Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 611
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
..., στους ορισμούς :

εντός σχεδίου --> οικόπεδο , εκτός σχεδίου----> γήπεδο.

Συναδελφοι, πρεπει επιτελους να το κατανοησετε καποιοι αυτο το πραγμα!!

Γηπεδο: συνεχομενη εκταση γης που ανηκει σε ενα ή περισσοτερους κυριους

Οικοπεδο: γηπεδο εντος οριων οικισμου ή σχεδιου πολεως

Αγροτεμαχιο: γηπεδο εκτος σχεδιου

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας,

εχω την εξησ υποθεση:3 στρεμ. εκτος σχεδιου πολεως και σε αποσταση μικροτερη των500μ απο τα ορια του συνοικισμου τοτε ειναι αρτιο και οικοδομησιμο?ποιοι οροι δομησης ισχυουν?

ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 9 ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΓΠΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 50Μ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΤΜΕΙΤΑΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Δημοσιεύτηκε

αν ο αγροτικος προϋφισταται του '23 τα περιπου 50μ δεν ειναι κατω απο 50 και δεν στο απαγορευει το γπσ (που μαλλον δεν..) και σταματησεις να φωναζεις, τοτε ναι, κατατμειται

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Γειά σας, έχω το εξής ερώτημα:

Σε ιδιοκτησία εκτός σχεδίου (ελαιώνας) και εκτός ΖΟΕ, εμβαδού 6100τ.μ., ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να την κατατμήσει σε 3 τμήματα (Α,Β,Γ) ώστε να την μεταβιβάσει στους δύο γιους του. Τα τμήματα Α και Β, εμβαδού 2700τ.μ. το καθένα, θα μεταβιβαστούν στον κάθε γιο. Το τμήμα Γ έχει εμβαδό 700 και θα μεταβιβαστεί και στους δύο. Επίσης το τμήμα Γ, αποτελεί ιδιωτικό δρόμο, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των τμημάτων Α και Β. Παρατηρείται κάτι μη νόμιμο στην παραπάνω κατάτμηση για μεταβίβαση; Ευχαριστώ!

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν ενδιαφέρει η αρτιότητα και εάν δεν προκύπτει ότι η ιδ/σία χαρακτηρίζεται ως υψηλής παραγωγικότητας από την Δ/νση Αγρ. Ανάπτυξης, τότε μπορεί.

Δημοσιεύτηκε

Επιπρόσθετα στο προηγούμενο ερώτημά μου, να σημειώσω ότι ο συμβολαιογράφος έχει ένσταση μόνον για το τμήμα Γ, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί εξ΄αιτίας του σχήματος του (είναι δρόμος πλάτους 4,00 και μήκους περίπου 80μ.)

Υπάρχει κάποιος νομικός περιορισμός γι΄αυτό, εφόσον ο δρόμος παραμένει ιδιωτικός; Ευχαριστώ!

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας...

Έχω ένα γήπεδο 100στρ στην Κρήτη εκτός σχεδίου. Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει αγροτική οδό και καμία άλλη οδό... Μπορεί να τεμαχιστεί?

Η γνώμη μου είναι πώς όχι.

Ευχαριστώ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.