Μετάβαση στο περιεχόμενο

Windows XP SP3 ?


GeorgeS

Recommended Posts

Έχει εγκαταστήσει κανείς το SP3 των ΧP ?

 

Αν ναι μπορεί να μας πει εντυπώσεις ? βελτίωση (αν υπάρχει καμιά) ή ότι άλλο παρατήρησε ως διαφορα ?

Link to comment
Share on other sites

+1 ένα και εγώ. Καμμία διαφορά. Ο ΟΤΕ μου είπε μόνο ότι καποια modem baudtec που δίνει αυτός είχαν πρόβλημα με το sp3 κατά τον Μαϊο.

Link to comment
Share on other sites

Πρόσφατα έκανα φορμάτ στον σκληρό και έβαλα ξανά τα xp και μετά εγκατέστησα το sp3. Το ίντερνετ σταμάτησε να λειτουργεί λόγω σφάλματος του router. Πήρα στον οτε και μου είπαν να εγκαταστήσω το παρακάτω:

 

http://www.conn-x.gr/page_content.asp?id=6

Ασύρματο Baudtec συμβατό με STB - Επιδιόρθωση προβλήματος WindowsXP SP3

 

Οπότε όλα εντάξει.

Κατά γενική ομολογία, τα sp3 θεωρούνται πιο αξιόπιστα.

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο αλλά απορώ πως με ένα σταθερό λειτουργικό όπως τα ΧΡ πήγε η MS κ έβγαλε τα (s)vista;! Από ότι ξέρω το 2009 μας περιμένει νέο λειτουργικό. Άντε να δούμε τι θα μας βγει κ αυτό...

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν νομίζω ότι τα XP είναι πιό σταθερά από τα Vista. Απλώς τα Vista είναι πιό δύσχρηστα καθώς προσπαθούν να μοιάσουν, όσον αφορά κυρίως τα θέματα ασφαλείας, στο linux. Άλλωστε ανέκαθεν ήταν τέτοια η στρατηγική της Microsoft η οποία είχε ως στόχο την πρώιμη κυκλοφορία τον προϊόντων της ώστε να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Όποια έκδοση των windows και να θυμηθείτε, εκτός των 3.11, θα διαπιστώσετε ότι μετά από ελάχιστο καιρό ξεκινούσε να εκδίδει διορθώσεις του λειτουργικό, σημάδι ακριβώς της ίδιας της προχειρότητάς της. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα vista με την διαφορά ότι ο χρήστης έχει κουραστεί πλέον από αυτή την αντιμετώπιση και προτιμά να χρησιμοποιεί ένα παρωχημένο λειτουργικό από το να μεταπηδήσει σε ένα τελευταίας γενιάς. Ακούγεται πάντως ότι τα windows 7 θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την συμβατότητα με προηγούμενες εκδόσεις σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι τα vista. Οψώμεθα. Νομίζω όμως ότι πλησιάζει η στιγμή που το σύνολο των συστημάτων που έχουμε και με οποιοδήποτε συνδυασμό με λειτουργικό θα μοιάζει ως αρχαιολογικό κειμήλιο. Η NEC έχει προαναγγείλει εδώ και 2 χρόνια ότι το 2010 θα βγάλει στην αγορά επεξεργαστές των οποίων τα chip θα συνδέονται με οπτικές ίνες (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Η επεξεργαστική ισχύ αυτών λέγεται ότι θα είναι 1.000.000 φορές μεγαλύτερη από αυτή των core2 duo.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.