getsakna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 7/10 ξημερώματα έκανα την αναγγελία ήρθε πριν 1 ώρα η εγκριση. ησουν προσωρινος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkoumparelos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Αντίστοιχα και εγώ (ήμουν προσωρινός) έκανα άιτηση στις 06/10/2103 και σήμερα το μεσημέρι ήρθε η έγκριση. Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι έχω να κάνω ΠΕΑ από την 1/8/2013. Καλά δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 (edited) 12.50 εγκριση και ειχα κανει 7/10 πρωην προσωρινος τωρα μονιμος-προσωρινος θα κονομησουμε Edited Οκτώβριος 24 , 2013 by akius Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Τρελή κονόμα, πήρα και χρηματοκιβώτιο. Μέχρι να αρχίσει να γεμίζει, πετάχτηκα μέχρι τη Δ.Ο.Υ. και τους έδωσα 100ευρώ για ανανέωση άδειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Ελάτε στον Πύργο να βγάλετε ΠΕΑ με το κιλό Το στρατόπεδο (ΣΕΤΤΗΛ) έχει πλέον ελάχιστα άτομα σε σχέση με παλιότερα. Το ένα τήμα από τα τα 2 που έχει το ΤΕΙ έκλεισε. Οι εκπαιδευτικοί είναι πολύ λιγότεροι λόγω του νέου συστήματος (1 ανά 25 μαθητές). Οι δημόσιοι υπάλληλοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλοί νέοι ενοικιαστές και το πιθανότερο είναι να νοικιάσουν ακίνητο που ήδη έχει ΠΕΑ. Έχω πλέον αύθονο χρόνο να μάθω τα μικροηλεκτρονικά που πάντα ήθελα! (πάντα υπάρχει και κάτι θετικό ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MECH Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 ησουν προσωρινος? ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 όταν εγκριθεί η αίτηση μας μας στέλνουν νέο κωδικό.Μόνο με αυτόν μπαίνουμε?Γιατί δεν μπορώ να μπω έχω πρόβλημα με τη σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Τελικά στα δικαιολογητικά εκεί που ζητάει βεβαίωση εγγραφής στο ΤΕΕ εννοεί την Άδεια άσκησης επαγγέλματος (τυπωμένη σε ένα κίτρινο χοντρό χαρτί) όταν είχαμε κάνει εγγραφή στην αρχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Πήρα τηλεφωνο και μου είπαν ότι μπορούμε να κατεβάσουμε τη βεβαίωση από το myTee... Αυτό έβαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (edited) ευχαριστώ, που τι βρίσκω αυτή? τελικά έβαλα ένα πιστοποιητικό πτυχείου μαζί με την άδεια άσκησης Edited Νοέμβριος 7 , 2013 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα