imhotep Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Από εδώ https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/year2013/income/e1search/index.jsp μπορείς να δείς με το αφμ αν έχει υποβληθεί η δήλωση σου, αν έχει εκκαθαρισθεί και το αποτέλεσμα. του βάζω το ΑΦΜ μου λέει υποβολή δήλωσης 25/6/2013 και γράφει "προσκόμιση δικαιολογητικών στη ΔΟΥ" κι επειδή τα έχω πάει από τις 4/7/2013 του απαντάω και μου βγάζει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 (edited) Περιμένεις να γίνει η εκκαθάριση. Ακόμα η ΔΟΥ σου δεν έχει στείλει πίσω στο ΚΕΠΥΟ τις καταστάσεις με τους ελέγχους που έκανε. Οταν το κάνει αυτό θα δείς το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης. Μπορείς να πας και στη ΔΟΥ σου να μάθεις αν έχει σταλει η κατασταση με το αφμ σου. Edited Σεπτέμβριος 1 , 2013 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 καλημέρα φίλε το ξέρω μάλλον δεν είδες προσεκτικά το συνημμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Το είδα και μάλιστα το δοκίμασα και λειτουργεί μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Από εδώ https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/year2013/income/e1search/index.jsp μπορείς να δείς με το αφμ αν έχει υποβληθεί η δήλωση σου, αν έχει εκκαθαρισθεί και το αποτέλεσμα.αν μπώ με τούς κωδικους στο taxis πώς μπορώ να το δώ, χωρίς να κάνω πατάτα? στο υπηρεσίες πρός πολίτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 (edited) www.taxisnet.gr ----> πάνω δεξιά "Ο λογαριασμός μου" -----> δίνεις User Name & Password ----> menu "Εφαρμογες Taxisnet" ----> Φόρος εισοδήματος Φ. Π. ----> βλέπεις τα στοιχεία που θές (δήλωση Ε1, Ε3 κλπ, το εκκαθαριστικό αν έχει γίνει η εκκαθάριση). Edited Σεπτέμβριος 1 , 2013 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki1978 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Καλησπέρα συνάδελφοι, μια ερώτηση της τελευταιας στιγμης έχω: Αν το 501, το καθαρο εισόδημα αρνητικο τι γινεται? Ειχα δηλαδη περισσοτερα έξοδα απο έσοδα το 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Αρα δεν έχεις κωδ. 501 (Καθαρό εισόδημα από ατομικό επάγγελμα) αλλά κωδ. 511 (Ζημιά του ίδιου οικονομικού έτους από ατομικό επάγγελμα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki1978 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Σωστα, βεβαια! Σε ευχαριστω πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosCy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ερώτηση για συγγενή μου, ενώ μέχρι χθες του έβγαζε χρεωστικό και ότι η δήλωση έχει εκκαθαριστεί, παρόλαυτά δεν εμφανίστηκε ποτέ το εκκαθαριστικό στη σελίδα όπου υπάρχει και το Ε1, σήμερα άλλαξε το μήνυμα σε αυτό: Η δήλωση έχει υποβληθεί μέσω διαδικτύου στις 30/08/2013. Η φορολογική δήλωση έχει προωθηθεί για εκκαθάριση ή εκκαθαρισθεί. τι εννοεί ο ποιητής;;;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα