Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρεις προσφυγές για την προστασία των επαγγελματικών δικαιωμάτων των μηχανικών


Engineer

Recommended Posts

Ο Σπρίτζης είναι ξανά πρόεδρος , η απλά είναι υπηρεσιακός , μέχρι την σύγκλιση της νέας ΔΕ ?

 

Επί της ουσίας το αμαρτωλό ΤΕΕ , αφού το 70 κατάργησε τα οκτάωρα γιά να βολέψει κάποιους από τους εξ Ιταλίας , τις επόμενες δεκαετίες βόλεψε τους επαναπατρισθέντες με τις περίεργες ειδικότητες και τους εξ΄ ανατολικών χωρών , τώρα που ο πληθυσμός των μηχανικών είναι τεράστιος και οι μισοί από τα μέλη του των τελευταίων 30 χρόνων είναι εκ του εξωτερικού , προσπαθεί να δώσει εικονικές μάχες οπισθοφυλακών .

 

Επίσης είναι τόσο άσχετοι , αμαθείς και προφανώς ηλίθιοι που με την άφρονα επίθεση τους κατά 2 μεγάλων κρατών , θέτουν σε κίνδυνο τα ελληνικά πτυχία , ιδιαίτερα σε μιά περίοδο που πολλοί Ελληνες πτυχιούχοι ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό .

 

Δηλαδή αν οι εδώ πρεσβείες των μεγάλων κρατών που θίγονται και κυρίως προσβάλλονται από τους ηλίθιους του κομματικού σωλήνα  , ενημερώσουν τις κυβερνήσεις γιά το χάλι που τα δύο μεγαλύτερα ιδρύματα της χώρας ξεκινάνε το εξάμηνο τον Δεκέμβριο και δεν θα κάνουν τα σωστά μαθήματα , γιά τις άπειρες μεταφορές , τους ιπτάμενους καθηγητές , τα κομματόσκυλα , τα ανύπαρκτα εργαστήρια και όλες τις άλλες παθογένειες , τότε είναι πολύ απλό να βγάλουν μιά οδηγία και να πούν ότι τα ελληνικά πτυχία , δεν γίνονται δεκτά γιά εργασία και μεταπτυχιακές σπουδές στις χώρες τους .

 

Καταλαβαίνετε ότι ειδικά γιά την Βρεττανία που τα δίδακτρα γιά τα πτυχία αποτελούν σημαντικά έσοδα γιά το κράτος και τα πανεπιστήμια , οι προσβολές τέτοιου είδους , από γελοίους τύπους που ζούν σε γελοία κράτη , όπως οι δικοί μας , συνήθως αντιμετωπίζονται ασύμμετρα , γιατί είναι θέμα γοήτρου του μεγάλου , απέναντι στον μικρό .

 

Είναι προφανές ότι η πολιτεία θα πρέπει άμεσα να μαζέψει τους ψυχοπαθείς του τεε , να τους αποπέμψει από την διοίκηση και να τους παραπέμψει σε επιτροπή ψυχιάτρων με το ερώτημα του εγκλεισμού σε ίδρυμα .

 

Επειδή τόσα χρόνια το κράτος χαιδεύει την κλίκα του τεε , αυτοί νόμισαν ότι μπορούν να προσβάλλουν μεγάλα κράτη , οι ηλίθιοι του κομματικού σωλήνα .

  • Upvote 10
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

 

Την ίδια ώρα, το ΤΕΕ, ενώ κατά τη νομοθεσία είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και αποτελεί την επαγγελματική οργάνωση των διπλωματούχων των Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας, άρα το μόνο κατάλληλο κρατικό όργανο να κρίνει θέματα επαγγελματικών προσόντων αυτών, παραμένει αποξενωμένο από τη διαδικασία. 

 

ποιός μπορεί να μου εξηγήσει πως συμβιβάζονται τα υπογραμμισμένα??

δηλ

Νομοθεσία

νομικό πρόσωπο δημοσίου  δικαίου 

επαγγελματική οργάνωση διπλωματούχων

και

κρατικό όργανο!!!

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Αν η Αγγλία αναγνωρίζει πως τα πτυχία μηχανικών που δωθήκανε στην Ελλάδα από παραρτήματα πανεπιστημίων της Αγγλίας είναι ουσιαστικά αναξιόπιστα, μήπως πρέπει και εμείς να κάνουμε το ίδιο;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ποιος είπε ότι ότι τα πτυχία των παραρτημάτων είναι αναξιόπιστα? Από πίσω βρίσκονται πανεπιστήμια της Αγγλίας. τώρα αν συγκρίνουμε την εκπαίδευση στην Ελλάδα με την Αγγλία είναι σαν να συγκρίνουμε τα σκατά με τα αρώματα....

Αυτό που ξέρω για το μόνο που μετάνιωσα από τις σπουδές μου στην Αγγλία, είναι ότι ενώ είχα το δικαίωμα επιλογής να κάνω το οποιδήποτε επάγγελμα, επέλεξα σαν ζώο να γίνω μηχανικός να με τρελλάνουν στην ελλάδα οι νόμοι που διέπουν το επάγγελμα, η υποαπασχόληση και κάποιο παράρτημα που λέγεται ΤΕΕ με τις γελοίες εξαγγελίες του...

Εύχομαι ο νέος χρόνος να μου φέρει κάποια άλλη απασχόληση γιατί βαρέθηκα και σιχάθηκα κάθε τι που περιβάλει το αποτυχημένο αυτό επάγγελμα 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως για τα συγκεκριμένα θέματα που αναφέρεται η ανακοίνωση, δεν νομίζω ότι απαντάτε.

Γενικά αναφαίρεστε εναντίον του ΤΕΕ.

Επίσης διαφαίνεται ένας οπαδικός φανατισμός, εναντίον των Ελληνικών Πολυτεχνείων.

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα.

Γνώμη μου είναι ότι ,για το συγκεκριμένο θέμα,καλά έκανε το ΤΕΕ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

καμια εμπαθεια , του εναντιον

 

απλα ας μην ξεχναμε οτι το ΤΕΕ ειναι τεχνικο επιμελητηριο κ οχι φορεας πιστοποιησης, σε αυτα εχουμε ΔΙΚΑΤΣΑ, ΔΟΑΤΑΠ, οσο αφορα τις ΕΕ οδηγιες που δεν εφαρμοζονται ας μην το πιασουμε γτ δεν το συμφερει.

 

Η δουλεια του ειναι να προαγει την επιστημη κ οχι να κανει σχολια ακαδημαικα.

 

Τελος το CEng που αναφερεται εκει δεν δινετε μεσω πτυχιων μονο αλλα με ενα καρο διαδικασιες, εχει θεμα για Ceng στο forum

Link to comment
Share on other sites

Και εκεί να το πάει το ΤΕΕ εκτίθεται....Γιατί υποτίθεται ότι απονείμει ΕΔ μέσω της άδειας άσκησης και όταν πήγα στις εξετάσεις του ΤΕΕ, έκατσα 5 λεπτά μέσα, με ρώτησαν τι ομάδα είμαι, πως πέρασα στην Αγγλία και μου έδωσαν την άδεια....

Οπότε ούτε να ξαναπιάσει στο στόμα του CEng γιατί καμία σχέση δεν έχει με ένα μέλος ΤΕΕ.....

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.