ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 (edited) Εγω σεπτεμβρη εκανα αιτηση διαγραφης, εβαλα εκκαθαριστικα και η αιτηση ειναι πληρης, ελπιζω πριν φυγει το 13 να βγει η απαντηση, και τοτε να κανω ενα διακανονισμο ολο το 12 και το 13 μεχρι τον 9ο μηνα να τελειωνω.... αντε γιατι η υπομονη τελειωνει Edited Οκτώβριος 11 , 2013 by ckiriako Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOLH Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 καλημερα.θα παω και εγω αυριο να ρωτησω στο τσμεδε να παρω την κρυαδα για τα χρωστουμενα.αν ισχυει συτο που λενε :δοσεις καθε μηνα για τις παλιες οφειλες αλλα και να πληρωνω και τα τρεχοντα που θα βρεθουν?τουλαχιστον 400 ευρω τον μηνα?και μετα αν τα βρω και τα δανειστω θα μου πει η εφορια του χρονου οτι εσυ με ελαχιστο εισοδημα που βρηκες και τα πληρωσες?παρε φορο!κατασχεση δεν προκειται να μου κανουν σε σπιτι πρωτης κατοικιας και μισο μισο με την αδερφη μου.(ελπιζω δηλαδη εκτος και αν αλλαξει και αυτο) θα ενημερωσω να σας πω τι μου ειπανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kok.alex Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Γνωριζει κανεις αν το 2ο εξαμηνο του 2013 θα παρει παραταση μια και το 1ο πηρε μεχρι το Σεμπτεμβριο λογο των ρυθμισεων . Λογικο δεν ειναι να παρει και αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Γιατί να είναι λογικό? Τότε είχαν προηγηθεί άλλες ιστορίες με αναστολή πληρωμών με προτροπή του ΤΕΕ και γενικά διάφορα μπερδέματα... Τώρα γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Βασικά, γίνεται κάποια κίνηση στα του ταμείου μας με βάση την λογική, για να γίνει κι αυτό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 θα παω σημερα στο ταμειο για διακανονισμο ολου του 12 και του 13 και θα σας πω...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Παιδιά επειδή έχω χάσει τη μπάλα και δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Το παραπάνω ποσό στις εισφορές του Α' εξαμήνου θα το πάρουμε πίσω? Μιλάω για τη περίπτωση που το πληρώσαμε έγκυρα χωρίς πρόσθετα τέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (edited) @ioannakat περιμενουμε νεα!!!! Edited Οκτώβριος 17 , 2013 by mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Ειδοποιητήρια για Β' εξάμηνο του 2013 έχετε λάβει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sb10 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Εγώ το έλαβα σήμερα και είναι με τις παλιές τιμές + ΟΑΕΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα