Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επαγγελματικές κάρτες


topografeas

Recommended Posts

Καλησπέρα 

 

Είμαι διπλωματούχος Α.Τ.Μ και θα ξεκινήσω τον Αύγουστο σε μια κατασκευαστική (σύμβαση) μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ.

 

Μπορώ παράλληλα να βγάλω επαγγελματικές κάρτες για να τις διανέμω σε γνωστούς κλπ; Δεν είμαι στο ΤΕΕ ακόμα, αλλά μπορώ να δουλεύω μαζί με φίλους μηχανικούς και, σε κάθε περίπτωση, θα ήταν καλό πιστεύω για να δικτυωθώ. Απλώς δεν ξέρω αν, επειδή δεν είμαι στο ΤΕΕ και δεν έχω κάνει έναρξη, θα είμαι νόμιμος.

 

Σας ευχαριστώ 

Edited by topografeas
Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι μπορείς να βγάλεις επαγγελματικές κάρτες! Δεν πήρες το δίπλωμα? Γράψε λοιπόν φαρδία πλατιά "Διπλ. Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ" Απλά δεν θα γράψεις "μέλος ΤΕΕ"...σιγά τα λάχανα!

Επίσης, σε ότι αφορά τις "κάρτες" κράτα μικρό καλάθι...Κανείς δεν βρήκε δουλειά από την "κάρτα". Σου προτείνω μάλιστα να μην βιαστείς διότι θα πετάξεις τα λεφτά σου...

Σκέψου το λίγους μήνες να κατασταλάξεις το "με τι ασχολείσαι", τα λογότυπα κλπ

Προσωπικά, την πρώτη εκατοντάδα καρτών που έβγαλα καμαρωτός αμέσως μόλις αποφοίτησα ακόμα την έχω κρατημένη για κειμήλιο! Ζήτημα να έδωσα 3-4!!!

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ, συνάδελφοι. 

 

Το να χαλάσω 20 ευρώ για μερικές κάρτες (καμιά 50ριά ή 100στή δλδ, όχι τίποτα τρελά πράγματα) δεν το βρίσκω και ρίσκο. Απλώς, λέω να βγάλω μερικές να αφήσω σε γνωστούς με επάγγελμα όπου θα μπορεί κάποιος πελάτης τους να τις πάρει και να με έχει υπόψιν αν προκύψει τίποτα (π.χ συμβολαιογράφος, φαρμακοποιός κ.ά).

 

Επίσης, είχα γνωρίσει πριν κάτι μήνες στην αίθουσα αναμονής ενός γιατρού έναν αγρότη που μου έλεγε για τα χωράφια του, θα ήταν πιο "επαγγελματικό" να του πω "πάρτε την κάρτα μου για ό,τι χρειαστείτε" από κάτι σαν "γράψε το τηλ μου στο κινητό" - δεν του είπα κάτι τέτοιο, αλλά αν είχα κάρτα θα του την έδινα. 

 

Σας ευχαριστώ και πάλι, να είστε καλά. 

Link to comment
Share on other sites

Όντως δεν θα έχεις πρόβλημα με τις κάρτες.

 

Η άλλη είχε κάρτα με τα στοιχεία της για να προωθεί υποθέσεις στο μηχανολογικό όταν κάποτε προσπαθούσα να κάνω τη μεταβίβαση ενός οχήματος.

Μου παρουσιάστηκε με τη κάρτα της, έλαβε τα χαρτζηλίκια της, και σε 5 μέρες είχε παρακάμψει τη γραφειοκρατία και είχα κάνει τη δουλειά μου.

Επαγγελματικά πράγματα!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Προσωπικά, την πρώτη εκατοντάδα καρτών που έβγαλα καμαρωτός αμέσως μόλις αποφοίτησα ακόμα την έχω κρατημένη για κειμήλιο! Ζήτημα να έδωσα 3-4!!!

 

 

Εμένα η μάνα μου μοίρασε τις πρώτες 100 (δικές μου) κάρτες σε λιγότερο από βδομάδα!

 

 

Πέρα από την πλάκα, η επαγγελματική κάρτα για μένα είναι σημαντική. Μπορεί πράγματι να χρειαστεί λίγες φορές, αλλά αυτές τις λίγες να κάνει τη διαφορά. Δεν εννοώ ότι θα πάρεις μια δουλειά λόγω ωραίας κάρτας, αλλά αν είναι ευανάγνωστη και παρέχει όλα τα στοιχεία σου μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη σε κάποιον που σε θέλει "τώρα". Επίσης, μια ωραία σχεδιασμένη κάρτα δίνει και καλή (πρώτη) εντύπωση σε κάποιον που δεν σε γνωρίζει.

Link to comment
Share on other sites

Τα πρώτα χρόνια χρειάζονται οι κάρτες , μετά είναι πεταμένα λεφτά εγώ έχω να τυπώσω κάρτες εδώ και χρόνια Αν μου ζητάνε τα στοιχεία μου του πατάω μια σφραγίδα σε ένα χαρτί και από εδώ πάνε και οι άλλοι Αν είσαι σωστός στην δουλειά σου δεν χρειάζονται κάρτες ούτε οτιδήποτε άλλο που προτείνουν οι μανατζαρέοι σε ελεύθερους επαγγελματίες Πιστεύω τα στοιχεία σου σε ένα υπόμνημα σχεδίου είναι πιο χρήσιμα 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

APTHAN,.....αλλά αν είναι ευανάγνωστη και παρέχει όλα τα στοιχεία σου μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη σε κάποιον που σε θέλει "τώρα". Επίσης, μια ωραία σχεδιασμένη κάρτα δίνει και καλή (πρώτη) εντύπωση σε κάποιον που δεν σε γνωρίζει.

 

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να  τηλεφωνούν και να σε ρωτάνε που τις τύπωσες για να τυπώσουν και αυτοί τις τόσο ωραίες κάρτες, ειδικά αν τις θέλουν και ''τώρα'' θα κάνει χρυσές δουλειές ο τυπογράφος............. :shock:

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να  τηλεφωνούν και να σε ρωτάνε που τις τύπωσες για να τυπώσουν και αυτοί τις τόσο ωραίες κάρτες...

 

κι εγώ είχα πάρει πολλά τέτοια τηλέφωνα και ακόμα τηλεφωνάω αν πέσει στα χέρια μου καμία όμορφη κάρτα, πιστεύω ότι είναι σημαντικό, κάνει τη διαφορά, προσωπικά μού δημιουργεί εντύπωση για το τι είναι ο άλλος :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.