Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υ.Α. "Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων"


Recommended Posts

Η κατηγορία θα πρέπει να μπει σε όλα τα ΦΚ. Οι άλλες παραβάσεις μπαίνουν σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από την 3η.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 473
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε  ολοκληρωμένη  υπαγωγή  με  τον. ν. 4014/2011 το  προστιμο  ηταν  1.030ευρώ  (εξοφλήθηκαν  κανονικά  με  εκπτωση  20%)κατά  την  μεταφορα στον ν. 4178/2013  το  πρόστιμο  παραμένει  το  ίδιο  1.030,  αυτομάτως ομως  μου  βγάζει  ανεξόφλητο  την   έκπτωση  που  είχα  στον  προηγούμενο  νόμο. Μηπως  γνωριζει  καποιος τι  κανουμε ? Οπως  επισης  σε  ολοκληρωμενη  υπαγωγη  κατα  την  μεταφορα  τωρα  μου  βγαζει  μεγαλύτερο  παραβολο  και  ανεξόφλητο  παλι  ποσό.

Link to comment
Share on other sites

μηπως το εφαπαξ πληρωθηκε εκπροθεσμα συναδερφε στον 4014? δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες και για τις 2 περιπτωσεις που αναφερεις

Edited by pantsel
Link to comment
Share on other sites

το εφαπαξ δεν πληρωθηκε εκπροθεσμα....................κατα την μεταφορα ζητα και την εκπτωση που μου εδινε ο 4014/11.....................

και στην δευτερη περιπτωση ενω εβγαζε παραβολο α κατοπιν προστεθηκαν μετρα εξοφληθηκε το προστιμο εγινε ολοκληρωμενη υπαγωγη και κατα τη μεταφορα ζηταει παραβολο μεγαλυτερο και ανεξοφλητο προστιμο..............η υπαγωγη ειναι ολοκληρωμενη ομως............... 

Link to comment
Share on other sites

Για τη δεύτερη περίπτωση πρέπει να πληρωθεί η διαφορά του παραβόλου, δηλαδή αυτό που θα πλήρωνε αν είχαν δηλωθεί από την αρχή όλα τα τετραγωνικά. Μου έτυχε τέτοια περίπτωση που το παράβολο έβγαινε 2000 ενώ το πρόστιμο ήταν 1700. Δηλώθηκαν λιγότερα τετραγωνικά αρχικά, βγήκε παράβολο 1000 και μετά προστέθηκαν τα υπόλοιπα τετραγωνικά. Το πρόστιμο των 1700 πληρώθηκε εφάπαξ οπότε με την έκπτωση πήγε στα 1400. Τώρα που έγινε η μεταφορά το σύστημα ζήτησε να τη διαφορά (600 ευρώ), δηλαδή του παραβόλου που έπρεπε να πληρωθεί (2000) μείον το συνολικό πρόστιμο που πληρώθηκε (1400).

Link to comment
Share on other sites

Ωχ μη μου πεις... Μήπως τυχόν έχει μείνει από αφαίρεση υπόλοιπο 0 και λέει στην καρτέλα των οικονομικών στοιχείων του 4014 ότι υπάρχει ανεξόφλητο ποσό 0€???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Δήλωση στο 4014 μεταφέρθηκε στο 4178. Οριστικοποιήθηκε και στη συνέχεια μετά από αίτημά μου επέστρεψε σε κατάσταση υπαγωγής. Διορθώνοντας ένα λάθος 1,5 τμ υποβάλοντας το πάλι το νέο πρόστιμο που μου βγάζει είναι μεγαλύτερο από αυτό που θα έπρεπε κανονικά. Δηλαδή αντι για 113 ευρω  βγάζει 610.... Τι δεν καταλαβαίνω ακριβώς ή τι λάθος γίνεται??? 

Edited by Chris Fragkos
Link to comment
Share on other sites

Δεν μεταβλήθηκαν τα εμβαδά, απλά προστέθηκε μια επιπλέον υπέρβαση δόμησης 1,5τμ. η οποία είχε διαφύγει. Άρα στον επανυπολογισμό δεν θα έπρεπε να προσθέσει το υπερβάλον πρόστιμο? Προσθετει περίπου 500 ευρώ παραπάνω από το πρόστιμο που αντιστοιχεί στην υπέρβαση του 1,5τμ. Δείχνει σα να βάζει ένα παράβολο ακόμα!!!

Link to comment
Share on other sites

Μήπως τα συνολικά τετραγωνικά ήταν λίγο κάτω από το όριο αλλαγής παραβόλου (πχ. 49τμ) και με την προσθήκη του 1,5τμ πήγαν >50τμ οπότε σου υπολόγισε αντίστοιχο παράβολο (1000 ευρώ) μείον το 500άρικο παράβολο που είχε πληρωθεί αρχικά?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.