Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επείγον: Αποστολή ένστασης κατά της αύξησης ασφ. εισφορών


abouts

Recommended Posts

Για όσους δεν το έχουν πάρει είδηση, κυκλοφορεί στην 1η σελίδα του ΤΕΕ ένσταση κατά της

πληρωμής των εισφορών. Μάλιστα εδώ και μέρες το ΤΕΕ νομίζω ότι μας έχει ζητά να μην τις πληρώσουμε..

 

 

Παρακαλώ σε όλους τους συναδέλφους εφόσον συμφωνούν να το συμπληρώσουν, να το υπογράψουν και να το αποστείλλουν όπως αναφέρεται...

 

 

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME/TEE_HOME_NEW/enstasi-1.doc

 

 

 

Βέβαια θέλει λίγες διορθώσεις η αίτηση (έχει κάποια λαθάκια και λόγω απεργίας σήμερα 17-4, δεν τους έυρισκα στο τηλ. να τους τα πώ..)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κ Ρ Ι Μ Α !!!!!!!

Για την ανταπόκριση σε ένα τόσο φλέγον θέμα.

Προλαμβάνω δεν είμαι ΤΕΕόσκυλο, το αντίθετο θα έλεγα.

Είναι παρόμοιο με αυτό που σκεφτόμουν να προτείνω <ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ>

 

Link to comment
Share on other sites

Το να μην το πληρώσουμε είναι μια κουβέντα....

 

Βέβαια, και να το πληρώσεις είναι μια άλλη κουβέντα...Όσοι δεν έχουν δουλειά και άμεση ανάγκη από ασφαλιστική ενημερότητα ας μην το πληρώσουν...

Link to comment
Share on other sites

Ειναι ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ τωρα 2 χρονια.

Κουβεντιαζονταν και πριν τα 2 χρονια.

Εχουν "ανασταλει" ΑΤΥΠΑ απο το ΔΣ του ΤΣΜΕΔΕ τωρα 2 ετη.

 

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΕ???

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με αυτά που λές αλλά πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε και μεις να πράξουμε (ή να μην πράξουμε ανάλογα ο καθένας). Το ερώτημα για μένα είναι (εδώ που φτάσαμε με αυτό το ΤΕΕ): Έχει κάποια νομική υπόσταση η μαζική αποστολή ενστάσεων, ή γίνεται απλά για την αναμπουμπούλα; Γιατί το φάξ στο υπουργείο κλείνει με ένα κουμπί....

 

Αν δεν πληρώσουμε το ΤΣΜΕΔΕ, μας καλύπτει η νομική υπηρεσία του ΤΕΕ; Θα πληρώσουμε την προσαύξηση; Μου θυμίζει λίγο το "μην πληρώνετε το χαράτσι" αλλά μετά "θα φταίτε εσείς, όχι εμείς"

 

Αυτό που με έχει εκνευρίσει με το ΤΕΕ (συγκεκριμένα με το ΤΕΕ Θεσσαλίας) είναι οτι ακόμα και αυτή την ώρα ο κάθε φιλόδοξος πρόεδρας αποφασίζει να σηκώσει τα δικά του μπαιράκια, χωρίς να υπάρχει μια γραμμή γενική. Τα ειδοποιητήρια ζητούσαν να τα στείλουμε στο ΤΕΕ Θεσσαλίας, πριν το πει το κεντρικό ΤΕΕ. Τώρα τα ζητάνε απ το κεντρικό. Η ενημέρωση γενικα είναι ότι νά ναι, με κάτι αναρτήσεις στο σαιτ του ΤΕΕ του στυλ "γιουργια να φάμε τα λιγουρια παιδιά...".

Δυστυχώς βλέπω ακόμα ότι επικρατεί μεταξύ των μηχανικών ο παλιός σταρχιδισμός. Κάποιοι βγάζουν ακόμα μεροκάματο (ναι βγάζουν, μην πέφτετε απ τα σύννεφα για άλλη μια φορά) και ΔΕΝ τους νοιάζει ούτε για τις αυξήσεις, ούτε για τπτ. Γιατί βλέπουν το σήμερα και ίσως το αύριο. Για το μεθαύριο σου λέει θα δούμε.... Απλά αυτό κάνει ΠΟΛΥ κακό σε όλους τους υπόλοιπους (νέους, αυτούς χωρίς άκρες κτλ)

Edited by dim
Link to comment
Share on other sites

Ειναι ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ τωρα 2 χρονια.

Κουβεντιαζονταν και πριν τα 2 χρονια.

Εχουν "ανασταλει" ΑΤΥΠΑ απο το ΔΣ του ΤΣΜΕΔΕ τωρα 2 ετη.

 

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΕ???

 

Δεν το θυμηθηκε τωρα, εδω και δυο χρονια γινονται κινητοποιησεις για τις οποιες ενδιαφερθηκε μια χουφτα ανθρωπων. Καταλαβαινω κ εγω οτι στο ΤΕΕ μεσα οι κανιβαλοι ειναι κομματικοι, ωστοσο δεν υπαρχει αλλος τροπος να διεκδικησουμε την ακυρωση.

