Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Α07] Αεροφωτογραφίες (α/φ) για απόδειξη παλαιότητας αυθαιρεσίας


Recommended Posts

η υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο δεν είναι κάτι που μπορεί να ακυρώσει / αγνοήσει κανένα πειθαρχικό,

παρά μόνο αν έχει προηγηθεί δικαστική διαδικασία.

 

αυτό ακριβώς εννοούσα που λες κι εσύ, ως προς το ότι δεν φαίνεται από α/φ. Να έχει ήδη περιτύπωμα / στέγη στην α/φ, και να μην φαίνεται τι έχει γίνει από κάτω και πότε

 

το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει παντού και πάντα. ΔΕΝ μπορεί κάποιος να αποζητά την απόδειξη της αθωότητας.

Είναι υποχρεωμένος να αποδείξει αυτός την ενοχή. Εγώ σαν μηχανικός αναζήτησα στοιχεία για την περίπτωση του κυρίου πελάτη,

αλλά δεν υπήρχαν αποδείξεις. Μου προσκόμισε λοιπόν Υ/Δ θεωρημένη, την οποία και ήμουν υποχρεωμένος να δεχθώ,

γιατί εκείνος κάνει τη δήλωση αυθαιρέτου και όχι εγώ. Εγώ απλά τον εξυπηρετώ με τα τεχνικά θέματα και το περνάω στο σύστημα.

ΔΕΝ δίνω βεβαίωση ότι όλα αυτά που λέει ήταν έτσι όταν τα λέει. Δίνω βεβαίωση ότι ήταν έτσι όταν τα είδα εγώ, και έχω και τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. 

έτσι το βλέπω εγώ

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

@verda

 

Φίλε σε αυτά που λες συμφωνώ μόνο στο κομμάτι του να αποδείξεις ότι η αυθαιρεσία έγινε πριν το 2011. Κατά τα άλλα δεν έχεις δίκιο. Και εξηγούμαι για συγκεκριμένη περίπτωση:

 

έχω αεροφωτο απο ΓΥΣ που δεν επιδέχεται μεγέθυνση. Το περίγραμμα φαίνεται σαν ένα φωτεινό μυρμήγκι που το φωτογραφίζεις από τον 1ο όροφο πολυκατοικίας. Προ 83. Για να κάνω υπαγωγή στο 4178 για προσθήκη και καθ΄ύψος και κατ' επέκταση πρέπει αφενός μεν να αποδείξω ότι προϋφίσταται του 2011, αφετέρου για να πάρει την έκπτωση πρέπει να ''προσκομίσω αεροφωτογραφία''. Ωραία, εγώ την προσκομίζω. Στ @@ μου αν δεν καταλαβαίνεις πού είναι η προσθήκη, εγώ στην προσκομίζω. Στο κ@βλί μου αν έχει τραβηχτεί από 20 χλμ ύψος, διότι είναι η μοναδική που έχει η ΓΥΣ, σε κτίριο με άδεια του 1981, διότι αφενός μεν το 1981 το κτίριο δεν πρόλαβε να ανεγερθεί, αφετέρου το 1983 δεν υπάρχει καν Α/Φ διαθέσιμη. Και η Α/Φ του 1982 το δείχνει σαν μυρμήγκι. Και ο ιδιοκτήτης με αυτή την Α/Φ που φαίνεται σαν μυρμήγκι υπογράφει και υπεύθυνη δήλωση ότι είναι προ 83.  Στα λ@λ@ρια μου αν δεν φάινεται τίποτα, διότι ο ΟΚΧΕ αυτοχαϊδεύεται, η ΓΥΣ με γράφει στα τρυφερά της για μεγέθυνση και μου παίρνει λεφτά δίνοντάς μου κουράδες, και ο Νόμος πιθανόν να κλείσει τον Οκτώβριο, αφήνοντάς με με μια μεγάλη ανοικτή υπόθεση από τον Οκτώβριο του 2011, που αν δεν λαλακιζόταν το ΤΕΕ κλείνοντας το σύστημα τον Αύγουστο του 2013 θα την είχα τελειώσει.

 

Επομένως το Κράτος πρέπει να τη δεχτεί, και να τρέχει μετά αυτό να αποδείξει ότι δεν είναι προ 83. Και αν με καλέσει εμένα ως πραγματογνώμονα, εγώ θα αποφανθώ ότι ''δεν μπορώ να αποφανθώ''. Επομένως αφού δεν μπορεί να αποφανθεί ο πραγματογνώμονας, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Και αν ο ιδιοκτήτης δεν δήλωνε ποτέ τις εξτρα επιφάνειες, ο Νόμος τον απαλάσσει από αναδρομικές οφειλές. Τώρα για την απόδειξη ότι προϋφίστάται προ 2011, καταθέτω google earth, και αν θέλει το ΥΠΕΚΑ ας κάνει μύνηση στη google για ανακριβή στοιχεία.

 

Επομένως ''προσκομίζω'' αυτή τη λ@μημένη Α/Φ που την πληρώνω χρυσή για δεύτερη φορά, αφού την πρώτη την πλήρωσαν οι γονείς μου με τους φόρους τους το 1982 για να σηκώνουν κρατικά αεροπλάνα να φωτογραφίζουν τη χώρα, και ας τρέξουν μετά τα τζιμάνια του πειθαρχικού να καούν κατηγορώντας με ότι δεν έκανα το καθήκον μου ως μηχανικός. Σε αυτό το σημείο συμφωνώ με τον apier.

 

Αυτά

Edited by [email protected]
  • Upvote 9
Link to comment
Share on other sites

Στη ΓΥΣ οταν παρηγγειλα α/φ ζητησα και μεγεθυνση, αλλα καλυτερα ειναι αν τις παραγγειλεις σε CD. Kανεις οσο ζοομ θες... και τα βλεπεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.