπιστήμια και τει που δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα .

Link to comment
Share on other sites

Οταν ποτέ αλλάξει η νοοτροπία στην Ελλάδα και πάψουν οι μανάδες να θεωρούν ντροπή και αποτυχημένα τα παιδιά που δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο πτυχίο....τότε τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

Είμαι πολύ περίεργος να δω πως τελικά θα καταλήξει η "Αθηνά". Ο καθένας τραβάει από την πλευρά του. Για να δούμε πόσο θα την τραβήξει το ΤΕΕ http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME/TEE_HOME_NEW/dt_tee_010313.pdf και προς ποια κατεύθυνση (πραγματικά μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση το ότι έως σήμερα δε συμμετείχε επί της ουσίας στο διάλογο).

 

Πάντως το αποτέλεσμα φαίνεται ότι θα καταλήξει σε ακόμη μία παγκόσμια πατέντα, από τις τόσες που έχουμε στην όμορφη χώρα μας (τακτοποίηση αυθαιρέτων, υπάλληλοι με "μπλοκάκια", φραπές και άλλα μικρά και μεγάλα). Ε είμαστε διαφορετικοί πως να το κάνουμε...

Link to comment
Share on other sites

Στην δημοσιότητα το "αναμορφωμένο" πλεον σχέδιο ΑΘΗΝΑ

http://www.esos.gr/article/axiologisi-panepisthmion-tei-sxedio-athina/to_teliko_sxedio_athina

 

;ή απευθείας το σχέδιο http://www.esos.gr/uploads/axiologisi/sxedio_auhna_teliki_protasi_1.ppt

Link to comment
Share on other sites

Πολιτικοί Μηχανικοί ΤΕ με κατεύθυνση.... Αρχιτεκτονική τοπίου!!!

 

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας στον τόπο αυτόν;;; τι;;; Τι στο διάολο ληγμένα ναρκωτικά παίρνουνε και τα οραματίζονται αυτά;;;

 

Ρε παιδιά μήπως τα βάζουν σε κλήρωση με χαρτάκια και όπως λάχει; Στην επόμενη αναθεώρηση μπορεί να δούμε και καμιά κατεύθυνση Μαιευτικής στους Μηχανολόγους.. Είναι να μη σου τύχει ο λαχνός και τσουπ! καταργήθηκε το τμήμα σου!

 

Πάντως... δεν ξέρω αν το προσέξατε.. αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα όμως..

Link to comment
Share on other sites

Mε κόκκινο είναι τα τμήματα που καταργούνται; Είχα μια ελπίδα να έρθει το τμήμα τοπογραφίας των σερρών στη θεσ/νικη, αλλά τζίφος...

Link to comment
Share on other sites

Κάτσε Kane να δούμε.. Το κόψε-ράψε-μπάλωνε δε τελειωσε ακόμη, οπότε η κουρελού μπορεί να αλλάξει κι άλλο!

 

Υ.Γ. 'Ολα καλά κει πάνω;; Χαιρετισμούς!

Link to comment
Share on other sites

Μην βιάζεστε. Αυτή θα είναι η α' φάση. Θ' ακολουθήσουν και β' και γ' φάση, μέχρι να ολοκληρωθεί το σκηνικό......

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.