 

Ακομη κ εδω μεσα προταθηκε ανεξαρτητη κινητοποιηση κ τελικα μαζευτηκαμε 3 (τρια) ατομα.

 

Στις πορειες δεν ειμασταν πανω απο 500, ενω στις συγκεντρωσεις εξω απο το ΔΣ του ΕΤΑΑ ποτε δεν μαζευτηκαμε πανω απο 200.

 

Επομενως υπαρχουν τα εξης συμεπρασματα που μπορει να βγαλει καποιος:

 

1. Οι μηχανικοι συμφωνουν με την αυξηση των εισφορων

2. Οι μηχανικοι που δεν συμφωνουν, πιστευουν οτι γραφοντας ενα ποστ σε ενα φορουμ με επισκεψιμοτητα 500 ατομων θα ακουστουν απο τους ντεσπεραντος της κυβερνησης

3. Ολοι οι υπολοιποι πιστευουν οτι παιζοντας το πουλι τους θα καταργηθει η αυξηση των εισφορων.

4. Τα παραπανω τρια ενδεχομενα καλυπτουν ολο το φασμα του κλαδου, και δεν υπαρχει αλλο πιθανο ενδεχομενο.

 

 

Επομενως καλοριζικες οι νεες σας εισφορες, ετσι, να γουσταρετε.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Κινητοποιησεις το ΤΕΕ ξεκινησε πριν 6 μηνες.

Οποτε ας κανουν οτι θελουν.

 

Εγω σαν καλο παιδακι (μλκς) πληρωσα τις εισφορες μου.

Γτ αν θελεις να δουλεψεις στο μπουρδελο αυτο, πρεπει να τους πληρωνεις.

Αν το επομενο εξαμηνο δεν εχω ουτε για βενζινη ειναι δικαιωμα μου.

Αν αυριο χρειαστω περιθαλψη και δεν εχω, θα φουσκωσω την πιστωτικη και θα παω σε ιδιωτικο. Ειπαμε οι τραπεζες κανουν κουμαντο.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπα οτι δεν ειναι δικαιωμα σου, εξαλλου το ποστ δεν ηταν προσωπικο, μου χρησιμευσε η αποψη για να πω αυτο που σκοπευα. Κ εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα τσμεδε απληρωτο, ωστοσο τις αυξησεις δεν προκειται να τις πληρωσω διοτι ακομα και ΜΕΤΑ το PSI, τα αποθεματικα επαρκουν και ειναι βιωσιμα. Οι αυξησεις προοριζονται για να κλεισουν τρυπες ΑΛΛΩΝ ταμειων.

 

Επομενως εγω προσωπικα δεν πληρωνω, κ αν δεν μπορω να δουλεψω τοτε θα φανε πλαστη ενημεροτητα που θα τριβουν τα ματακια τους να καταλαβουν αν ειναι αληθινη ή οχι, κ οσο για ασφαλεια πληρωνω ιδιωτικη. Ετσι, ο γραφιστας κοστιζει καθε φορα 150 ευρω, και ετοιμη η ενημεροτητα. Και οσο για τις παπαριες που γραφονται εδω μεσα περι ηλεκτρονικης ενημεροτητας, να επισημανω οτι θα περασουν κανα δυο δεκαετιες μεχρι να φτιαξουν database τα φυντανια, και μεχρι τοτε πιθανοτατα θα ειμαστε σε αλλο οικονομικο περιβαλλον (δραχμη, αναπτυξη, μαγος του οζ κλπ) οποτε ποιος ζει κ ποιος πεθαινει μεχρι τοτε, τα λεγαμε... Ρε μαγκες, εδω η εφορει που εχει απο ολα τα μπουρδελα το ΠΙΟ εξελιγμενο συστημα (για δημοσιο) ηλεκτρονικης ενημεροτητας, ακομη δεν εχει προδοαγραφες για να καταχωρει τις online πληρωμες, τι παπαριες γραφονται εδω μεσα για ηλεκτρονικες ενημεροτητες?? Ενα ειναι και μονο το προβλημα, μηπως περασουν φετος οι εισπραξεις των ταμειων στην εφορεια, γιατι τοτε ισχυει το αυτοφωρο.

 

Φιλε οσο κ να διαφωνω με τη διασπαση των εθνικων κοινοτητων, εγω τρυπες αλλων ΔΕΝ δεχομαι να κλεισω, διοτι αν τις κλεισω τοτε τους δινω το δικαιωμα να κλεισουν κ αλλα, ο,τι τους καβλωσει καθε φορα, ενω ξερουμε πολυ καλα οτι ακομη και ο τιμιοτερος ανθρωπος του κοσμου να διαχειριστει τα αποθεματικα, ΠΑΛΙ θα βρεθει καποιος μαλακας να βουτηξει τα χοντρα του δαχτυλα στο μελλον.

 

Κ υπενθυμιζω οτι ειμαι εντελως πουριτανος στις αντιληψεις μου για κοινωνικη δικαιοσυνη

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.