Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ανοίγει η δήλωση του 4178, μεταφέρεται στον 4495, ρυθμίζεται η συγκεκριμένη αυθαιρεσία με αναλυτικό (δεν χρειάζεται νέα παράβαση, αρκεί να αναφερθεί στην ήδη υπάρχουσα και κυρίως στην νέα τεχνική έκθεση κ.λπ.), υποβάλλεται νέο σχέδιο κ.λπ. και περαιώνεται η διαδικασία.

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
  • Upvote 1
  • Απαντήσεις 694
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα ΙΑΣΟΝΑ

Για ποιο λόγο φίλε όλη αυτή η διαδικασία, όταν ο συνάδελφος που έκανε την ρύθμιση υποννοεί ότι την ρύθμισε ως μια  λοιπή, ο νόμος επιτρέπει την αλλαγή περιγράμματος ακόμη και της ίδιας της οριζόντιας και επιπλέον από ότι βλέπω στην φωτογραφία αυτή η διαφοροποίηση της θέσης του εξώστη υπάρχει σε όλους τους ορόφους και μάλιστα από κατασκευής του κτιρίου! 

Δημοσιεύτηκε
On 26/6/2025 at 8:22 ΠΜ, ΚΑΝΑ said:

.................. υποννοεί ότι την ρύθμισε ως μια  λοιπή....

@ΚΑΝΑ Φίλε Βασίλη, εγώ κατάλαβα ότι, η συγκεκριμένη παράβαση δεν έχει ρυθμιστεί! Οπότε;

...........ο νόμος επιτρέπει την αλλαγή περιγράμματος ακόμη και της ίδιας της οριζόντιας .....

Ο νόμος το θεωρεί αυθαιρεσία και σου δίδει το δικαίωμα να το ρυθμίσεις!

........επιπλέον από ότι βλέπω στην φωτογραφία αυτή η διαφοροποίηση της θέσης του εξώστη υπάρχει σε όλους τους ορόφους και μάλιστα από κατασκευής του κτιρίου! 

Αυτό δεν αναιρεί την αυθαίρετη κατασκευή τους!

Την καλημέρα μου στον Έβρο και φίλτατους χαιρετισμούς στα εγγόνια σου!!!

Δημοσιεύτηκε

Φίλε σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου, αλλά τις  αντιπαραθέσεις  μου την ερμηνεύεις λάθος!

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα σας! 

Η συνάδελφος στη δήλωση του 4178 έχει βάλει ένα ΦΚ με μια λοιπή παράβαση. Στην τεχνική της έκθεση έχει αναγράψει "Παραβάσεις Κατ. 13 (φαντάζομαι εννοεί την κατηγορία του Παραρτήματος που αντιστοιχούν στις λοιπές) στις οποίες συμπεριλαμβάνονται παραβάσεις καθ' υπέρβαση των Η/Μ μελετών". 

Δεν έχω ακόμα το σχέδιο για να δω αν έχει παρουσιάσει την μετακίνηση του εξώστη. Ωστόσο, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο "παραβάσεις κατ. 13" με αυτήν τη διατύπωση (ότι έχει λοιπές παραβάσεις που περιλαμβάνουν και τα Η/Μ). Η απορία μου κυρίως ήταν αν θεωρείται κάποια παράβαση Φ/Ο που θα ήθελε στατικά ή κάτι άλλο. 

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Edited by panagicd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.