Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ


zefuros

Recommended Posts

 

Υ.Γ. 2: Στο μεταξύ, μόλις μπήκα στο ΕΦΚΑ να δω τι γίνεται. Εγώ πλήρωσα χθες (από internet banking της Εθνικής) και σήμερα φαίνεται η πληρωμή μου στο σύστημα.

 

Δε μπορεί , κάποιο γνωστό θα έχεις . :smile:

Κατά τα άλλα συμφωνώ με αυτά που γράφεις . Ενα νέο σύστημα θα έχει και τις αστοχίες και τις καθυστερήσεις του . Δε βρίσκεται εδώ το πρόβλημα με τον ΕΦΚΑ και το ασφαλιστικό. Πέραν του αν είναι καλό , κακό κλπ το νέο σύστημα , γεγονός είναι ότι κοιμήθηκαν τον ύπνο του δικαίου επί 7 μήνες και δεν έπραξαν τίποτε απολύτως στο ζήτημα της πρακτικής οργάνωσης ( ΑΠΔ , ΚΑΔ, ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ , ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ,,,,,,,,,,,) Μια στοιχειώδη προετοιμασία να έκαναν οι αρμόδιοι δε θα είχαμε το σημερινό χάλι πχ να μη ξέρουμε πως θα στείλουμε τις ΑΠΔ των αμειβομένων με τιμολόγιο , ενώ θέλουμε 10 μέρες (όχι εργάσιμες , αλλά ημερολογιακές ) για τη λήξη προθεσμίας (κατόπιν τραγελαφικής παρατάσεως με ανακοινώσεις διά χειρός κάποιου .....Καρανίκα ) υποβολής και πληρωμής.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ θα το πω απλούστερα. Αν τα κάνουν θάλασσα στα απλοϊκότερα όλων, ε, με το συμπάθιο δηλαδή, επόμενο είναι να τα κάνουν ...πατημένα με τα -λιγουλάκι μόνο- πιο σπαιτητικά (π.χ. παράλληλη ασφάλιση).
Τόσο απλά.

Κι επιπλέον -προσωπικά τουλάχιστον- απαιτώ να μην τα ξύνουν, ειδικά όταν πληρώνω και καλά κάνω και το απαιτώ. Αλλά αυτοί νομίζουν πως είμαστε υποχρεωμένοι να τους πληρώνουμε.

 

 

Δηλαδή θέλετε ασφαλιστική ενημερότητα και δε μπορείτε να πάρετε ή σας δείχνει ανασφάλιστους στον κλάδο υγείας ή γίνεται μόνο για τη γκρίνια;

 

Ο ΕΦΚΑ, προς το παρόν, δεν δίνει ασφαλιστική ενημερότητα, δεν ξέρω αν στο τέλος του χρόνου θα βγάλει και για την εφορία. Ασφαλιστική ενημερότητα δίνει το ΤΣΜΕΔΕ.

Edited by panos-vicious
Link to comment
Share on other sites

Για να πληρώσουμε για το μήνα Φλεβάρη μέχρι το τέλος του Μαρτίου, χρησιμοποιούμε τον ίδιο κωδικό πληρωμής που είχαμε και για το Γενάρη; 

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά για το μήνα Φεβρουάριο χωρίς να υπάρχει ενημέρωση στο σύστημα, μπαίνουμε και πληρώνουμε το ποσό που έγραφε στο ειδοποιητήριο του ΕΦΚΑ Ιανουαρίου;  Με όλα τα στοιχεία κωδικούς πληρωμής ίδιους;

Link to comment
Share on other sites

Ενημέρωση υπάρχει, το ειδοποιητήριο αναφέρει και τους δύο μήνες (Ιανουάριο-Φερβρουάριο), οπότε, ναι· με τον κωδικό που αναγράφεται και δεν θα αλλάξει για όσο χρονικό διάστημα είσαι υπόχρεος καταβολής ασφαλιστικών εισφορών.

Edited by georgegaleos
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.