Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροπολογία για Ενεργειακούς Επιθεωρητές


kapnicious

Recommended Posts

Ο μόνος λόγος διεξαγωγής των εξετάσεων υφίσταται επειδή στον χώρο των ΠΕΑ μπήκαν πολύ (παλαιοί και νεότεροι) άσχετοι με το αντικείμενο!!! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας, οι περισσότεροι που έχουμε ασχοληθεί με σοβαρή προσέγγιση με τα ΠΕΑ έχουμε κάνει ΠΕΑ για λογαριασμό συναδέρφων που το μόνο που κάνουν είναι να το υπογράφουν! Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που έφτασε το ΠΕΑ το 50αρικο!!!

Επίσης όταν η πολιτεία δίνει το δικάιωμα υπογραφής ΠΕΑ σε όλες τις ειδικότητες μηχανικών, που για αρκετές αυτές ο κύκλος σπουδών είναι τελείως άσχετος με το αντικείμενο των ΠΕΑ λογικό είναι να χρειάζεται κάποιο ξεκαθάρισμα μεταξύ των "υπογραφάκιδων" και των σχετικών με το αντικείμενο. 

Προσώπικά αρνούμε να δώσω εξετάσεις για αντακείμενο συναφή με τον κύκλο σπουδών μου... από την άλλη θέλω επιτέλους να γίνουν οι εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μπας και σταματήσει η αδικία που επικρατεί και ο εξεφτελισμός του επαγγέλματος!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

οι περισσότεροι που έχουμε ασχοληθεί με σοβαρή προσέγγιση με τα ΠΕΑ έχουμε κάνει ΠΕΑ για λογαριασμό συναδέρφων που το μόνο που κάνουν είναι να το υπογράφουν! Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που έφτασε το ΠΕΑ το 50αρικο!!!

αρα αφου μονοι μας οι νεοι βαλαμε τα δαχτυλακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας για ενα ξεροκομματο ας μην γκρινιαζουμε φιλε μου....και να μην ακουω για οικονομικες δυσκολιες, εχω αναγκη το 50αρικο κτλ.... και εγω δεν ειμαι σε καλη οικονομικη μοιρα αλλα τετοια δεν κανω....αν δεν βρισκοταν κανεις να κανει φασον πεα για τους δυσκοιλιους μπορει να ηταν αλλιως το τοπιο

Link to comment
Share on other sites

Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα και ζητώ συγγνώμη στους συντονιστές, αλλά φίλε ckiriako πιστέυω πως δεν κατάλαβες ακριβώς τήν σκέψη μου... δεν γκρινιάζω ... διαπίστωση κάνω... και όσο οικονομικές δυσκολίες και αν έχω, όπως οι περισσότεροι άλλωστε, σέβομαι την δουλειά μου και τον κόπο μου και προτιμώ να μην έχω δουλειά και να κοιτάω το ταβάνι παρά να την ξεφτιλίσω!!! Και αυτο με το 50αρικο αν κατάλαβες καλά το κατακρίνω με τα λεγόμενα μου και δεν το επικροτώ! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από την αρχή του χρόνου έχω κάνει 6 ΠΕΑ !!!

Link to comment
Share on other sites

Το έχουνε προγραμματίσει για σήμερα  στις 9:30, θα μας ενημερώσει το ΙΕΚΕΜ για το αποτέλεσμα, αύριο μάλλον ή αργότερα σήμερα.

Edited by ΙΦΠ
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

επειδή πρίν λίγο ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο , δεν το παρακολούθησα αλλά σίγουρα τελικά  ψηφίσθηκε , το νομοσχέδιο και κατάρθρο, η τροπολογία 596 με παρεμβάσεις, η 597, η 602 με ειδικούς κωδικούς 60, 61, 64. Αυτή που αφορούσε τούς ενεργειακούς επιθεωρητές ήταν η 600 με ειδικό κωδικό 62 όπου τόσο αυτή όσο και τής ΕΡΤ που πιθανόν ήταν η 63 δεν ψηφίσθηκαν ΣΙΓΟΥΡΑ. Απλά δεν ξέρω , θα μάθουμε αυριο τί ειπώθηκε αν πάνε για αργότερα ή αν ο υπουργός εικάζει ότι θα ξεκινήσουν εξετάσεις.. 

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

Κοροιδία στο φούλ....Αλλά καλά κάνουν. Εφόσον οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι αδιαφορούν? Τι περιμένετε να σας στηρίξει κανένας βουλευτής? Τόσοι και τόσοι έσκασαν +500 για σεμινάρια και μετά τουμπεκί...Τι διάολο, έτσι πετάς τόσα χρήματα και δεν σε νοιάζει τι γίνεται με την επένδυσή σου? Είχα ξαναγράψει να κατέβουμε 10-20 άτομα στο ΥΠΕΚΑ, να στείλουμε επιστολές, να πλησιάσουμε συλλόγους-ΤΕΕ, να κινηθούμε βρε αδελφέ....Τίποτα. Ε, καλά κάνουν.

Πάλι καλά που πρόλαβα και σεμινάρια δεν θα κάνω (τελευταία στιγμή ακυρώθηκαν γιατί δεν υπήρχε ζήτηση)....Τα 500 θα τα δώσω να κάνω διακοπές. Από Σεπτέμβρη βλέπουμε.......

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.