vision Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 κατσε ,πως εδωσες πρωτοτυπες αποδειξεις παροχης υπηρεσιων,αφου τις ειχες δωσει στους πελατες..Νομιζω και γω οτι τα του Ε3 δεν απαιτουνται..... Με συγχωρείς, είχα μηδενικό Ε3 μιας και δεν έκοψα απυ το 12. Για τα δικαιολογητικά του Ε1 μιλούσα που ανέφερε ο georgegaleos προηγουμένως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator_c Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 Εμένα μου ζήτησε και κράτησε μόνο την βεβαίωση παρακράτησης του 20% (805) και τις εισφορές τσμεδε (053) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos32 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Καλησπέρα Υπέβαλα δήλωση αλλά ξέχασα να περάσω τόκους και μου είπαν απο την εφορία να κάνω τροποιητική . Διαπίστωσα μετά οτι και στο δηλωθέν εισόδημα είχα κάνει ενα μικρό λάθος και δήλωσα 30 ευρω παραπάνω στο Ε1 και Ε3. Αξίζει τον κόπο να κάνω τροποιητική για αυτό ? Γιατί αν αλλάξω το εισόδημα πρέπει να τροποιήσω εκτός του Ε1 και Ε3 και μαλλον τις δηλώσεις του ΦΠΑ . Αξίζει για ενα τόσο μικρό ποσό? Είναι τόσο σημαντικό στον έλεγχο αφού είναι και μεγαλύτερο ? Εννοώ ότι δεν δηλώνω λιγότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 (edited) Μαλλον η τελευταια χρονια που βλεπω επιστροφη φορου..... Η φωτο ειναι απο το λογαριασμο μου στην πειραιως Edited Αύγουστος 2 , 2013 by ckiriako Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Μεγάλε έχεις επιστροφή φόρου ? Πότε λες να κάνεις το πάρτυ για να παρευρεθούμε στο μεγάλο γεγονός να πιούμε καμμιά σαμπάνια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Του την διόρθωσα λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Ωραίος Τώρα είναι ακόμα καλύτερα για περισσότερες σαμπάνιες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Σαμπανιες? Μην το παρακανουμε! Αμα βολευεστε με μπυρες ελατε! Δεν περιμενα να γινει ετσι γρηγορα η εκκαθαριση, χωρις να μου ζητηθουν δικαιολογητικα... οχι οτι με χαλασε βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Εμένα θα μου την φάει το τέλος επιτηδεύματος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2013 (edited) παλια στο τεξας ειχα μια επιστροφη 14 βασικους μισθους.....ολες οι ΑΠΥ ηταν σε Α.Ε με 20% παρακρατηση.... φετος θα πληρωσω αρκετα ευτυχως θα κανω δηλωση τελευταιος Edited Αύγουστος 3 , 2013 by akius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα